Please enable Javascript
Ugrás a fő tartalomra

Home > Ride > Airports > DXB

Ütemezd be a fuvarodat ide: Dubai Airport

(Dubaji nemzetközi repülőtér)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Honnan?
Navigate right up
search
Hová?

Getting to DXB Airport

A(z) Dubaji nemzetközi repülőtér repülőtérről indulsz? Az Uberrel stresszmentesen intézheted el, hogy odaérj. Akár belföldi, akár nemzetközi járatot kell elérned, az Uber számos lehetőséget kínál a privát fuvaroktól kezdve a prémium kategóriájú autókon át a költséghatékonyabb megoldásokig. Néhány gyors lépésben most igényelhetsz fuvart, vagy lefoglalhatsz egyet későbbre.

DXB airline terminals

Lent keresd meg a légitársaságodat, és győződj meg róla, hogy a megfelelő indulási kapuhoz érkezel.

Vedd figyelembe, hogy egyes légitársaságok több terminálról is indíthatnak járatokat. Látogass el a(z)DXB repülőtér hivatalos webhelyére, hogy lásd az esetleges változásokat.

1-ös terminál

AEGEAN, Aer Lingus, Aeroflot, Air Canada, Air China, Air France, Air India, airBaltic, Airblue, American Airlines, ANA, ASKY, Badr Airlines, Batik Air Malaysia, Biman Bangladesh Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Cebu Pacific, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Czech Airlines, Delta, EGYPTAIR, Emirates, Ethiopian, Finnair, FitsAir, flyadeal, flynas, Gulf Air, Iberia, IndiGo, Israir Airlines, Jazeera Airways, Jet Airways, Kam Air, Kenya Airways, KLM, Korean Air, Kuwait Airways, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Middle East Airlines, Oman Air, Pegasus, Philippine Airlines, PIA, Qatar Airways, Royal Brunei Airlines, Royal Jordanian, SAUDIA, SereneAir, Sichuan Airlines, Singapore Airlines, Smartwings, SpiceJet, SriLankan Airlines, SunExpress, SWISS, Transavia France, Turkish Airlines, TUS Airways, Uganda Airlines, United, US-Bangla Airlines, Virgin Atlantic Airways, Vistara

Terminal 2

Air Canada, Air India Express, Ariana Afghan Airlines, Emirates, flydubai, Himalaya Airlines, Nepal Airlines, United

3-ös terminál

AEGEAN, Air Canada, Air Mauritius, airBaltic, China Southern Airlines, Emirates, flydubai, Garuda Indonesia, Gulf Air, Japan Airlines, Korean Air, Qantas, Royal Air Maroc, South African Airways, TAP Air Portugal, Thai Airways, Tunisair, United

Your car options to DXB

Top questions about DXB Airport

  • Javasoljuk, hogy a nemzetközi járatokhoz 3 órával korábban érkezz meg a repülőtérre. Mindenképpen ellenőrizd a becsült utazási időt, amikor kiválasztod az utasfelvétel időpontját, hogy időben kiérj a repülőtérre.

  • Az Uber-sofőröd az általad kiválasztott terminál indulási bejáratához visz.

  • Az Uber-fuvar ára a(z) DXB repülőtérről több tényezőtől is függ, köztük az igényelt fuvar típusától, az út becsült hosszától és időtartamától, az útdíjaktól, illetve a fuvarok iránti aktuális kereslettől.

    Már az igénylés előtt megnézheted a becsült fuvardíjat, ha továbblépsz erre az oldalra, és megadod a felvételi helyedet és az úti célodat. A fuvar igénylésekor pedig már az aktuális tényezőkön alapuló, tényleges árat fogod látni az alkalmazásban.

  • Igen. További információt DXB reptéri felvételi oldalunkon találsz.

  • Nem, de más érkezési lehetőségeket is megtekinthetsz, ha fent megadod a fuvaradataidat.

  • A sofőröd tudni fogja, hogyan vihet el az úti célodhoz (és hogyan juttok el oda leggyorsabban), de bármikor választhatsz eltérő útvonalat is. Az útvonalon előfordulhat, hogy útdíjakat kell fizetni.

See other airports near Dubai

Nem a(z) DXB repülőtérről indulsz? Nézz meg a környék többi repülőterére vonatkozó információkat.

Ezen az oldalon olyan külső webhelyekről láthatók információk, amelyek nem az Uber ellenőrzése alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek.