Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Na Uberu možeš unaprijed rezervirati vožnju za zračnu luku Zračna luka London City

Na Uberu rezerviraj vožnju do zračne luke Zračna luka London City i čim prije završi s planiranjem putovanja. Vožnju možeš naručiti najviše 90 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.

Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/09/29.

1:57 AM
open

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju do ili iz neke od preko 700 velikih zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš posvuda osjećati kao kod kuće

Čak i ako si na drugoj lokaciji, dostupne su ti značajke koje inače upotrebljavaš, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje.

Načini vožnje u području

 • Uber Pet

  1-3

  Ride with your pet

 • Uber Exec

  1-4

  Vrhunski automobili s vrhunskim vozačima

 • Lux

  1-4

  Luksuzni automobili s vozačima s najboljim ocjenama

 • Green

  1-4

  Održive vožnje u električnim vozilima

 • Comfort

  1-4

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-6

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • UberX

  1-4

  Povoljne, svakodnevne vožnje

1/7

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka London City (LCY)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka LCY i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka London City dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Zračna luka London City.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci LCY navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci LCY, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke London City mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Troškovi parkiranja i naknade zračne luke također se mogu dodati konačnoj cijeni tvoje vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i više. Nakon što zatražiš vožnju, provjeri aplikaciju za procijenjeno vrijeme čekanja.

Više informacija

 • Voziš na Uberu?

  Saznaj kako si možeš olakšati vožnje do/iz zračne luke, od toga kojih se pravila i propisa moraš pridržavati do toga gdje se korisnik može ukrcati.

 • Ideš u neku drugu zračnu luku?

  Vozilo te može dočekati ili iskrcati u nekoj od preko 700 zračnih luka u cijelom svijetu.

1/2

Terminali zračne luke London City: informacije za posjetitelje

Uber je idealan izbor za putnike koji dolaze ili odlaze iz zračne luke London City (LCY). S naglaskom na poslovna putovanja u Europu i New York City, zračna luka LCY opslužuje oko 5 milijuna putnika godišnje.

Terminal zračne luke LCY

Zračna luka London City relativno je malena u usporedbi s poznatijim zračnim lukama u Londonu kao što su Heathrow, Gatwick i Stansted. Ima samo jedan putnički terminal podijeljen na 2 kata. Prizemlje se sastoji od šaltera za prijavu i nekoliko dodatnih usluga, dok se na gornjem katu nalaze trgovine, čekaonice, saloni i velik broj ugostiteljskih objekata. Sljedeći zračni prijevoznici lete iz zračne luke LCY:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways kojim upravlja SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Restorani zračne luke LCY

Velik broj restorana, kafića i barova u zračnoj luci London City naći ćeš prije i nakon što prođeš sigurnosnu kontrolu. Bilo da tražiš svježe spravljena jela ili brzu hranu za ponijeti, lako ćeš doći do dobrog obroka prije leta.

Kako stići do zračne luke LCY

Zračna luka LCY nalazi se 10 kilometara (6 milja) istočno od središta Londona, a samo 5 kilometara (3 milje) od Canary Wharfa, što je čini jednom od najpristupačnijih zračnih luka grada. Budući da je središte Londona udaljeno samo 30 min, ljudi koji putuju od i do zračne luke LCY na raspolaganju imaju brojna prijevozna sredstva. Najbolja opcija javnog prijevoza je željeznica Docklands Light Railway (DLR), ali do zračne je luke moguće doći i brojnim autobusima. Onima koji u zračnu luku London LCY putuju automobilom na raspolaganju je parking, a i Uber je odlična opcija. Ako planiraš parkirati u zračnoj luci, savjetujemo ti da unaprijed napraviš rezervaciju.

Trgovine zračne luke LCY

Zračna luka LCY ima široku ponudu, od putnih potrepština koje su ti potrebne u posljednjem trenutku do luksuznih suvenira. Nadalje, bescarinske trgovine zračne luke London City – koje se nalaze u prostoru za odlaske nakon što prođeš sigurnosnu kontrolu – idealne su za malo terapije kupnjom prije dugog leta, bez obzira tražiš li luksuzne satove ili kvalitetnu kozmetiku.

Mjenjačnice u zračnoj luci LCY

U zračnoj luci LCY na raspolaganju su ti mjenjačnice gdje možeš unaprijed naručiti valutu ili prepaid valutne kartice i do samo 4 sata prije preuzimanja.

Hoteli zračne luke LCY

Više od 10 hotela nalazi se u neposrednoj blizini zračne luke LCY, što ljudima koji žele hotel u blizini daje mnoštvo mogućnosti za izbor smještaja. Zbog blizine središta Londona postoji velik izbor povoljnih ili pak otmjenijih hotela idealnih za goste koji su ovdje službeno, a mnogi hoteli raspolažu prostorijama za sastanke i poslovnim centrima za profesionalce u pokretu.

Točke interesa u blizini zračne luke LCY

S lokacijom blizu Canary Wharfa, londonske financijske četvrti, zračna luka LCY blizu je i lako je dostupna iz drugih dijelova Londona – u slučaju da imaš vremena za razgledavanje prije leta. Greenwich je udaljen samo nekoliko milja, a neke od najboljih atrakcija su:

 • brod Cutty Sark
 • Greenwich Park
 • Nacionalni pomorski muzej
 • Kraljevski opservatorij

Više informacija o zračnoj luci LCY pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s drugih web-mjesta nad čijim sadržajem Uber nema nikakvu kontrolu i taj se sadržaj može s vremena na vrijeme mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim poslovnim aktivnostima služe samo u informativne svrhe i ni u kojem se slučaju na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti s ciljem utvrđivanja bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se ovisno o državi, regiji ili gradu.