Please enable Javascript
Preskočiť na hlavný obsah

Home > Ride > Airports > ORY

Naplánuj si jazdu na letisko Orly Airport

(Letisko Paríž-Orly)

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
Odkiaľ?
Navigate right up
search
Kam to bude?

Getting to ORY Airport

Letíš z letiska Letisko Paríž-Orly? Vďaka Uberu je plánovanie vysadenia bez stresu. Či už letíš vnútroštátnym, alebo medzinárodným letom, Uber ti ponúka rôzne možnosti, od súkromných jázd cez prémiové autá až po cenovo výhodnejšie možnosti. V niekoľkých rýchlych krokoch si jazdu môžeš objednať hneď teraz alebo si ju môžeš rezervovať na neskôr.

Priemerný čas trvania cesty z mesta Paris

34 min

Priemerná cena z mesta Paris

€35

Priemerná vzdialenosť z mesta Paris

19 km

ORY airline terminals

Nájdi si dole svoju leteckú spoločnosť a uisti sa, že dorazíš k správnej odletovej bráne.

Upozorňujeme, že niektoré letecké spoločnosti lietajú z viacerých terminálov. Navštív oficiálnu webovú stránku letiska ORY a pozri si prípadné zmeny služieb.

Orly 1

Aeroméxico, Air Europa, American Airlines, Azores Airlines, Azul, China Eastern Airlines, Delta, easyJet, Iberia, LATAM Airlines, Lufthansa, Qatar Airways, TAP Air Portugal, Vueling

Orly 2

Air France, Air Malta, ITA Airways

Orly 3

Air Europa, Air France, Azul, Eastern Airways, easyJet, Transavia, Volotea, Wizz Air Malta

Orly 4

Air Caraïbes, Corsair, French Bee, La Compagnie, Royal Air Maroc, Tunisair

Your car options to ORY

Top questions about ORY Airport

  • Pri medzinárodných cestách odporúčame dostaviť sa na letisko s 3-hodinovým predstihom. Rezervuj si jazdu vopred a skráť si čakanie na minimum. Cestu si dokonca môžeš uložiť do svojho profilu Uber, čím sa vyhneš dohadom v plánovaní vysadenia a vyzdvihnutia na letisku.

  • Vodič Uberu ťa odvezie k vchodu odletovej haly letiska na vybranom termináli.

  • Cena cesty s Uberom z letiska ORY závisí od okolností, ako sú typ objednanej jazdy, odhadovaná dĺžka a trvanie cesty, mýta a aktuálny dopyt po jazdách.

    Ak chceš ešte pred objednaním jazdy vedieť odhad ceny, prejdi sem a zadaj miesto vyzdvihnutia a cieľ. Keď si potom objednáš jazdu, v aplikácii uvidíš skutočnú cenu na základe okolností v reálnom čase.

  • Áno. Ďalšie informácie nájdeš na stránke pre vyzdvihnutia na letisku ORY.

  • Áno. Ďalšie informácie o tom, ako si môžeš objednať taxík cez Uber, nájdeš na našej stránke pre taxi.

  • Vodič pozná trasu do tvojho cieľa (vrátane tej najrýchlejšej). Vždy však môžeš požiadať o vlastnú trasu. Môže sa účtovať mýto.

See other airports near Paris

Neodlietaš z letiska ORY? Pozri si informácie o iných letiskách v okolí.

Táto stránka obsahuje informácie z webových stránok tretích strán, ktoré nie sú pod kontrolou Uberu a môžu byť pravidelne upravované alebo aktualizované. Všetky informácie na tejto stránke, ktoré s Uberom alebo jeho činnosťou priamo nesúvisia, sú iba orientačné, takže nemusia byť nijako spoľahlivé a nevytvárajú žiadne výslovné ani vyplývajúce záruky. Niektoré požiadavky a funkcie sa líšia v závislosti od krajiny, regiónu a mesta.