Preskočiť na hlavný obsah

Oznám nám svoju polohu

Zadaj názov najbližšieho mesta a pomôž nám pri zobrazovaní správnych informácií pre tvoju oblasť

Vyber si jazyk

Vyber si, či chceš dostávať špeciálne ponuky, odporúčania alebo aktualizácie produktov. Upozorňujeme, že ak sa odhlásiš, stále budeš dostávať správy, ktoré sa netýkajú propagácie, napríklad bločky za jazdy alebo informácie o tvojom účte. Ďakujeme, že používaš Uber.

zrušiť odber

e-mail

Ak nechceš dostávať e-maily od Uberu, zadaj svoju e-mailovú adresu.

V spodnej časti každého e-mailu môžeš tiež kliknúť na tlačidlo Zrušiť odber. Upozorňujeme, že nie je možné zrušiť odber e-mailov s transakciami vrátane bločkov za cesty a odpovedí podpory.

Ak chceš obnoviť e-mailovú komunikáciu, spoj sa s podporou na stránke Pomoc.

SMS

Ak chceš zrušiť odber SMS od Uberu, odpovedz s textom STOP na číslo +14152370403. V niektorých mestách môžeš prijímanie SMS vypnúť tak, že odpovieš STOP na ľubovoľnú správu. Ak budeš chcieť posielanie správ znova zapnúť, pošli odpoveď START na hociktorú SMS. Na odber správ sa môžeš znova prihlásiť aj kontaktovaním podpory na stránke Pomoc. Za správu a súvisiace dátové prenosy ti operátor môže naúčtovať poplatky.

Push upozornenie

Ak sa chceš odhlásiť z prijímania push upozornení, môžeš tak spraviť v mobilnom zariadení podľa pokynov dole. V zariadení sa môžeš na prijímanie kedykoľvek znova prihlásiť.

Pre zariadenia s iOS:

  1. Ťukni na možnosť Nastavenia na domovskej obrazovke
  2. Prejdi dole a vyber aplikáciu Uber
  3. Ťukni na možnosť Upozornenia
  4. Vypni možnosť Povoliť upozornenia

Pre zariadenia s Androidom:

  1. Ťukni na možnosť Nastavenia na domovskej obrazovke
  2. Ťukni na možnosť Aplikácie a upozornenia
  3. Vyber aplikáciu Uber
  4. Vypnutím možnosti Povoliť upozornenia vypneš všetky upozornenia. Prípadne môžeš vypnúť upozornenia na Zľavy a novinky alebo Aktualizácie účtov a ciest
Upozorňujeme, že ak chceš dostávať aktualizácie účtu a cesty, musíš si vybrať medzi push upozorneniami a SMS správami. Tieto správy nie je možné vypnúť, pretože sú dôležité pre používanie. Keď vykonáš zmeny, chvíľku potrvá, kým sa aktualizujú.