Please enable Javascript
Preskočiť na hlavný obsah

Home > Ride > Airports > SAW

Naplánuj si jazdu na letisko Sabiha Gökçen International Airport

(Medzinárodné letisko Sabihy Gökçenovej v Istanbule)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Odkiaľ?
Navigate right up
search
Kam to bude?

Getting to SAW Airport

Letíš z letiska Medzinárodné letisko Sabihy Gökçenovej v Istanbule? Vďaka Uberu je plánovanie vysadenia bez stresu. Či už letíš vnútroštátnym, alebo medzinárodným letom, Uber ti ponúka rôzne možnosti, od súkromných jázd cez prémiové autá až po cenovo výhodnejšie možnosti. V niekoľkých rýchlych krokoch si jazdu môžeš objednať hneď teraz alebo si ju môžeš rezervovať na neskôr.

SAW airline terminals

Upozorňujeme, že niektoré letecké spoločnosti lietajú z viacerých terminálov. Navštív oficiálnu webovú stránku letiska a pozri si prípadné zmeny služieb.

Your car options to SAW

Top questions about SAW Airport

  • Pri medzinárodných cestách odporúčame dostaviť sa na letisko s 3-hodinovým predstihom. Pri plánovaní vyzdvihnutia si skontroluj odhadovaný čas trvania cesty, nech si na letisku načas.

  • Vodič Uberu ťa odvezie k vchodu odletovej haly letiska na vybranom termináli.

  • Cena cesty s Uberom z letiska SAW závisí od okolností, ako sú typ objednanej jazdy, odhadovaná dĺžka a trvanie cesty, mýta a aktuálny dopyt po jazdách.

    Ak chceš ešte pred objednaním jazdy vedieť odhad ceny, prejdi sem a zadaj miesto vyzdvihnutia a cieľ. Keď si potom objednáš jazdu, v aplikácii uvidíš skutočnú cenu na základe okolností v reálnom čase.

  • Nie, ale po poskytnutí informácií o ceste vyššie si môžeš pozrieť ďalšie možnosti vysadenia.

  • Vodič pozná trasu do tvojho cieľa (vrátane tej najrýchlejšej). Vždy však môžeš požiadať o vlastnú trasu. Môže sa účtovať mýto.

See other airports near SAW

Neodlietaš z letiska SAW? Pozri si informácie o iných letiskách v okolí.

Táto stránka obsahuje informácie z webových stránok tretích strán, ktoré nie sú pod kontrolou Uberu a môžu byť pravidelne upravované alebo aktualizované. Všetky informácie na tejto stránke, ktoré s Uberom alebo jeho činnosťou priamo nesúvisia, sú iba orientačné, takže nemusia byť nijako spoľahlivé a nevytvárajú žiadne výslovné ani vyplývajúce záruky. Niektoré požiadavky a funkcie sa líšia v závislosti od krajiny, regiónu a mesta.