Please enable Javascript
Gå til hovedindhold

Home > Ride > Airports > IST

Planlæg din tur til Istanbul Airport

(Istanbul lufthavn)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Hvor starter turen?
Navigate right up
search
Hvor skal du hen?

Getting to IST Airport

Flyver du fra Istanbul lufthavn? Uber gør det nemt at arrangere en aflevering. Uanset om du tager et indenrigsfly eller et internationalt fly, har Uber muligheder til dig fra private ture til premiumbiler og mere omkostningseffektive muligheder. Med et par hurtige trin kan du anmode om en tur lige nu eller reservere en til senere.

IST airline terminals

Bemærk, at nogle flyselskaber flyver fra flere terminaler. Besøg den officielle hjemmeside for IST lufthavn for at se, om der er ændringer i forbindelse med rejsen.

Your car options to IST

Top questions about IST Airport

  • Vi anbefaler, at du ankommer til lufthavnen tre timer i forvejen for internationale rejser. Sørg for at tjekke anslåede rejsetider, når du planlægger din afhentning, så du ankommer til lufthavnen til tiden.

  • Din Uber-chauffør kører dig til afgangsindgangen på den terminal, du vælger.

  • Prisen for en Uber-tur fra IST lufthavn afhænger af faktorer som turens type, forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

    Du kan se den forventede pris, inden du gennemfører din anmodning, ved at gå hertil og indtaste dit afhentningssted og din destination. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

  • Ja. Gå til vores side IST Afhentning i lufthavnen for at få mere at vide.

  • Ja. Se vores taxaside for at få flere oplysninger om, hvordan du kan anmode om en taxa med Uber.

  • Chaufføren har ruteanvisninger til din destination (herunder den hurtigste rute derhen), men du kan altid bede om en bestemt rute. Vejafgifter kan være gældende.

See other airports near Istanbul

Skal du ikke rejse fra IST? Se oplysninger om andre lufthavne i området.

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartswebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvist. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte knyttet til Uber eller Ubers aktiviteter, er kun til oplysning og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by.