Please enable Javascript
Ugrás a fő tartalomra

Home > Ride > Airports > MCO

Ütemezd be a fuvarodat ide: Orlando Airport

(Orlandói nemzetközi repülőtér)

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
Honnan?
Navigate right up
search
Hová?

Getting to MCO Airport

A(z) Orlandói nemzetközi repülőtér repülőtérről indulsz? Az Uberrel stresszmentesen intézheted el, hogy odaérj. Akár belföldi, akár nemzetközi járatot kell elérned, az Uber számos lehetőséget kínál a privát fuvaroktól kezdve a prémium kategóriájú autókon át a költséghatékonyabb megoldásokig. Néhány gyors lépésben most igényelhetsz fuvart, vagy lefoglalhatsz egyet későbbre.

Átlagos utazási idő innen: Orlando

24 perc

Átlagár innen: Orlando

$32

Átlagos távolság innen: Orlando

16 mérföld

MCO airline terminals

Lent keresd meg a légitársaságodat, és győződj meg róla, hogy a megfelelő indulási kapuhoz érkezel.

Vedd figyelembe, hogy egyes légitársaságok több terminálról is indíthatnak járatokat. Látogass el a(z)MCO repülőtér hivatalos webhelyére, hogy lásd az esetleges változásokat.

Terminal A

Aeroméxico, Air France, Air Transat, Avelo Airlines, Copa Airlines, Delta, Frontier, KLM, Porter Airlines, Singapore Airlines, Southwest Airlines, Spirit, United, Virgin Atlantic, WestJet

B terminál

Aerolíneas Argentinas, Aeroméxico, Air Canada, Air China, Air France, Air New Zealand, Air Tahiti Nui, Alaska Airlines, American Airlines, ANA, Austrian Airlines, Avianca, Azul, Breeze Airways, British Airways, Brussels Airlines, Canada Jetlines, Cathay Pacific, Copa Airlines, Delta, Emirates, Fiji Airways, Finnair, Frontier, GOL, Gulf Air, Iberia, ITA Airways, Japan Airlines, JetBlue, Kenya Airways, KLM, Korean Air, LATAM Airlines, Lufthansa, Malaysia Airlines, Philippine Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Royal Jordanian, SAS, Silver Airways, Singapore Airlines, Southwest Airlines, Turkish Airlines, United, Virgin Atlantic, Virgin Australia, Volaris, WestJet

C terminál

Aer Lingus, Air Serbia, Airbus France, American Airlines, Austrian Airlines, Azul, British Airways, Brussels Airlines, Caribbean Airlines, Discover Airlines, EL AL, Emirates, Etihad Airways, Finnair, GOL, Hawaiian Airlines, Iberia, Icelandair, Japan Airlines, JetBlue, Kish Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Porter Airlines, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Singapore Airlines, Sunwing, TAP Air Portugal, United

Your car options to MCO

Top questions about MCO Airport

  • Javasoljuk, hogy a nemzetközi járatokhoz 3 órával korábban érkezz a repülőtérre. Foglalj fuvart jó előre, hogy minimálisra csökkentsd a várakozási időt. Akár az Uber-fiókodba is mentheted a fuvart, hogy biztosra menj a reptéri érkezés és felvétel ütemezése során.

  • Az Uber-sofőröd az általad kiválasztott terminál indulási bejáratához visz.

  • Az Uber-fuvar ára a(z) MCO repülőtérről több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, az út becsült hosszától és időtartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

    Már az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat, ha továbblépsz erre az oldalra, és megadod a felvételi helyedet és az úti célodat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

  • Igen. További információt MCO reptéri felvételi oldalunkon találsz.

  • Nem, de más érkezési lehetőségeket is megtekinthetsz, ha fent megadod a fuvaradataidat.

  • A sofőröd tudni fogja, hogyan vihet el az úti célodhoz (és hogyan juttok el oda leggyorsabban), de bármikor választhatsz eltérő útvonalat is. Az útvonalon előfordulhat, hogy útdíjakat kell fizetni.

See other airports near the Greater Orlando area

Nem a(z) MCO repülőtérről indulsz? Nézz meg a környék többi repülőterére vonatkozó információkat.

Ezen az oldalon olyan külső webhelyekről láthatók információk, amelyek nem az Uber ellenőrzése alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek.