Please enable Javascript
Ana içeriğe gidin

Home > Ride > Airports > MEX

Mexico City Airport konumuna olan yolculuğunuzu planlayın

(Mexico City Uluslararası Havalimanı)

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
Nereden?
Navigate right up
search
Nereye?

Getting to MEX Airport

Uçuşunuz Mexico City Uluslararası Havalimanı konumundan mı? Uber ile sizi istediğiniz yere bırakacak aracı stressiz şekilde ayarlayın. İster yurt içi ister yurt dışı bir uçuşa yetişiyor olun, Uber’de özel yolculuklar ve premium araçlardan daha hesaplı hizmetlere kadar size uygun seçenekler vardır. Birkaç hızlı adımda hemen yolculuk talebinde bulunabilir veya daha sonrası için rezervasyon yapabilirsiniz.

MEX airline terminals

Doğru kalkış kapısına gitmek için aşağıdan hava yolu şirketinizi bulun.

Bazı hava yolu şirketlerinin birden fazla terminalden uçtuğunu lütfen unutmayın. Hizmet ücreti olup olmadığını görmek için resmî MEX Havalimanı web sitesini

MEX

Aeroméxico, Air Canada, Air France, Air New Zealand, American Airlines, ANA, Austrian Airlines, Avianca, British Airways, Cathay Pacific, EL AL, Emirates, Finnair, GOL, Iberia, Japan Airlines, KLM, Lufthansa, Magnicharters, Qantas, Qatar Airways, SAS, TAP Air Portugal, United, Virgin Atlantic, Viva Aerobus, Volaris, Volaris Costa Rica

Terminal 2

Aerolíneas Argentinas, Aeroméxico, Air Europa, Air France, Copa Airlines, Delta, EL AL, Emirates, Garuda Indonesia, GOL, Japan Airlines, KLM, Korean Air, LATAM Airlines, Virgin Atlantic, WestJet

Your car options to MEX

Top questions about MEX Airport

  • Uluslararası seyahatler için havalimanına 3 saat erken gitmenizi öneririz. Bekleme sürelerini en aza indirmek için önceden bir yolculuk rezerve edin. Havalimanında yolcu alım ve bırakma planlarken tahmin yürütmekle uğraşmamak için yolculuğunuzu Uber hesabınıza bile kaydedebilirsiniz.

  • Uber sürücü ortağı sizi seçtiğiniz terminalin gidiş kapısına götürecek.

  • MEX Havalimanı’ndan Uber ile yapacağınız dönüş yolculuğunun maliyeti; talep ettiğiniz yolculuk türü, tahminî mesafe ve yolculuk süresi, köprü veya otoyol geçiş ücretleri ve o anki yolculuk talebini de içeren çeşitli etmenlere bağlıdır.

    Araç çağırmadan önce tahminî ücreti görmek için buradan yolcu alım ve varış noktalarını girin. Bunun ardından, araç çağırdığınızda uygulamada gerçek zamanlı faktörlere göre asıl ücreti göreceksiniz.

  • Evet. Daha fazla bilgi edinmek için MEX Havalimanı yolcu alım sayfamıza gidin.

  • Hayır, ancak yolculuk bilgilerinizi yukarıda verdikten sonra diğer bırakma seçeneklerini görüntüleyebilirsiniz.

  • Sürücü ortağına, varış noktanız için en kısa güzergâhı da içeren yol tarifleri sunulur. Ancak dilediğiniz zaman kendisinden başka bir güzergâhı izlemesini isteyebilirsiniz. Köprü ve otoyol geçiş ücretleri olabilir.

See other airports near Mexico City

Uçuşunuz MEX Havalimanı’ndan değil mi? Bölgedeki diğer havalimanlarıyla ilgili bilgilere göz atın.

Bu sayfada Uber’in kontrolünde olmayan üçüncü taraf web sitelerinin sağladığı bilgiler bulunur ve bu bilgiler, belirli aralıklarla değiştirebilir veya güncellenebilir. Bu sayfada yer alıp doğrudan Uber’le veya operasyonlarıyla bağlantılı olmayan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve asla açık veya örtülü bir garanti oluşturacak şekilde yorumlanmamalı, değerlendirilmemeli veya bir garantiye dayanak olarak kabul edilmemelidir. Bazı gereklilikler ve özellikler ülkeye, bölgeye ve şehre göre değişir.