Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Home > Ride > Airports > BER

Ugovori vožnju na odredište: Berlin Brandenburg Airport

(Zračna luka Berlin Brandenburg)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Odakle?
Navigate right up
search
Kamo?

Getting to BER Airport

Polijećeš iz zračne luke Zračna luka Berlin Brandenburg? Izbjegni stres i odvezi se do zračne luke Uberom. Bilo da je u pitanju domaći let ili let u inozemstvo, na Uberu ti se nudi mnoštvo opcija, od privatnih vožnji i premium vozila do cjenovno povoljnijih opcija. U nekoliko koraka možeš naručiti vožnju odmah ili je ugovoriti za kasnije.

Prosječno trajanje vožnje

31 min

Prosječna cijena

€45

Prosječna udaljenost

25 km

BER airline terminals

Napominjemo da zrakoplovi nekih zračnih prijevoznika polijeću s više terminala. Otiđi na na službenu stranicu zračne luke i provjeri eventualne promjene u pogledu dostupnih usluga.

Your car options to BER

Top questions about BER Airport

  • Preporučujemo ti da dođeš u zračnu luku 3 sata ranije ako putuješ u inozemstvo. Provjeri procjenu trajanja vožnje kad ugovaraš vrijeme preuzimanja kako bi te vozač na vrijeme iskrcao u zračnoj luci.

  • Vozač koji vozi na Uberu odvest će te do ulaza za polaske zrakoplova na odabranom terminalu.

  • Cijena vožnje Uberom iz zračne luke BER ovisi o čimbenicima koji uključuju vrstu naručene vožnje, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i potražnju u tom trenutku.

    Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva tako da ovdje uneseš mjesto preuzimanja i odredište. Kad naručiš vožnju, u aplikaciji će ti se prikazati stvarna cijena izračunata na temelju stvarnih čimbenika.

  • Ne, ali možeš vidjeti druge opcije za iskrcaj nakon što uneseš podatke o vožnji.

  • Vozač zna put do tvog odredišta (uključujući najbržu rutu), ali uvijek ga možeš zamoliti da ide nekim drugim putem. Moguća je naplata cestarina.

Ova stranica sadrži informacije s drugih web-mjesta nad čijim sadržajem Uber nema nikakvu kontrolu i taj se sadržaj može s vremena na vrijeme mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim poslovnim aktivnostima služe samo u informativne svrhe i ni u kojem se slučaju na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti s ciljem utvrđivanja bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se ovisno o državi, regiji ili gradu.