Please enable Javascript
Preskočiť na hlavný obsah

Home > Ride > Airports > RDU

Naplánuj si jazdu na letisko RDU Airport

(Raleigh-Durham International Airport)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Odkiaľ?
Navigate right up
search
Kam to bude?

Getting to RDU Airport

Letíš z letiska Raleigh-Durham International Airport? Vďaka Uberu je plánovanie vysadenia bez stresu. Či už letíš vnútroštátnym, alebo medzinárodným letom, Uber ti ponúka rôzne možnosti, od súkromných jázd cez prémiové autá až po cenovo výhodnejšie možnosti. V niekoľkých rýchlych krokoch si jazdu môžeš objednať hneď teraz alebo si ju môžeš rezervovať na neskôr.

Priemerný čas trvania cesty z mesta Raleigh

19 min

Priemerná cena z mesta Raleigh

$30

Priemerná vzdialenosť z mesta Raleigh

13 mi

RDU airline terminals

Nájdi si dole svoju leteckú spoločnosť a uisti sa, že dorazíš k správnej odletovej bráne.

Upozorňujeme, že niektoré letecké spoločnosti lietajú z viacerých terminálov. Navštív oficiálnu webovú stránku letiska RDU a pozri si prípadné zmeny služieb.

Terminál 1:

Avelo Airlines, Southwest Airlines, Spirit

Terminal 2

Aer Lingus, Aeroméxico, Air Canada, Air France, Air New Zealand, Air Serbia, Alaska Airlines, American Airlines, ANA, Azul, Breeze Airways, British Airways, Cathay Pacific, Copa Airlines, Delta, EL AL, Ethiopian, Finnair, Frontier, GOL, Gulf Air, Hawaiian Airlines, Iberia, Icelandair, Japan Airlines, JetBlue, Kenya Airways, KLM, Korean Air, LATAM Airlines, Lufthansa, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Air Maroc, SAS, TAP Air Portugal, Turkish Airlines, United, Virgin Atlantic, WestJet

Your car options to RDU

Top questions about RDU Airport

  • Pri medzinárodných cestách odporúčame dostaviť sa na letisko s 3-hodinovým predstihom. Pri plánovaní vyzdvihnutia si skontroluj odhadovaný čas trvania cesty, nech si na letisku načas.

  • Vodič Uberu ťa odvezie k vchodu odletovej haly letiska na vybranom termináli.

  • Cena cesty s Uberom z letiska RDU závisí od okolností, ako sú typ objednanej jazdy, odhadovaná dĺžka a trvanie cesty, mýta a aktuálny dopyt po jazdách.

    Ak chceš ešte pred objednaním jazdy vedieť odhad ceny, prejdi sem a zadaj miesto vyzdvihnutia a cieľ. Keď si potom objednáš jazdu, v aplikácii uvidíš skutočnú cenu na základe okolností v reálnom čase.

  • Nie, ale po poskytnutí informácií o ceste vyššie si môžeš pozrieť ďalšie možnosti vysadenia.

  • Vodič pozná trasu do tvojho cieľa (vrátane tej najrýchlejšej). Vždy však môžeš požiadať o vlastnú trasu. Môže sa účtovať mýto.

See other airports near Raleigh-Durham

Neodlietaš z letiska RDU? Pozri si informácie o iných letiskách v okolí.

Táto stránka obsahuje informácie z webových stránok tretích strán, ktoré nie sú pod kontrolou Uberu a môžu byť pravidelne upravované alebo aktualizované. Všetky informácie na tejto stránke, ktoré s Uberom alebo jeho činnosťou priamo nesúvisia, sú iba orientačné, takže nemusia byť nijako spoľahlivé a nevytvárajú žiadne výslovné ani vyplývajúce záruky. Niektoré požiadavky a funkcie sa líšia v závislosti od krajiny, regiónu a mesta.