Please enable Javascript
Pereiti prie pagrindinio turinio

Home > Ride > Airports > MAD

Planuokite kelionę į Madrid Airport

(Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport)

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
Iš kur važiuosite?
Navigate right up
search
Kur važiuosite?

Getting to MAD Airport

Skrendate iš Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport? „Uber“ pasirūpins, kad nuvyktumėte be rūpesčių. Nesvarbu, ar skrendate šalies viduje, ar į užsienį, „Uber“ jums siūlo įvairių variantų – nuo privačių kelionių iki aukščiausios klasės automobilių ir ekonomiškesnių variantų. Atlikę kelis trumpus veiksmus galite užsakyti kelionę dabar arba rezervuoti ją vėlesniam laikui.

Vidutinė kelionės trukmė nuo Madrid

20 min.

Vidutinė kaina nuo Madrid

€22

Vidutinis atstumas nuo Madrid

16 km.

MAD airline terminals

Atkreipkite dėmesį, kad kai kurios oro linijos skraidina iš kelių terminalų. Apsilankykite oficialioje MAD oro uosto svetainėje ir pasitikrinkite, ar nėra jokių pakeitimų.

Your car options to MAD

Top questions about MAD Airport

  • Vykstant į tarptautines keliones rekomenduojame atvykti į oro uostą bent 3 valandas iki skrydžio. Iš anksto rezervuokite kelionę ir sumažinkite laukimo laiką. Galite net išsaugoti kelionę savo „Uber“ paskyroje, kad nereikėtų spėlioti, kaip planuoti išlaipinimą ir paėmimą oro uoste.

  • „Uber“ vairuotojas jus nuveš prie jūsų pasirinkto išvykimo terminalo įėjimo.

  • „Uber“ kelionės iš MAD oro uosto kaina priklauso nuo įvairių veiksnių, įskaitant užsakytos kelionės tipą, atstumą bei trukmę, mokesčius ir esamą paklausą.

    Prieš užsisakydami galite peržiūrėti numatomą kainą. Tereikia čia įvesti paėmimo ir atvykimo vietas. Faktinę kainą – apskaičiuotą remiantis realiais veiksniais – matysite jau užsisakydami kelionę.

  • Taip. Daugiau informacijos rasite mūsų MAD oro uosto keleivių paėmimo puslapyje.

  • Taip. Daugiau informacijos apie tai, kaip užsisakyti „Uber“ taksi, rasite mūsųtaksi puslapyje.

  • Jūsų vairuotojas žino, kaip nuvykti iki jūsų norimos vietos (įskaitant greičiausią maršrutą), bet jūs visada galite paprašyti važiuoti konkrečiu maršrutu. Gali būti taikomi kelių mokesčiai.

Šiame puslapyje pateikiama informacija iš „Uber“ nekontroliuojamų trečiųjų šalių svetainių, kurios gali būti periodiškai keičiamos arba atnaujinamos. Su „Uber“ arba jos operacijomis tiesiogiai nesusijusi informacija šiame puslapyje pateikiama tik informaciniais tikslais ir ja jokiu būdu negalima remtis ar ją suprasti ir interpretuoti kaip tiesiogiai ar netiesiogiai išreikštą garantiją dėl šiame dokumente pateiktos informacijos. Skirtingose šalyse, regionuose ir miestuose tam tikri reikalavimai ir funkcijos taip pat skiriasi.