Please enable Javascript
Mine põhisisu juurde

Home > Ride > Airports > DCA

Plaani oma sõit DCA Airport

(Washingtoni Ronald Reagani riiklik lennujaam)

Tell us your trip details, then let us know when you need a ride. With Uber Reserve, you can request a ride up to 90 days ahead of time.

search
Kust?
Navigate right up
search
Kuhu läheme?

Getting to DCA Airport

Lendad Washingtoni Ronald Reagani riiklik lennujaam lennujaamast? Uber vähendab mahapaneku korraldamisega kaasnevat stressi. Olenemata sellest, kas kasutad sise- või välislendu, on Uberil Sulle pakkuda võimalusi alates erasõitudest ja esindusautodest kuni taskukohasemate võimalusteni. Vaid mõne kiire toiminguga saad sõidu tellida kohe või selle hilisemaks ajaks ette tellida.

Keskmine sõiduaeg asukohast Washington DC

18 minutit

Keskmine hind asukohast Washington DC

$30

Keskmine vahemaa asukohast Washington DC

6 miili

DCA airline terminals

Leia altpoolt oma lennufirma, et jõuaksid õigesse väravasse.

Pea meeles, et mõned lennufirmad väljuvad mitmest terminalist. Külasta DCA lennujaama ametlikku veebisaiti, et saada teada, kas selle tegevuses on mingeid muutusi.

CLEAR Terminal 1 - Southwest, Frontier, Air Canada

CLEAR Checkpoint

CLEAR terminal 2 – Ameerika

CLEAR Checkpoint

CLEAR Terminal 2 - Delta, Jetblue, United, Alaska

CLEAR Checkpoint

Terminal 1:

Air Canada, Frontier, Southwest Airlines, United

Terminal 2

Air Canada, Air France, Air New Zealand, Air Tahiti Nui, Alaska Airlines, American Airlines, Azul, British Airways, Cathay Pacific, Delta, EL AL, Fiji Airways, Finnair, GOL, Hawaiian Airlines, Iberia, ITA Airways, Japan Airlines, JetBlue, KLM, Korean Air, LATAM Airlines, Malaysia Airlines, Philippine Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Royal Jordanian, SAS, Singapore Airlines, TAP Air Portugal, United, Virgin Atlantic, Virgin Australia, WestJet

Your car options to DCA

Top questions about DCA Airport

  • Välislendude puhul soovitame lennujaama minna 3 tundi varem. Ooteaja vältimiseks telli sõit ette. Võid oma sõidu isegi oma Uberi kontole salvestada, et mahapanek ja pealevõtmine lennujaamas oleks täpselt teada.

  • Uberi juht viib Sind Sinu valitud terminali väljuvate lendude sissepääsu ette.

  • Uberi sõidu hind DCA lennujaamast oleneb mitmesugustest teguritest, nagu näiteks sõidu liik, eeldatav pikkus ja kestus, teemaksud ning teenuse hetkenõudlus.

    Saad eeldatavat hinda vaadata enne tellimist, kui lähed siia ja sisestad oma pealevõtmis- ja sihtkoha. Kui siis sõidu tellid, näed rakenduses reaalaja teguritel põhinevat tegelikku hinda.

  • Jah. Lisateavet leiad meie DCA lennujaama pealevõtmislehelt.

  • Ei, kuid saad vaadata teisi mahapanekuvõimalusi, kui oled oma sõiduandmed eespool esitanud.

  • Juhil on olemas juhised Sinu sihtkohta jõudmiseks (sh kuidas kõige kiiremini kohale jõuda), kuid võid alati paluda konkreetset marsruuti. Võivad rakenduda teemaksud.

See other airports near the DC area

Kas Sa ei lenda välja DCA lennujaamast? Vaata teavet teiste lennujaamade kohta piirkonnas.

Sellel lehel on muude pakkujate veebilehtede andmed, mida Uber ei kontrolli ja mida võidakse regulaarselt muuta või uuendada. Kogu siin lehel toodud teave, mis pole otseselt Uberi või selle tegevusega seotud, on puhtalt informatiivne ja sellele ei tohi ühelgi juhul toetuda ega tõlgendada seda mingi otsese või kaudse garantiina siin sisalduva teabega seoses. Teatud nõuded ja funktsioonid sõltuvad riigist, piirkonnast ning linnast.