Please enable Javascript
Ugrás a fő tartalomra

Home > Ride > Airports > PIT

Ütemezd be a fuvarodat ide: Pittsburgh Airport

(Pittsburghi nemzetközi repülőtér)

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
Honnan?
Navigate right up
search
Hová?

Getting to PIT Airport

A(z) Pittsburghi nemzetközi repülőtér repülőtérről indulsz? Az Uberrel stresszmentesen intézheted el, hogy odaérj. Akár belföldi, akár nemzetközi járatot kell elérned, az Uber számos lehetőséget kínál a privát fuvaroktól kezdve a prémium kategóriájú autókon át a költséghatékonyabb megoldásokig. Néhány gyors lépésben most igényelhetsz fuvart, vagy lefoglalhatsz egyet későbbre.

Átlagos utazási idő innen: Pittsburgh

28 perc

Átlagár innen: Pittsburgh

$50

Átlagos távolság innen: Pittsburgh

20 mérföld

PIT airline terminals

Lent keresd meg a légitársaságodat, és győződj meg róla, hogy a megfelelő indulási kapuhoz érkezel.

Vedd figyelembe, hogy egyes légitársaságok több terminálról is indíthatnak járatokat. Látogass el a(z)PIT repülőtér hivatalos webhelyére, hogy lásd az esetleges változásokat.

Main Terminal

Aer Lingus, Aeroméxico, Air Canada, Air France, Air New Zealand, Alaska Airlines, Allegiant, American Airlines, ANA, Breeze Airways, British Airways, Delta, Emirates, Ethiopian, Finnair, Frontier, Gulf Air, Hawaiian Airlines, Iberia, Icelandair, ITA Airways, Japan Airlines, JetBlue, KLM, Korean Air, Lufthansa, Qantas, Qatar Airways, Royal Jordanian, SAS, Southern Airways Express, Southwest Airlines, Spirit, TAP Air Portugal, United, Virgin Atlantic, WestJet

Your car options to PIT

Top questions about PIT Airport

  • Javasoljuk, hogy a nemzetközi járatokhoz 3 órával korábban érkezz a repülőtérre. Foglalj fuvart jó előre, hogy minimálisra csökkentsd a várakozási időt. Akár az Uber-fiókodba is mentheted a fuvart, hogy biztosra menj a reptéri érkezés és felvétel ütemezése során.

  • Az Uber-sofőröd az általad kiválasztott terminál indulási bejáratához visz.

  • Az Uber-fuvar ára a(z) PIT repülőtérről több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, az út becsült hosszától és időtartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

    Már az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat, ha továbblépsz erre az oldalra, és megadod a felvételi helyedet és az úti célodat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

  • Igen. További információt PIT reptéri felvételi oldalunkon találsz.

  • Nem, de más érkezési lehetőségeket is megtekinthetsz, ha fent megadod a fuvaradataidat.

  • A sofőröd tudni fogja, hogyan vihet el az úti célodhoz (és hogyan juttok el oda leggyorsabban), de bármikor választhatsz eltérő útvonalat is. Az útvonalon előfordulhat, hogy útdíjakat kell fizetni.

See other airports near the Pittsburgh area

Nem a(z) PIT repülőtérről indulsz? Nézz meg a környék többi repülőterére vonatkozó információkat.

Ezen az oldalon olyan külső webhelyekről láthatók információk, amelyek nem az Uber ellenőrzése alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek.