Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Liikkuminen kaupungissa Düsseldorf

Suunnitteletko matkaa kaupunkiin Düsseldorf? Olitpa vierailija tai asukas, tämän oppaan avulla saat kaiken irti kaupungista Düsseldorf. Matkusta lentoasemalta hotelliin Uber-kyydillä ja tutustu suosittuihin reitteihin ja kohteisiin. Kaupungista riippuen voit jopa käyttää sovellusta julkisilla liikennevälineillä, polkupyörillä, skoottereilla ja muilla kulkuvälineillä liikkumiseen.

Tutustu myös matkustajien ja kuljettajien Uber-hintoihin ja opi Uberin avulla, miten voit ansaita tekemällä kyytejä ja toimituksia kaupungissa Düsseldorf.

search
Mistä?
Navigate right up
search
Minne?

Varaa autopalvelu kaupungissa Düsseldorf Uberin avulla

Järjestä kyytipalvelusi etukäteen Uberin avulla kaupungissa Düsseldorf. Tarvitsetko kyydin lentoasemalle Düsseldorf Airport tai oletko menossa suosikkiravintolaasi tai jonnekin muualle? Mihin ikinä oletkaan menossa, voit pyytää kyydin milloin tahansa jopa 90 päivää etukäteen.

search
Anna noutopaikka
Navigate right up
search
Anna määränpää

Jaetut kyydit kaupungissa Düsseldorf

Uberin avulla kaupungissa Düsseldorf on helppoa liikkua ilman autoa. Etsi vierailukohteita alueelta ja pyydä kyyti minä päivänä tahansa, mihin aikaan viikosta tahansa. Voit pyytää kyydin reaaliajassa tai etukäteen, joten kyytisi on valmiina heti, kun sinäkin. Matkustatpa ryhmässä tai yksin, löydät sovelluksesta tarpeitasi vastaavan kyytivaihtoehdon.

Avaa Uber-sovellus ja lisää määränpääsi – Düsseldorf odottaa.

Alueen Düsseldorf lentoaseman autopalvelu

Kun matkustat kaupungissa Düsseldorf lentoasemalle naapurustosta tai muualta, avaa sovellus ja pyydä kyyti mihin aikaan päivästä tahansa. Napauta lentoaseman nimeä alla olevasta lähellä sijaitsevien lentoasemien luettelosta ja ota selvää, miten voit matkustaa Uberin kyytipalvelulla lähtevien tai saapuvien lentojen terminaalille. Linkitetyllä lentoasemasivulla näet, missä tapaat kuljettajasi noutoa varten, kuinka paljon matka maksaa ja paljon muuta tietoa.

Valitse parhaat tavat liikkua kaupungissa Düsseldorf

  • Taksit – Düsseldorf

    Uber voi olla vaihtoehto taksille, kun liikut kaupungissa Düsseldorf. Uberin avulla voit vaihtaa takseille huiskuttelun tilauskyyteihin mihin aikaan päivästä tahansa. Voit pyytää kyydin lentoasemalta hotellille, suunnata ravintolaan tai vierailla jossain muussa kohteessa. Valinta on sinun. Avaa sovellus ja kirjoita määränpää, jotta pääset alkuun.

  • Düsseldorf – joukkoliikenne

    Julkisilla liikennevälineillä liikkuminen on edullinen tapa matkustaa. Alueesta riippuen voit suunnitella matkaasi tutustumalla lähellä oleviin bussi- tai metroreitteihin Uber Transitin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko Uber Transit käytettävissä naapurustossasi, tai matkusta kaupungin Düsseldorf suosittuihin kohteisiin kimppakyydillä Uberin kautta.

  • Vuokraa polkupyöriä kaupungissa Düsseldorf

    Pyöräily on ympäristöystävällinen tapa liikkua kaupungin keskustassa. Tietyissä kaupungeissa voit etsiä itsellesi sähköpyöräkyydin Uberin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko polkupyöriä saatavilla kaupungissa Düsseldorf. Jos polkupyöriä on saatavilla kaupungissa Düsseldorf, muista käyttää kypärää ja noudattaa liikennesääntöjä ajon aikana.

1/3

Uber ei hyväksy Uber-sovellusta käyttävien kuljettajien alkoholin tai huumeiden käyttöä. Jos uskot, että kuljettajasi on huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena, käske kuljettajaa päättämään matka välittömästi.

Kaupallisille ajoneuvoille on saatettu määrätä osavaltiokohtaisia lisäveroja, jotka veloitetaan tietullien lisäksi.

Uber välittää matkapyyntösi vain yksityisille toimijoille, joilla on lupa ajoneuvojen henkilökuljetuskäyttöön. Kaikki käytössä olevat ajoneuvot täyttävät PBefG:n ja BOKraftin vaatimukset. Kaikilla kuljettajilla on ammattiliikennelupa. Jokaisen matkan vakuuttaa toimijan moottoriajoneuvovakuutus.