Please enable Javascript
Ugrás a fő tartalomra

Home > Ride > Airports > FRA

Ütemezd be a fuvarodat ide: Frankfurt Airport

(Frankfurt am Main-i repülőtér)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Honnan?
Navigate right up
search
Hová?

Getting to FRA Airport

A(z) Frankfurt am Main-i repülőtér repülőtérről indulsz? Az Uberrel stresszmentesen intézheted el, hogy odaérj. Akár belföldi, akár nemzetközi járatot kell elérned, az Uber számos lehetőséget kínál a privát fuvaroktól kezdve a prémium kategóriájú autókon át a költséghatékonyabb megoldásokig. Néhány gyors lépésben most igényelhetsz fuvart, vagy lefoglalhatsz egyet későbbre.

Átlagos utazási idő innen: Frankfurt

17 perc

Átlagár innen: Frankfurt

€27

Átlagos távolság innen: Frankfurt

14 kilométer

FRA airline terminals

Vedd figyelembe, hogy egyes légitársaságok több terminálról is indíthatnak járatokat. Látogass el a(z)FRA repülőtér hivatalos webhelyére, hogy lásd az esetleges változásokat.

Your car options to FRA

Top questions about FRA Airport

  • Javasoljuk, hogy a nemzetközi járatokhoz 3 órával korábban érkezz meg a repülőtérre. Mindenképpen ellenőrizd a becsült utazási időt, amikor kiválasztod az utasfelvétel időpontját, hogy időben kiérj a repülőtérre.

  • Az Uber-sofőröd az általad kiválasztott terminál indulási bejáratához visz.

  • Az Uber-fuvar ára a(z) FRA repülőtérről több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, az út becsült hosszától és időtartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

    Már az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat, ha továbblépsz erre az oldalra, és megadod a felvételi helyedet és az úti célodat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

  • Igen. További információt FRA reptéri felvételi oldalunkon találsz.

  • Igen. A taxioldalunkon további információt találsz arról, hogyan igényelhetsz taxit az Uberrel.

  • A sofőröd tudni fogja, hogyan vihet el az úti célodhoz (és hogyan juttok el oda leggyorsabban), de bármikor választhatsz eltérő útvonalat is. Az útvonalon előfordulhat, hogy útdíjakat kell fizetni.

Ezen az oldalon olyan külső webhelyekről láthatók információk, amelyek nem az Uber ellenőrzése alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek.