Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Home > Ride > Airports > IST

Varaa etukäteen kyytisi lentoasemalle Istanbul Airport

(Istanbulin kansainvälinen lentoasema)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Mistä?
Navigate right up
search
Minne?

Getting to IST Airport

Lennätkö lentokentältä Istanbulin kansainvälinen lentoasema? Uber tekee kyydistäjättöjen järjestämisestä stressitöntä. Olipa lentosi kotimaan lento tai kansainvälinen lento, Uberilla on sinulle vaihtoehtoja yksityisistä kyydeistä premium-autoihin ja kustannustehokkaampiin vaihtoehtoihin. Voit pyytää kyytiä heti muutamassa nopeassa vaiheessa tai varata kyydin myöhemmäksi.

IST airline terminals

Huomaa, että jotkin lentoyhtiöt lentävät useista terminaaleista. Tarkista mahdolliset palveluja koskevat muutokset lentokentän IST viralliselta sivustolta.

Your car options to IST

Top questions about IST Airport

  • Suosittelemme, että saavut lentokentälle kolme tuntia etukäteen, jos kyseessä on kansainvälinen lento. Muista tarkistaa arvioidut matka-ajat, kun varaat noudon, jotta pääset lentokentälle ajoissa.

  • Uber-kuljettajasi vie sinut valitsemasi terminaalin lähtevien lentojen sisäänkäynnille.

  • Uber-matkan hinta lentoasemalta IST riippuu muun muassa pyytämästäsi kyytityypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä tilaushetkellä.

    Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, siirry tänne ja syötä noutopaikkasi ja määränpääsi. Kun pyydät kyytiä, näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

  • Kyllä. Katso lisätietoja lentokentän IST noudoista kertovalta sivulta.

  • Kyllä. Katso taksisivultamme lisätietoja siitä, miten voit pyytää taksia Uberilla.

  • Kuljettaja tietää reitin määränpäähäsi (myös nopeimman reitin), mutta voit aina pyytää häntä ajamaan jotakin toista reittiä. Tietulleja voidaan periä.

See other airports near Istanbul

Etkö lähdekään lentokentältä IST? Katso tietoja alueen muista lentokentistä.

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi, eikä niihin pidä tukeutua, eikä niiden pidä tulkita tai käsittää luovan minkäänlaisia takuita, joko suoria tai välillisiä, tässä annettujen tietojen osalta. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti.