Please enable Javascript
Прескочи към основното съдържание

Home > Ride > Airports > CGH

Насрочете превоз до Congonhas Airport

(Летище São Paulo – Congonhas Airport)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Откъде?
Navigate right up
search
Накъде?

Getting to CGH Airport

Летите от Летище São Paulo – Congonhas Airport? Uber премахва стреса от уреждането на оставяне. Независимо дали пътувате с вътрешен, или международен полет, Uber ви предлага възможности – от частни пътувания до първокласни автомобили или по-изгодни варианти. В няколко бързи стъпки можете да заявите пътуване още сега или да резервирате пътуване за по-късно.

Средно време за пътуване от São Paulo

25 мин

Средна цена от São Paulo

R$38

Средно разстояние от São Paulo

10 км

CGH airline terminals

Намерете авиокомпанията си по-долу, за да се уверите, че пристигате на правилния изход за заминаващи.

Имайте предвид, че някои авиокомпании летят от няколко терминала. Проверете официалния уебсайт на летище CGH за промени в услугата.

Main Terminal

Air France, Azul, Copa Airlines, GOL, KLM, LATAM Airlines, TAP Air Portugal, VOEPASS Linhas Aéreas

Your car options to CGH

Top questions about CGH Airport

  • За международни полети препоръчваме да пристигнете на летището 3 часа по-рано. Не забравяйте да проверите очакваното време на пътуване, когато резервирате взимането, за да стигнете навреме до летището.

  • Шофьорът ви с Uber ще ви закара до входа за заминаващи на посочения от вас терминал.

  • Цената на пътуване с Uber от летище CGH зависи от фактори като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителност на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

    Можете да видите очакваната цена, преди да заявите пътуването, като отворите тук и въведете мястото за взимане и крайната точка. След това, когато заявите пътуване, ще виждате в приложението действителната цена, базирана на различни фактори в реално време.

  • Да. Отворете нашата страница с информация за взимане от летище CGH за повече подробности.

  • Да. Вижте нашата страница за таксита за повече информация относно това как можете да заявите такси с Uber.

  • Шофьорът ви има упътвания как да ви закара до крайната точка (включително кой е най-бързият маршрут дотам), но винаги можете да поискате определен маршрут. Възможно е да има пътни такси.

See other airports near São Paulo

Не летите от CGH? Вижте информация за други летища в района.

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с дейността на компанията, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града.