Ana içeriğe atla

Bize konumunuzu söyleyin

Lütfen bulunduğunuz bölge için doğru bilgileri görüntülememize yardımcı olmak için en yakınınızdaki şehrin adını girin

Select your language

Aramızdan Ayrıldığınız İçin Üzgünüz!

Uber’den bildirim almayı sonlandırmak için aşağıdaki talimatları izleyin.

aboneliği iptal edin

e-posta

Uber'den e-posta almamayı tercih ediyorsanız lütfen aşağıya e-posta adresinizi girin.

Dilerseniz, e-postaların sonunda yer alan “Aboneliği İptal Et”e de tıklayabilirsiniz. Yolculuk makbuzları ve destek ekibinden gelen yanıtlar gibi işlem iletisi niteliğindeki e-postalara olan aboneliğinizi iptal edemeyeceğinizi lütfen unutmayın.

E-posta iletişimini devam ettirmek isterseniz, Yardım sayfası üzerinden Destek Ekibimizle iletişime geçin.

SMS

Uber'den SMS almamayı tercih ediyorsanız lütfen aşağıya telefon numaranızı girin.

Ayrıca bazı ülkelerde, SMS almayı durdurmak için dilediğiniz bir kısa mesajı DURDUR yazarak yanıtlayabilirsiniz. Herhangi bir kısa mesajı BAŞLAT yazıp yanıtlayarak yeniden abone olabilirsiniz. Ayrıca, Yardım sayfası üzerinden Destek Ekibimizle iletişime geçerek de yeniden abone olabilirsiniz.

Bu durumda yalnızca SMS olarak gönderilen pazarlama amaçlı bildirimler için aboneliğinizi iptal etmiş olacağınızı lütfen unutmayın. Uber deneyiminiz için önemli olan Hesap ve Yolculuk Güncellemeleri gibi işlem iletilerini almanız için telefonunuza SMS gönderilebilir. Mesaj ve veri kullanımı ücretleri uygulanabilir.

Anlık Bildirimler

Anlık bildirimler özelliğini devre dışı bırakmak isterseniz, bunu mobil cihazınız üzerinden, aşağıdaki talimatları izleyerek yapabilirsiniz. Bu özelliği mobil cihazınızda dilediğiniz zaman yeniden etkinleştirebilirsiniz.

iOS Cihazlarda:

  1. Ana ekranda “Ayarlar”a dokunun.
  2. Uber uygulamasını seçmek için ekranı aşağıya kaydırın.
  3. “Bildirimler”e dokunun.
  4. “Bildirimlere İzin Ver” öğesini kapalı konuma getirin.

Android Cihazlarda:

  1. Ana ekranda “Ayarlar”a dokunun.
  2. “Uygulamalar ve Bildirimler”e dokunun.
  3. Uber uygulamasını seçin.
  4. “Bildirimlere İzin Ver” öğesini kapalı konuma getirerek tüm bildirimleri kapatabilir veya sadece “İndirimler ve Haberler” ya da “Hesaplar ve Yolculuk Güncellemeleri” öğesini kapalı konuma getirebilirsiniz.
“Hesap ve Yolculukla İlgili Güncellemeler” için, Anlık Bildirimler ve SMS mesajları arasında bir seçim yapmanız gerektiğini lütfen unutmayın. Bu mesajlar kapatılamaz çünkü kullanıcı deneyiminiz için önemlidir. Bu ayarları değiştirirseniz, güncelleme yapmak birkaç dakika sürebilir.