Please enable Javascript
Preskočiť na hlavný obsah

Home > Ride > Airports > YUL

Naplánuj si jazdu na letisko Montreal Airport

(Medzinárodné letisko Pierra Elliotta Trudeau)

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
Odkiaľ?
Navigate right up
search
Kam to bude?

Getting to YUL Airport

Letíš z letiska Medzinárodné letisko Pierra Elliotta Trudeau? Vďaka Uberu je plánovanie vysadenia bez stresu. Či už letíš vnútroštátnym, alebo medzinárodným letom, Uber ti ponúka rôzne možnosti, od súkromných jázd cez prémiové autá až po cenovo výhodnejšie možnosti. V niekoľkých rýchlych krokoch si jazdu môžeš objednať hneď teraz alebo si ju môžeš rezervovať na neskôr.

Priemerný čas trvania cesty z mesta Montreal

24 min

Priemerná cena z mesta Montreal

$42

Priemerná vzdialenosť z mesta Montreal

17 km

YUL airline terminals

Upozorňujeme, že niektoré letecké spoločnosti lietajú z viacerých terminálov. Navštív oficiálnu webovú stránku letiska a pozri si prípadné zmeny služieb.

Your car options to YUL

Top questions about YUL Airport

  • Pri medzinárodných cestách odporúčame dostaviť sa na letisko s 3-hodinovým predstihom. Rezervuj si jazdu vopred a skráť si čakanie na minimum. Cestu si dokonca môžeš uložiť do svojho profilu Uber, čím sa vyhneš dohadom v plánovaní vysadenia a vyzdvihnutia na letisku.

  • Vodič Uberu ťa odvezie k vchodu odletovej haly letiska na vybranom termináli.

  • Cena cesty s Uberom z letiska YUL závisí od okolností, ako sú typ objednanej jazdy, odhadovaná dĺžka a trvanie cesty, mýta a aktuálny dopyt po jazdách.

    Ak chceš ešte pred objednaním jazdy vedieť odhad ceny, prejdi sem a zadaj miesto vyzdvihnutia a cieľ. Keď si potom objednáš jazdu, v aplikácii uvidíš skutočnú cenu na základe okolností v reálnom čase.

  • Áno. Ďalšie informácie nájdeš na stránke pre vyzdvihnutia na letisku YUL.

  • Nie, ale po poskytnutí informácií o ceste vyššie si môžeš pozrieť ďalšie možnosti vysadenia.

  • Vodič pozná trasu do tvojho cieľa (vrátane tej najrýchlejšej). Vždy však môžeš požiadať o vlastnú trasu. Môže sa účtovať mýto.

See other airports near Montreal

Neodlietaš z letiska YUL? Pozri si informácie o iných letiskách v okolí.

Táto stránka obsahuje informácie z webových stránok tretích strán, ktoré nie sú pod kontrolou Uberu a môžu byť pravidelne upravované alebo aktualizované. Všetky informácie na tejto stránke, ktoré s Uberom alebo jeho činnosťou priamo nesúvisia, sú iba orientačné, takže nemusia byť nijako spoľahlivé a nevytvárajú žiadne výslovné ani vyplývajúce záruky. Niektoré požiadavky a funkcie sa líšia v závislosti od krajiny, regiónu a mesta.