Please enable Javascript
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Home > Ride > Airports > BOM

Προγραμματίστε τη διαδρομή σας προς το αεροδρόμιο Mumbai Airport

(Διεθνές Αεροδρόμιο Chhatrapati Shivaji)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Από πού αναχωρείτε;
Navigate right up
search
Πού πάτε;

Getting to BOM Airport

Ταξιδεύετε από το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Chhatrapati Shivaji; Με την Uber οργανώνετε την αποβίβασή σας χωρίς άγχος. Έχετε πτήση εσωτερικού ή εξωτερικού; Η Uber διαθέτει επιλογές για εσάς, από ιδιωτικά και πολυτελή οχήματα μέχρι πιο οικονομικές επιλογές. Με λίγα γρήγορα βήματα, μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή τώρα ή να κάνετε κράτηση για αργότερα.

Μέσος χρόνος διαδρομής από: Mumbai

27 λεπτά

Μέση τιμή από: Mumbai

₹281

Μέση απόσταση από: Mumbai

9 χιλιόμετρα

BOM airline terminals

Αναζητήστε την αεροπορική εταιρεία σας παρακάτω για να βεβαιωθείτε ότι θα μεταβείτε στη σωστή πύλη αναχωρήσεων.

Έχετε υπόψη ότι ορισμένες αεροπορικές εταιρείες αναχωρούν από πολλούς αεροσταθμούς. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του αεροδρομίου BOM, για να ελέγξετε τυχόν αλλαγές στις υπηρεσίες.

Αεροσταθμός 1:

Air Arabia, Air France, Akasa Air, Alliance Air, British Airways, IndiGo, KLM, Qantas, SpiceJet, Turkish Airlines, Virgin Atlantic

Terminal 2

Air Arabia Abu Dhabi, Air Canada, Air France, Air India, Air India Express, Air Mauritius, Air Tanzania, AIX Connect, American Airlines, ANA, British Airways, Cathay Pacific, Delta, EGYPTAIR, Emirates, Ethiopian, Etihad Airways, EVA Air, Fly Baghdad, flydubai, flynas, Gulf Air, IndiGo, Iraqi Airways, Japan Airlines, Jazeera Airways, Kenya Airways, KLM, Kuwait Airways, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Malaysia Airlines, MIAT Mongolian, Oman Air, Qantas, Qatar Airways, RwandAir, SAS, SAUDIA, Singapore Airlines, SpiceJet, SriLankan Airlines, SWISS, Turkish Airlines, Uganda Airlines, United, Vietjet, Vietnam Airlines, Virgin Atlantic, Vistara

Your car options to BOM

Top questions about BOM Airport

  • Σας συνιστούμε να είστε στο αεροδρόμιο 3 ώρες νωρίτερα για πτήσεις εξωτερικού. Φροντίστε να ελέγξετε τις εκτιμώμενες ώρες διαδρομής όταν προγραμματίζετε την παραλαβή σας, ώστε να είστε στο αεροδρόμιο στην ώρα σας.

  • Ο οδηγός σας στην Uber θα σας μεταφέρει στην είσοδο αναχωρήσεων στον αεροσταθμό που θα επιλέξετε.

  • Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς το Αεροδρόμιο BOM εξαρτάται από παράγοντες όπως το είδος της διαδρομής που ζητάτε, την εκτιμώμενη απόσταση και τη διάρκεια της διαδρομής, τα διόδια και την τρέχουσα ζήτηση για διαδρομές.

    Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, μεταβαίνοντας εδώ και πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή, θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει παραγόντων σε πραγματικό χρόνο.

  • Ναι. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη BOM σελίδα για παραλαβές από το αεροδρόμιο.

  • Όχι, αλλά μπορείτε να δείτε άλλες επιλογές αποβίβασης, αφού δώσετε τα στοιχεία της διαδρομής σας παραπάνω.

  • Ο οδηγός έχει οδηγίες για τον προορισμό σας (καθώς και την πιο γρήγορη πορεία), αλλά μπορείτε να του ζητήσετε να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη πορεία. Ενδέχεται να ισχύουν διόδια.

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για σκοπούς πληροφόρησης και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη.