Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Home > Ride > Airports > SJC

Ugovori vožnju na odredište: San Jose Airport

(San Jose Mineta International Airport)

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
Odakle?
Navigate right up
search
Kamo?

Getting to SJC Airport

Polijećeš iz zračne luke San Jose Mineta International Airport? Izbjegni stres i odvezi se do zračne luke Uberom. Bilo da je u pitanju domaći let ili let u inozemstvo, na Uberu ti se nudi mnoštvo opcija, od privatnih vožnji i premium vozila do cjenovno povoljnijih opcija. U nekoliko koraka možeš naručiti vožnju odmah ili je ugovoriti za kasnije.

Prosječno trajanje vožnje ako je polazna točka San Jose

13 min

Prosječna cijena ako je polazna točka San Jose

$24

Prosječna udaljenost ako je polazna točka San Jose

7 mi

SJC airline terminals

Potraži zračnog prijevoznika u nastavku kao bi te vozač iskrcao na odgovarajućem izlazu.

Napominjemo da zrakoplovi nekih zračnih prijevoznika polijeću s više terminala. Otiđi na službenu stranicu zračne luke SJC i provjeri eventualne promjene u pogledu dostupnih usluga.

Terminal A

Aeroméxico, Air Canada, Air France, Alaska Airlines, American Airlines, British Airways, China Airlines, China Eastern Airlines, Copa Airlines, Delta, Hawaiian Airlines, Iberia, KLM, Korean Air, LATAM Airlines, Qantas, Qatar Airways, Spirit, United, Virgin Atlantic, Volaris, ZIPAIR

Terminal B

Air Tahiti Nui, Alaska Airlines, American Airlines, British Airways, Condor, Fiji Airways, Finnair, Iberia, Qantas, Qatar Airways, Singapore Airlines, Southwest Airlines, ZIPAIR

Your car options to SJC

Top questions about SJC Airport

  • Preporučujemo ti da dođeš u zračnu luku 3 sata ranije ako putuješ u inozemstvo. Ugovori vožnju unaprijed i skrati čekanje. Podatke o putovanju možeš spremiti na svoj Uber račun kako ne bi bilo nedoumica oko ugovaranja vremena iskrcaja i preuzimanja u zračnoj luci.

  • Vozač koji vozi na Uberu odvest će te do ulaza za polaske zrakoplova na odabranom terminalu.

  • Cijena vožnje Uberom iz zračne luke SJC ovisi o čimbenicima koji uključuju vrstu naručene vožnje, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i potražnju u tom trenutku.

    Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva tako da ovdje uneseš mjesto preuzimanja i odredište. Kad naručiš vožnju, u aplikaciji će ti se prikazati stvarna cijena izračunata na temelju stvarnih čimbenika.

  • Da. Više informacija potraži na stranici o lokacijama preuzimanja u zračnoj luci SJC.

  • Ne, ali možeš vidjeti druge opcije za iskrcaj nakon što uneseš podatke o vožnji.

  • Vozač zna put do tvog odredišta (uključujući najbržu rutu), ali uvijek ga možeš zamoliti da ide nekim drugim putem. Moguća je naplata cestarina.

See other airports near the Bay Area

Ne polijećeš iz zračne luke SJC? Pogledaj informacije o drugim zračnim lukama na tvom području.

Ova stranica sadrži informacije s drugih web-mjesta nad čijim sadržajem Uber nema nikakvu kontrolu i taj se sadržaj može s vremena na vrijeme mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim poslovnim aktivnostima služe samo u informativne svrhe i ni u kojem se slučaju na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti s ciljem utvrđivanja bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se ovisno o državi, regiji ili gradu.