Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Home > Ride > Airports > CPT

Varaa etukäteen kyytisi lentoasemalle Cape Town International Airport

(Kapkaupungin kansainvälinen lentoasema)

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
Mistä?
Navigate right up
search
Minne?

Getting to CPT Airport

Lennätkö lentokentältä Kapkaupungin kansainvälinen lentoasema? Uber tekee kyydistäjättöjen järjestämisestä stressitöntä. Olipa lentosi kotimaan lento tai kansainvälinen lento, Uberilla on sinulle vaihtoehtoja yksityisistä kyydeistä premium-autoihin ja kustannustehokkaampiin vaihtoehtoihin. Voit pyytää kyytiä heti muutamassa nopeassa vaiheessa tai varata kyydin myöhemmäksi.

CPT airline terminals

Etsi lentoyhtiösi alta varmistaaksesi, että saavut oikealle lähtöportille.

Huomaa, että jotkin lentoyhtiöt lentävät useista terminaaleista. Tarkista mahdolliset palveluja koskevat muutokset lentokentän viralliselta sivustolta.

Central Terminal

AEGEAN, Air Belgium, Air Botswana, Air France, Air India, Air Mauritius, Air New Zealand, Airlink, American Airlines, Asiana Airlines, British Airways (Comair), British Airways (International), Cathay Pacific, CemAir, Condor, Edelweiss, EGYPTAIR, Emirates, Ethiopian, Finnair, FlySafair, Iberia, Japan Airlines, JetBlue, Kenya Airways, KLM, LAM, LATAM Airlines, LIFT, Lufthansa, Malaysia Airlines, Oman Air, Proflight Zambia, Qatar Airways, Royal Air Maroc, RwandAir, Singapore Airlines, South African Airways, SriLankan Airlines, TAAG, Turkish Airlines, United, Virgin Atlantic, Virgin Australia

Your car options to CPT

Top questions about CPT Airport

  • Suosittelemme, että saavut lentokentälle kolme tuntia etukäteen, jos kyseessä on kansainvälinen lento. Voit varata kyydin etukäteen, mikä auttaa lyhentämään odotusaikoja. Voit jopa tallentaa lentokenttämatkasi Uber-tilillesi, jotta kyydistäjättöjen ja noutojen varaaminen ei jää arvailujen varaan.

  • Uber-kuljettajasi vie sinut valitsemasi terminaalin lähtevien lentojen sisäänkäynnille.

  • Uber-matkan hinta lentoasemalta CPT riippuu muun muassa pyytämästäsi kyytityypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä tilaushetkellä.

    Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, siirry tänne ja syötä noutopaikkasi ja määränpääsi. Kun pyydät kyytiä, näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

  • Ei, mutta voit tarkastella muita kyydistäjättövaihtoehtoja, kun olet antanut matkatietosi yllä.

  • Kuljettaja tietää reitin määränpäähäsi (myös nopeimman reitin), mutta voit aina pyytää häntä ajamaan jotakin toista reittiä. Tietulleja voidaan periä.

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi, eikä niihin pidä tukeutua, eikä niiden pidä tulkita tai käsittää luovan minkäänlaisia takuita, joko suoria tai välillisiä, tässä annettujen tietojen osalta. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti.