Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Home > Ride > Airports > STN

Programează-ți cursa către Stansted Airport

(Aeroportul Stansted din Londra)

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
De unde?
Navigate right up
search
Încotro?

Getting to STN Airport

Ai avion de la Aeroportul Stansted din Londra? Cu Uber, planifici o cursă la aeroport fără stres. Indiferent dacă trebuie să prinzi un zbor intern sau internațional, Uber are opțiuni pentru tine, de la curse private și mașini premium până la opțiuni mai accesibile. În câțiva pași rapizi, poți să comanzi o cursă chiar acum sau să rezervi una pentru mai târziu.

Durata medie a călătoriei de la London

58 minute

Tariful mediu de la London

£78

Distanța medie de la London

59 kilometeri

STN airline terminals

Identifică-ți compania aeriană mai jos pentru a te asigura că ajungi la poarta de îmbarcare corectă.

Reține că unele companii aeriene au zboruri de la mai multe terminale. Accesează site-ul web oficial al aeroportului pentru a verifica dacă există modificări ale zborurilor.

Main Terminal

Czech Airlines, Eagle Air, easyJet, Emirates, Jet2.com, Lufthansa, Pegasus, PLAY, Ryanair, Ryanair UK, Smartwings, TUI, Turkish Airlines

Your car options to STN

Top questions about STN Airport

  • Îți recomandăm să fii la aeroport cu 3 ore mai devreme dacă faci o călătorie internațională. Programează o cursă în avans pentru a reduce la minimum timpul de așteptare. Poți chiar să salvezi cursa în contul Uber pentru a elimina neprevăzutul atunci când programezi curse către și de la aeroport.

  • Șoferul partener Uber te va duce la intrarea pentru plecări de la terminalul pe care îl selectezi.

  • Costul unei curse Uber de la aeroportul STN depinde de factori precum tipul cursei comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

    Pentru a vedea o estimare de tarif înainte să comanzi cursa, accesează această pagină și introdu locul de preluare și destinația. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea în aplicație tariful exact, care va depinde de factori din momentul respectiv.

  • Da. Pentru mai multe informații, accesează pagina despre preluarea de la aeroportul STN.

  • Nu, dar poți vedea alte opțiuni de curse către destinația ta după ce furnizezi mai sus informațiile despre cursă.

  • Șoferul partener are indicații de orientare către destinația ta (inclusiv cel mai rapid mod de a ajunge acolo), dar, dacă dorești, poți solicita un anumit traseu. Se pot aplica taxe de drum.

See other airports near the Greater London area

Nu pleci de la STN? Vezi informații despre alte aeroporturi din zonă.

Această pagină conține informații de pe site-uri web ale terților, asupra cărora Uber nu are niciun control și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau operațiunilor sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință ori interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și caracteristici variază în funcție de țară, regiune și oraș.