Please enable Javascript
Hoppa till huvudinnehållet

Home > Ride > Airports > IST

Schemalägg din resa till Istanbul Airport

(Internationella flygplatsen i Istanbul)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Varifrån?
Navigate right up
search
Vart?

Getting to IST Airport

Flyger du från Internationella flygplatsen i Istanbul? Med Uber slipper du stressen med att ordna en avlämning. Uber har flera alternativ för dig, från privata resor till premiumbilar till mer kostnadseffektiva alternativ, oavsett om du reser med ett inrikes- eller utrikesflyg. Med några snabba steg kan du beställa en resa nu eller reservera en för ett senare tillfälle.

IST airline terminals

Observera att vissa flygbolag flyger från flera terminaler. Besök IST flygplats officiella webbplats för information om eventuella serviceändringar.

Your car options to IST

Top questions about IST Airport

  • Vi rekommenderar att du tar dig till flygplatsen tre timmar i förväg för internationella resor. Se till att kontrollera beräknade restider när du schemalägger din upphämtning så att du kommer fram till flygplatsen i tid.

  • Din Uber-förare tar dig till dörren vid den avgångsterminal du väljer.

  • Kostnaden för en Uber-resa från IST flygplats beror på faktorer som till exempel vilket resealternativ du väljer, resans beräknade sträcka och varaktighet, vägtullar och aktuell efterfrågan på resor.

    Du kan se ett uppskattat pris innan du beställer genom att gå hit och ange din upphämtningspunkt och destination. När du sedan beställer en resa kommer du att se ditt faktiska pris i appen baserat på omständigheter i realtid.

  • Ja. Gå till vår sida för upphämtning på IST flygplats för mer information.

  • Ja. Mer information om hur du beställer en taxi med Uber finns på vår taxisida.

  • Din förare har en vägbeskrivning till din destination (inklusive det snabbaste sättet att ta sig dit), men du kan alltid be om en särskild rutt. Vägtullar kan tillkomma.

See other airports near Istanbul

Åker du inte från IST? Se information om andra flygplatser i området.

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer.