အဓိက အကြောင်းအရာသို့ ကျော်သွားမည်

Tell us your location

Please enter your nearest city name to help us display the correct information for your area

Select your language

သင်ထွက်ခွာသည်ကို တွေ့ရသည့်အတွက် စိတ်မကောင်းပါ။

Uber ထံမှ ဆက်သွယ်မှုများ လက်ခံရရှိခြင်းကို ရပ်တန့်ရန်အတွက် အောက်တွင်ပါဝင်သော ညွှန်ကြားချက်များအတိုင်း ဆောင်ရွက်ပေးပါ။

စာရင်းမှ ထွက်မည်

အီးမေးလ်

Uber ထံမှ အီးမေးလ် လက်ခံခြင်း မပြုလိုပါက အောက်ပါနေရာတွင် သင့်အီးမေးလ်ကို ထည့်သွင်းပေးပါ။

မည်သည့်အီးမေးလ်မဆို၏ အောက်ခြေတွင်ရှိသော 'စာရင်းမှ ထွက်မည်' ကိုလည်း သင်နှိပ်နိုင်ပါသည်။ ခရီးပြေစာများနှင့် ပံ့ပိုးမှုထံမှ တုံ့ပြန်မှုများအပါအဝင် ငွေလွှဲပြောင်းမှု အီးမေးလ်များကို လက်ခံခြင်းမှ သင်ထွက်ထား၍ မရနိုင်ကြောင်း ကျေးဇူးပြု၍ မှတ်သားပေးပါ။

အီးမေးလ်ဆက်သွယ်မှုများ ပြန်လည်စတင်လိုပါက အကူအညီ စာမျက်နှာမှတဆင့် ပံ့ပိုးမှုထံ ဆက်သွယ်ပေးပါ။

စာတိုမက်ဆေ့ချ်

Uber ထံမှ စာတိုမက်ဆေ့ချ် လက်ခံခြင်း မပြုလိုပါက အောက်ပါနေရာတွင် သင့်ဖုန်းနံပါတ်ကို ထည့်သွင်းပေးပါ။

အချို့စျေးကွက်များတွင် စာတိုမက်ဆေ့ချ်များ လက်ခံခြင်းကို ရပ်တန့်ရန် မည်သည့်စာသားမက်ဆေ့ချ်ထံကိုမဆို ရပ်တန့်မည် ဟု အကြောင်းပြန်နိုင်ပါသည်။ မည်သည့်စာသားမက်ဆေ့ချ်ကိုမဆို စတင်မည် ဟု အကြောင်းပြန်ခြင်းဖြင့် စာရင်းတွင် ပြန်လည်ပါဝင်နိုင်ပါသည်။ အကူအညီ စာမျက်နှာမှတဆင့် ပံ့ပိုးမှုထံ ဆက်သွယ်ခြင်းဖြင့်လည်း စာရင်းတွင် သင်ပြန်လည်ပါဝင်နိုင်ပါသည်။

အရောင်းမြှင့်တင်ရန် ဆက်သွယ်ခြင်းများအတွက် စာတိုမက်ဆေ့ချ်ထံမှသာ သင်စာရင်းမှ ထွက်ထားနိုင်မည်ကို ကျေးဇူးပြု၍ မှတ်သားပေးပါ။ သင့်အတွေ့အကြုံအတွက် အရေးကြီးသော အကောင့်နှင့် ခရီး အပ်ဒိတ်များကဲ့သို့ ငွေလွှဲပြောင်းခြင်း မက်ဆေ့ချ်များအတွက် စာတိုမက်ဆေ့ချ်များကို ဆက်လက်အသုံးပြုနိုင်ပါသေးသည်။ မက်ဆေ့ချ်ပို့ခနှင့် ဒေတာအသုံးပြုခတို့ ကျသင့်နိုင်ပါသည်။

ထုတ်ဖော် အသိပေးချက်

ထုတ်ဖော်အသိပေးချက်များကို သင်ပိတ်ထားလိုပါက အောက်တွင် ပါဝင်သော ညွှန်ကြားချက်များကို သင့်မိုဘိုင်းစက်ပစ္စည်းတွင် ဆောင်ရွက်ပေးခြင်းဖြင့် ပြုလုပ်နိုင်ပါသည်။ သင့်စက်ပစ္စည်းတွင် အချိန်မရွေး ပြန်ဖွင့်နိုင်ပါသည်။

iOS စက်ပစ္စည်းများအတွက် -

  1. ပင်မ စခရင်မှ "ဆက်တင်များ" ကို တို့နှိပ်ပါ
  2. Uber အက်ပ်ကို ရွေးချယ်ရန် အောက်သို့ ဆင်းပါ
  3. "အသိပေးချက်များ" ကို တို့နှိပ်ပါ
  4. "အသိပေးချက်များ ခွင့်ပြုမည်" အပိတ်အဖွင့်ခလုတ်ကို ပိတ်ပေးပါ

Android စက်ပစ္စည်းများအတွက် -

  1. ပင်မ စခရင်မှ "ဆက်တင်များ" ကို တို့နှိပ်ပါ
  2. "အက်ပ်နှင့် အသိပေးချက်များ" ကို တို့နှိပ်ပါ
  3. Uber အက်ပ်ကို ရွေးချယ်ပါ
  4. အသိပေးချက်များ အားလုံးကို ပိတ်ရန် "အသိပေးချက်များ ခွင့်ပြုမည်" ၏ အဖွင့်အပိတ်ခလုတ်ကို ပိတ်ရန် ရွေးချယ်ပါ သို့မဟုတ် "လျှော့စျေးများနှင့် သတင်းများ" သို့မဟုတ် "အကောင့်နှင့် ခရီး အပ်ဒိတ်များ" ၏ အဖွင့်အပိတ် ခလုတ်ကို ပိတ်ရန်ရွေးချယ်ပါ
"အကောင့်နှင့် ခရီး အပ်ဒိတ်များ" အတွက် ထုတ်ဖော် အသိပေးချက်များနှင့် စာတိုမက်ဆေ့ချ်များ နှစ်ခုအနက်မှ တစ်ခုကို ရွေးချယ်ပေးရမည်ဖြစ်ကြောင်း မှတ်သားပေးစေလိုပါသည်။ ဤမက်ဆေ့ချ်များမှာ သင့်အတွေ့အကြုံအတွက် အရေးကြီးပါသဖြင့် ယင်းတို့ကို ပိတ်ထား၍ မရနိုင်ပါ။ ဤဆက်တင်များကို အပြောင်းအလဲ သင်ပြုလုပ်လျှင် ယင်းတို့ အပ်ဒိတ်ဖြစ်ရန် မိနစ်အနည်းငယ်ကြာနိုင်ပါသည်။