Please enable Javascript
Pereiti prie pagrindinio turinio

Home > Ride > Airports > TPA

Planuokite kelionę į Tampa Airport

(Tampos tarptautinis oro uostas)

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
Iš kur važiuosite?
Navigate right up
search
Kur važiuosite?

Getting to TPA Airport

Skrendate iš Tampos tarptautinis oro uostas? „Uber“ pasirūpins, kad nuvyktumėte be rūpesčių. Nesvarbu, ar skrendate šalies viduje, ar į užsienį, „Uber“ jums siūlo įvairių variantų – nuo privačių kelionių iki aukščiausios klasės automobilių ir ekonomiškesnių variantų. Atlikę kelis trumpus veiksmus galite užsakyti kelionę dabar arba rezervuoti ją vėlesniam laikui.

Vidutinė kelionės trukmė nuo Tampa

16 min.

Vidutinė kaina nuo Tampa

$22

Vidutinis atstumas nuo Tampa

9 myl.

TPA airline terminals

Žemiau peržiūrėkite jūsų oro linijų bendrovės informaciją ir įsitikinkite, kad atvykote prie tinkamų išvykimo vartų.

Atkreipkite dėmesį, kad kai kurios oro linijos skraidina iš kelių terminalų. Apsilankykite oficialioje TPA oro uosto svetainėje ir pasitikrinkite, ar nėra jokių pakeitimų.

Main Terminal

Aer Lingus, Air Canada, Air France, Air New Zealand, Alaska Airlines, Avelo Airlines, Breeze Airways, British Airways, China Eastern Airlines, Edelweiss, EL AL, Etihad Airways, Finnair, GOL, Gulf Air, Hawaiian Airlines, Iberia, Icelandair, Japan Airlines, Kish Air, KLM, Korean Air, LATAM Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Porter Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Silver Airways, Singapore Airlines, Southwest Airlines, Spirit, Sun Country Airlines, TAP Air Portugal, Turkish Airlines, Virgin Atlantic, WestJet

Pagrindinis terminalas (bagažas)

American Airlines, Cayman Airways, Copa Airlines, Delta, Frontier, JetBlue, United

Main Terminal (Carry-On Only)

American Airlines, Cayman Airways, Copa Airlines, Delta, Frontier, JetBlue, United

Your car options to TPA

Top questions about TPA Airport

  • Vykstant į tarptautines keliones rekomenduojame atvykti į oro uostą bent 3 valandas iki skrydžio. Iš anksto rezervuokite kelionę ir sumažinkite laukimo laiką. Galite net išsaugoti kelionę savo „Uber“ paskyroje, kad nereikėtų spėlioti, kaip planuoti išlaipinimą ir paėmimą oro uoste.

  • „Uber“ vairuotojas jus nuveš prie jūsų pasirinkto išvykimo terminalo įėjimo.

  • „Uber“ kelionės iš TPA oro uosto kaina priklauso nuo įvairių veiksnių, įskaitant užsakytos kelionės tipą, atstumą bei trukmę, mokesčius ir esamą paklausą.

    Prieš užsisakydami galite peržiūrėti numatomą kainą. Tereikia čia įvesti paėmimo ir atvykimo vietas. Faktinę kainą – apskaičiuotą remiantis realiais veiksniais – matysite jau užsisakydami kelionę.

  • Taip. Daugiau informacijos rasite mūsų TPA oro uosto keleivių paėmimo puslapyje.

  • Ne, bet kai pateiksite pirmiau nurodytą kelionės informaciją, galėsite peržiūrėti kitus išlaipinimo variantus.

  • Jūsų vairuotojas žino, kaip nuvykti iki jūsų norimos vietos (įskaitant greičiausią maršrutą), bet jūs visada galite paprašyti važiuoti konkrečiu maršrutu. Gali būti taikomi kelių mokesčiai.

See other airports near the Tampa Bay area

Neišvykstate iš TPA? Peržiūrėkite informaciją apie kitus oro uostus jūsų vietovėje.

Šiame puslapyje pateikiama informacija iš „Uber“ nekontroliuojamų trečiųjų šalių svetainių, kurios gali būti periodiškai keičiamos arba atnaujinamos. Su „Uber“ arba jos operacijomis tiesiogiai nesusijusi informacija šiame puslapyje pateikiama tik informaciniais tikslais ir ja jokiu būdu negalima remtis ar ją suprasti ir interpretuoti kaip tiesiogiai ar netiesiogiai išreikštą garantiją dėl šiame dokumente pateiktos informacijos. Skirtingose šalyse, regionuose ir miestuose tam tikri reikalavimai ir funkcijos taip pat skiriasi.