Hopp til hovedinnholdet
Uber
Uber

Indira Gandhi internasjonale lufthavn (DEL)

Enten du skal fra Delhi lufthavn til Qutub Minar eller fra India Gate til Delhi lufthavn, kan du stole på at Uber får deg frem dit.

H34X+FX Delhi, India
+91 124-337-6000

En smartere måte å reise på

Be om reiser i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Du kan bruke favorittfunksjonene dine, slik som forhåndsberegnede priser og kontantfri betaling, selv om du er på et nytt sted.

Uber-prisberegner

Priseksempler for passasjerer er kun beregninger og reflekterer ikke variasjoner som oppstår på grunn av rabatter, trafikkforsinkelser eller andre faktorer. Fastpriser og minstepriser kan gjelde. Faktiske priser kan variere.

Måter å reise på

 • Auto1-3

  Auto rickshaws at the tap of a button

 • Intercity1-4

  Affordable outstation rides in compact cars

 • Moto1

  Affordable motorcycle rides

 • INTERCITY1-4

  Outstation rides in comfortable sedans

 • XL Intercity1-6

  Affordable outstation rides for groups up to 6

Slik får du skyss fra DEL lufthavn

Finn ut hvor du kan hentes

På Delhi Airport avhenger hentested av hvilken terminal du velger. Hvis du velger terminal 1 eller 3, går du til Ubers hentesone. Ved terminal 2 vil sjåføren møte deg på det valgte hentestedet.

Du finner mer informasjon i appen

Etter at du har bedt om en reise, følger du veibeskrivelsen i appen for å ta deg frem til hentestedet.

Terminal 1: Gå til Ubers hentesone i parkeringsområdet.

Terminal 2: Følg veibeskrivelsen i appen for å ta deg frem til det valgte hentestedet.

Terminal 3: Gå til Ubers hentesone på bakkeplan i parkeringhuset T3, overfor gate 1 og 2 i ankomsthallen.

Møt sjåføren din

Sjåføren møter deg på hentestedet som vises i appen. Du kan bruke appen til å kontakte sjåføren hvis du ikke finner vedkommende.

Kart over Delhi lufthavn

Indira Gandhi internasjonale lufthavn huser 80 flyselskaper og to hovedterminaler: Terminal 1 og terminal 3. Terminal 1 består av fire forgreninger: Terminal 1A, terminal 1B, terminal 1C og terminal 1D. Alle internasjonale flyselskaper befinner seg i terminal 3.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

Ja. Trykk her for en liste over flyplasser verden over der du kan be om en reise med Uber.

Prisen for en reise med Uber til (eller fra) DEL avhenger av faktorer som hvilken type reise du ber om, reisens anslåtte distanse og varighet, bompenger samt etterspørsel etter reiser der og da.

Du kan se beregnet pris for reisen før du ber om den, ved å angi hentested og destinasjon i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så ber om en reise, vil du se den faktiske prisen i appen, basert på reelle faktorer.

Hentesteder kan avhenge av hvilken type reise du ber om, og størrelsen på flyplassen. Følg instruksjonene i appen om hvor du kan møte sjåføren. Du kan også se etter skiltene som peker mot turdelingssonene på flyplassen.

Du kan bruke appen til å kontakte sjåføren hvis du ikke finner vedkommende.

Mer informasjon

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 500 flyplasser over hele verden.
Finn en flyplass

Informasjon til besøkende på Delhi lufthavn

Indira Gandhi internasjonale lufthavn er verdens 10. travleste flyplass basert på passasjertrafikk, med over 65 millioner reisende hvert år. Flyplassen ligger omtrent 16 km fra New Delhi sentrum, hvilket tilsvarer en 16-minutters kjøretur uten kø.

Terminaler på Delhi lufthavn

DEL lufthavn har tre hovedterminaler for passasjerer: terminal 1, 2 og 3. Loungene på DEL lufthavn ligger spredt utover flyplassen. Du kan planlegge reisen ved å bruke informasjonen nedenfor.

DEL terminal 1

 • IndiGo
 • SpiceJet

DEL terminal 2

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet

DEL terminal 3 (utenlands)

Utenlandsflyvninger fra New Delhi lufthavn har avgang fra terminal 3. DEL tilbyr direkteflyvninger til over 70 internasjonale destinasjoner med flyselskaper som American, British Airways og Emirates. Loungene på Indira Gandhi lufthavn ligger på fem forskjellige områder i terminal 3.

Spisesteder på Delhi lufthavn

Indira Gandhi internasjonale lufthavn har et omfattende utvalg av spisesteder på de forskjellige terminalene. Med over 80 serveringstilbud har reisende mye å velge mellom når det gjelder mat og drikke, deriblant kaffebarer, hurtigmatkjeder og butikker som selger snacks for de på farten. Reisende som ønsker å sette seg ned og spise ved et bord kan gjøre det på en av de mange restaurantene på DEL lufthavn.

Slik kommer du deg rundt på Delhi lufthavn

New Delhi lufthavn tilbyr gratis skytteltransport mellom terminal 1 og 3 hvert 20. minutt. Passasjerer som skal videre med andre flyselskaper (uansett hvilken terminal de befinner seg på), bør gå til skranken for transport mellom terminalene (nær søyle 10 i terminal 3 og under undergangen i terminal 1). Terminal 2 og 3 ligger nær hverandre, og du kan gå mellom dem på fem minutter.

Ting du kan gjøre på Delhi lufthavn

DEL lufthavn tilbyr en rekke aktiviteter og attraksjoner for reisende, deriblant spa i avgangshallen både i terminal 1 og 3. Blant de mange butikkene på New Delhi lufthavn finner du elektro-, gave-, godteri- og smykkebutikker. I området for utenlandsavganger i terminal 3 kan reisende prøve en flysimulator for å føle hvordan det er å fly en Boeing 737.

Valutaveksling på New Delhi lufthavn

Valutavekslingskontorene på New Delhi lufthavn ligger i ankomst- og avgangsområdene for utenlandsflyvninger i terminal 3, i ankomst- og avgangsområdene for innenlandsflyvninger i terminal 3 og i avgangsområdet i terminal 1.

Hoteller nær Delhi lufthavn

Enten du har en mellomlanding eller en forsinkelse over natten, eller du trenger et sted å bo i forbindelse med et besøk nær DEL, har du over 40 hoteller og overnattingssteder å velge mellom i nærheten av flyplassen.

Attraksjoner nær Delhi lufthavn

 • Humayuns gravkammer
 • Khari Baoli
 • Den røde festning
 • Sunder-parken

Du finner mer informasjon om DEL her.

Facebook
Instagram
Twitter