Hopp til hovedinnholdet

Nashville internasjonale lufthavn (bna)

Leter du etter et alternativ til den tradisjonelle Nashville lufthavn-transporten eller -taxien? Enten du skal fra BNA til Broadway eller fra Nashville sentrum til BNA, kommer du deg fram med den samme, velkjente Uber-appen. Be om en tur til og fra BNA med et tastetrykk.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Reserver en reise på forhånd med Uber ved Nashville internasjonale lufthavn

Fullfør planene dine i dag ved å reservere en reise med Uber til Nashville internasjonale lufthavn. Be om en reise opptil 30 dager før flyturen din. Du kan reise når som helst, alle dager i året.
Destinasjon
Velg dato og klokkeslett

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/30.

Det er kanskje ikke mulig å reservere reiser på hentestedet ditt

En smartere måte å reise på

Be om turer i hele verden

Trykk på en knapp og få transport til og fra mer enn 500 store flyplasser.

Kom deg rundt som en lokalkjent

La appen og sjåføren din ta seg av detaljene, slik at du slipper å prøve å finne veien i en ukjent by.

Føl deg hjemme med Uber

Finn favorittfunksjonene dine, slik som oppdaterte priser og kontantløs betaling, selv om du er på et nytt sted.

Måter å reise på i området

 • UberX

  1-4

  Rimelige hverdagsturer

 • Comfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplass

 • UberXL

  1-6

  Rimelige turer for opp til 6 personer

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Hentested på Nashville lufthavn (BNA)

Åpne appen for å be om en reise

Når du er klar, kan du åpne Uber-appen for å be om en tur til destinasjonen din. Velg alternativet for transport til eller fra BNA lufthavn som passer størrelsen på reisefølget og bagasjemengden.

Følg skiltene til bakketransportsenteret

Du får veibeskrivelser til hentesteder på BNA direkte i appen. Hentestedet på BNA er i første etasje av «Ground Transportation Center» (bakketransportsenteret). Se etter skiltene til «Ride App Pickups» (henting, reiseapper).

Møt sjåføren din

Gå til ditt tildelte hentested på BNA som angitt i appen, ved første fortauskant på Ground Transportation Center i sonene A1–B3. Vær oppmerksom på at dette stedet ikke alltid er ved nærmeste utgang. Sjåførens navn, registreringsnummer og bilens farge vises i appen. Bekreft turen før du setter deg inn. Hvis du ikke finner sjåføren, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.

Kart over Nashville lufthavn

Nashville lufthavn består av fire avgangshaller, men utenlandsterminalen ligger i avgangshall A.

De vanligste spørsmålene fra passasjerer

 • Ja. Trykk her for en liste over flyplasser verden over der du kan be om en reise med Uber.

 • Prisen for en reise med Uber til (eller fra) BNA avhenger av faktorer som hvilken type reise du ber om, reisens anslåtte distanse og varighet, bompenger samt etterspørsel etter reiser der og da.

  Du kan se beregnet pris for reisen før du ber om den, ved å angi hentested og destinasjon i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så ber om en reise, vil du se den faktiske prisen i appen, basert på reelle faktorer.

 • Hentesteder kan avhenge av hvilken type reise du ber om, og størrelsen på flyplassen. Følg instruksjonene i appen om hvor du kan møte sjåføren. Du kan også se etter skiltene som peker mot turdelingssonene på flyplassen.

  Du kan bruke appen til å kontakte sjåføren hvis du ikke finner vedkommende.

 • Flyplasskoden «BNA» er en forkortelse for «Berry Field Nashville».

Mer informasjon

Kjører du med Uber?

Finn ut hvordan du kan gjøre flyplassturene dine bedre – fra hvor passasjerene skal hentes til hvordan man følger lokale regler og forskrifter.

Skal du til en annen flyplass?

Bli sluppet av og hentet på mer enn 600 flyplasser over hele verden.

Informasjon til besøkende på Nashville lufthavn

Nashville internasjonale lufthavn betjenes for øyeblikket av 20 flyselskaper, som tilbyr 575 inn- og utgående flyvninger hver dag. Nashville lufthavn, inngangsporten til Tennessee, ligger ca. 15 minutters kjøring fra Nashville sentrum uten kø. Nashville er delstatens hovedstad, og ligger omtrent 14 km fra flyplassen.

Terminaler på Nashville lufthavn

BNA lufthavn består av én hovedterminal, kalt Robert C.H. Mathews Jr. terminal. Terminalen har fire avgangshaller, A–D, med 44 utganger totalt. Du kan planlegge reisen ved å bruke informasjonen nedenfor.

Avgangshall A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Avgangshall B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Avgangshall C

 • American
 • Southwest

Utenlandsterminaler på BNA

BNA lufthavn tilbyr nonstopflyvninger til Bahamas, Canada, Den dominikanske republikk, Jamaica og Mexico, samt en direkteflyvning til London Heathrow. Utenlandsflyvninger fra Nashville lufthavn har avgang fra avgangshall A og B.

Spisesteder på Nashville lufthavn

Mathews-terminalen har godt over 20 spisesteder som serverer forskjellige typer mat og drikke, deriblant kaffe, sushi, hurtigmat og sandwicher. Hovedmathallen på Nashville lufthavn ligger i avgangshall C, men du finner serveringssteder i alle avgangshallene.

Slik kommer du deg rundt på Nashville lufthavn

BNA lufthavn har én hovedterminal for passasjerer. Flyselskapet ditt kan bistå dersom du trenger mer hjelp på flyplassen.

Ting du kan gjøre på Nashville lufthavn

BNA lufthavn organiserer en rekke kunstutstillinger gjennom Arts at the Airport-programmet sitt, som stiller ut verker av lokale, regionale og nasjonale kunstnere til glede for alle på flyplassen. Men kunst på BNA er ikke begrenset til kun visuell kunst. Musikk er en svært viktig del av kulturen i Nashville, og artister fremfører levende musikk på flyplassen hver dag.

I avgangshall B og C kan du få deg en massasje. I avgangshall C finner du også en negle- og frisørsalong. Barn kan leke på to lekeområder i avgangshall A og B.

Valutaveksling på Nashville lufthavn

Valutavekslingskontorene på Nashville internasjonale lufthavn ligger i flyplassens bank mellom avgangshall A og B, og i reisesenteret mellom avgangshall C og D.

Hoteller nær Nashville lufthavn

Enten du har en mellomlanding eller en forsinkelse over natten, eller du trenger et sted å bo i forbindelse med et besøk nær BNA, har du mange hoteller og overnattingssteder å velge mellom i nærheten av flyplassen.

Attraksjoner nær Nashville lufthavn

 • Cumberland Park
 • Steder med levende musikk rundt Music Row og Lower Broadway
 • Kunstmuseer og historiske museer i Nashville

Du finner mer informasjon om Nashville internasjonale lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og som med jevne mellomrom kan bli endret eller oppdatert. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller dets operasjoner, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som å utgjøre garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by. Kampanjerabatt er kun gyldig for nye brukere. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke for tips. Begrenset tilgjengelighet. Tilbudet og vilkårene kan endres.