Please enable Javascript
Preskočiť na hlavný obsah

Home > Ride > Airports > LCY

Naplánuj si jazdu na letisko London City Airport

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Odkiaľ?
Navigate right up
search
Kam to bude?

Getting to LCY Airport

Letíš z letiska London City Airport? Vďaka Uberu je plánovanie vysadenia bez stresu. Či už letíš vnútroštátnym, alebo medzinárodným letom, Uber ti ponúka rôzne možnosti, od súkromných jázd cez prémiové autá až po cenovo výhodnejšie možnosti. V niekoľkých rýchlych krokoch si jazdu môžeš objednať hneď teraz alebo si ju môžeš rezervovať na neskôr.

LCY airline terminals

Upozorňujeme, že niektoré letecké spoločnosti lietajú z viacerých terminálov. Navštív oficiálnu webovú stránku letiska LCY a pozri si prípadné zmeny služieb.

Your car options to LCY

Top questions about LCY Airport

  • Pri medzinárodných cestách odporúčame dostaviť sa na letisko s 3-hodinovým predstihom. Pri plánovaní vyzdvihnutia si skontroluj odhadovaný čas trvania cesty, nech si na letisku načas.

  • Vodič Uberu ťa odvezie k vchodu odletovej haly letiska na vybranom termináli.

  • Cena cesty s Uberom z letiska LCY závisí od okolností, ako sú typ objednanej jazdy, odhadovaná dĺžka a trvanie cesty, mýta a aktuálny dopyt po jazdách.

    Ak chceš ešte pred objednaním jazdy vedieť odhad ceny, prejdi sem a zadaj miesto vyzdvihnutia a cieľ. Keď si potom objednáš jazdu, v aplikácii uvidíš skutočnú cenu na základe okolností v reálnom čase.

  • Áno. Ďalšie informácie nájdeš na stránke pre vyzdvihnutia na letisku LCY.

  • Nie, ale po poskytnutí informácií o ceste vyššie si môžeš pozrieť ďalšie možnosti vysadenia.

  • Vodič pozná trasu do tvojho cieľa (vrátane tej najrýchlejšej). Vždy však môžeš požiadať o vlastnú trasu. Môže sa účtovať mýto.

See other airports near the Greater London area

Neodlietaš z letiska LCY? Pozri si informácie o iných letiskách v okolí.

Táto stránka obsahuje informácie z webových stránok tretích strán, ktoré nie sú pod kontrolou Uberu a môžu byť pravidelne upravované alebo aktualizované. Všetky informácie na tejto stránke, ktoré s Uberom alebo jeho činnosťou priamo nesúvisia, sú iba orientačné, takže nemusia byť nijako spoľahlivé a nevytvárajú žiadne výslovné ani vyplývajúce záruky. Niektoré požiadavky a funkcie sa líšia v závislosti od krajiny, regiónu a mesta.