Please enable Javascript
Перейти до основного вмісту

Home > Ride > Airports > IST

Заплануйте поїздку в аеропорт Istanbul Airport

(Міжнародний аеропорт Стамбула)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Звідки?
Navigate right up
search
Куди?

Getting to IST Airport

Вилітаєте з аеропорту Міжнародний аеропорт Стамбула? Uber забезпечує зручні умови висадки в аеропорту. Незалежно від того, чи ви летите внутрішнім чи міжнародним рейсом, Uber пропонує різні варіанти: приватні поїздки, автомобілі преміумкласу та бюджетні варіанти. Виконавши всього кілька кроків, ви можете замовити поїздку просто зараз або забронювати її на потім.

IST airline terminals

Зверніть увагу: деякі авіакомпанії виконують рейси з декількох терміналів. Щоб дізнатися про зміни в обслуговуванні, відвідайте офіційний сайт аеропорту IST.

Your car options to IST

Top questions about IST Airport

  • Радимо прибути в аеропорт за 3 години заздалегідь для міжнародних подорожей. Обов’язково перевіряйте орієнтовний час у дорозі, щоб вчасно прибути в аеропорт.

  • Водій Uber доставить вас до входу в зону відправлення у вибраному терміналі.

  • Вартість поїздки з Uber з аеропорту IST залежить від певних факторів, зокрема від типу поїздки, її орієнтовної відстані та тривалості, дорожніх зборів і поточного попиту.

    Перш ніж замовити поїздку, ви можете переглянути її приблизну вартість, перейшовши сюди і вказавши пункти посадки й висадки. Після замовлення поїздки ви побачите фактичну вартість, визначену на основі поточних факторів.

  • Так. Перейдіть на сторінку Посадки в аеропорту IST, щоб дізнатися більше.

  • Так. Відвідайте нашу сторінку про таксі, щоб дізнатися, як замовити таксі за допомогою додатка Uber.

  • Водій бачить у додатку маршрут до місця призначення (зокрема найкоротший), але ви завжди можете попросити його їхати іншою дорогою. Діють дорожні збори.

See other airports near Istanbul

Ви вилітаєте з іншого аеропорту, аніж IST? Перегляньте інформацію про інші аеропорти в цьому регіоні.

На цій сторінці наведено інформацію зі сторонніх сайтів, які не контролюються Uber. Відомості можуть періодично змінюватися чи оновлюватися. Будь-яку інформацію на цій сторінці, яка не стосується безпосередньо компанії Uber або її діяльності, наведено лише для довідки. Цю інформацію в жодному разі не можна використовувати, трактувати або розглядати для надання будь-яких гарантій, прямих або непрямих. Деякі функції додатка та вимоги залежать від країни, регіону та міста.