Berättelser

Meet the Team – Maria

1 september 2017 / göteborg

Namn Maria | Ålder 31 år | Roll Facilities Site Lead, Uber Stockholm

“Min första resa jag gjorde med Uber var en sommarkväll i London när jag och min kompis skulle åka på en födelsedagsfest. Jag hade hört talas om Uber innan, men inte tänkt så mycket på det, jag blev positivt överraskad och fick ett bra första intryck!

Jag som aldrig har kontanter på mig och alltid måste jaga uttagsautomater förvånades över hur smidigt det var att hoppa in och ut, bara tacka för resan för att sedan fortsätta med kvällens äventyr. Seamless transaction med andra ord!”

Maria är Facilities Site Lead på kontoret i Stockholm och del av Workplace Teamet. Hennes ansvar är att driva en effektiv men också inspirerande arbetsmiljö på jobbet, det kan vara allt mellan administration till in house event och säkerhetsfrågor. Innan det jobbade hon för Maxus, ett medieföretag, baserat i London, som Admin/Office Support.

– – –

När Maria inte jobbar tycker hon om att träna och springa. Hon är väldigt social och älskar att träffa nya människor – kanske gå ut och äta och pröva ny spännande mat/restauranger.

“Det bästa med Uber är alla härliga människor som jobbar, en riktig start up feeling! Utmaningen är att hitta en bra balans med lokala aktiviteter och globala krav.”

– – –

Marias Topp 3:

  • Nosh and Chow – Påminner mig om Boca Chica i Barcelona, jättefin inredning och grymma drinkar, älskar deras terrass.
  • AG på Kungsholmen – Härligt småhemlig entré, grymma lokaler och bra käk!
  • Smultronstället i Söderköping 😉 Sveriges bästa glassbar vid Göta Kanal, där kan du sitta och kolla på båtarna och äta hur mycket glass du vill. När jag var liten brukade vi alltid cykla dit på somrarna.

Trevlig helg!