Please enable Javascript
Перейти до основного вмісту

Аеропорт Лондон-Сіті (LCY)

Шукаєте альтернативу традиційному шатлу Аеропорт Лондон-Сіті чи таксі? Куди би ви не прямували – з аеропорту "Лондон-Сіті" в місто чи з центру міста в аеропорт, – ви завжди можете розраховувати на добре знайомий вам додаток Uber. Замовте поїздку до або з аеропорту LCY одним натисненням кнопки.

Лондон, E16 2PX
+44 20-7646-0000

search
Звідки?
Navigate right up
search
Куди?

Замовляйте поїздки в містах по всьому світу

Замовляйте поїздки до більш ніж 700 основних аеропортів кількома дотиками до екрана.

Почувайтеся наче місцевий житель

Довіртеся додатку та водію, і вам не доведеться самостійно пересуватися в незнайомому місті.

Почувайтеся як удома з Uber

Улюблені функції, зокрема оновлення цін у реальному часі та безготівкова оплата, доступні, навіть якщо ви в незнайомому місті.

Варіанти поїздок у цьому районі

Посадка: Аеропорт Лондон-Сіті (LCY)

Щоб замовити поїздку, відкрийте додаток

Коли будете готові, відкрийте додаток Uber і замовте поїздку до місця призначення. Виберіть варіант поїздки для аеропорту LCY відповідно до кількості пасажирів і розміру багажу.

Виконайте вказівки в додатку

Ви отримаєте вказівки щодо місць посадки в аеропорту Аеропорт Лондон-Сіті безпосередньо в додатку. Місця посадки можуть різнитися залежно від термінала. Крім того, в аеропорту Аеропорт Лондон-Сіті можуть бути наявні ознакування місць посадки для спільних поїздок.

Чекайте на водія

Прямуйте до зазначеного в додатку місця посадки в аеропорту LCY. Зверніть увагу: місце посадки не завжди розташоване поруч із найближчим виходом. У додатку буде вказано ім’я водія, номерний знак і колір автомобіля. Перевірте відомості про поїздку, перш ніж сісти в автомобіль. Якщо ви не можете знайти водія, зв’яжіться з ним через додаток.

Поширені запитання від клієнтів

  • Сервіс Uber доступний в аеропорту LCY, тож ви можете замовити комфортну та зручну поїздку куди завгодно.

  • Дізнайтеся відомості про місце посадки в додатку Uber після замовлення поїздки.

  • Навіть якщо поїздка недовга, тарифи Uber в аеропорт Лондон-Сіті й звідти залежать від тривалості поїздки, дорожніх умов та інших чинників. Крім того, до остаточної вартості поїздки можуть додаватися плата за паркування та аеропортові збори.

  • Посадка залежить від часу доби, кількості водіїв на лінії тощо. Після замовлення поїздки перегляньте приблизний час очікування в додатку.

Додаткові відомості

  • Співпрацюєте з Uber?

    Дізнайтеся, як покращити поїздки в аеропорт і звідти: де забирати клієнтів, як дотримуватися місцевих правил і норм тощо.

  • Їдете в інший аеропорт?

    Поїздки в більш ніж 700 аеропортів і звідти по всьому світу.

1/2

Термінали аеропорту Лондон-Сіті: інформація для відвідувачів

Uber – ідеальний варіант для поїздок до аеропорту Лондон-Сіті або звідти. Аеропорт Лондон-Сіті призначений переважно для ділових перельотів до Європи й Нью-Йорка та обслуговує близько 5 мільйонів пасажирів щороку.

Термінал аеропорту Лондон-Сіті

Лондон-Сіті – невеликий аеропорт порівняно з відомішими аеропортами Лондона, як-от Хітроу, Ґатвік і Станстед. У ньому тільки один пасажирський термінал із двома поверхами. На першому поверсі розташовані стійки реєстрації та місця надання деяких послуг, а на другому – магазини, зали відпочинку та більшість ресторанів. З аеропорту Лондон-Сіті вирушають рейси таких авіаліній:

  • Alitalia
  • British Airways
  • British Airways (SUN-AIR)
  • CityJet
  • Flybe
  • KLM
  • Lufthansa
  • Luxair
  • SWISS
  • TAP Air Portugal

Ресторани в аеропорту Лондон-Сіті

До та після проходження контролю на авіабезпеку у вас буде широкий вибір ресторанів, кафе та барів. Отже, ви без проблем зможете замовити свіжі страви або швидко перекусити у фаст-фуді перед рейсом.

Як доїхати до аеропорту Лондон-Сіті

Аеропорт Лондон-Сіті розташовано за 10 км (6 миль) на схід від центру Лондона та всього за 5 км (3 милі) від кварталу Кенері-Ворф, тож це один із найдоступніших лондонських аеропортів. Між містом і аеропортом ходить кілька видів транспорту, а до центру Лондона можна доїхати за 30 хвилин. Доклендське легке метро – найзручніший варіант громадського транспорту. Також аеропорт обслуговують кілька автобусних маршрутів. Для тих, хто їде до аеропорту автомобілем, доступні стоянки. Можна також замовити поїздку з Uber. Якщо ви плануєте припаркувати автомобіль в аеропорту, ми радимо заздалегідь забронювати місце.

Магазини в аеропорту Лондон-Сіті

Якщо вам необхідно швидко щось докупити для поїздки або ви хочете придбати сувеніри, в аеропорту Лондон-Сіті у вас буде широкий вибір. Крім того, магазини безмитної торгівлі в аеропорту (у зоні відправлення після проходження перевірки на авіабезпеку) ідеально підійдуть, щоб перед довгим рейсом трохи побалувати себе покупкою, наприклад, розкішного годинника або високоякісної косметики.

Обмін валют в аеропорту Лондон-Сіті

В аеропорту Лондон-Сіті є пункти обміну валют. Ви також можете замовити валюту або передплачену валютну картку всього за 4 години заздалегідь.

Готелі біля аеропорту Лондон-Сіті

Безпосередньо поруч із Лондон-Сіті розташовано понад 10 готелів, тож у тих, кому потрібно зняти номер неподалік від аеропорту, буде вдосталь варіантів. Крім того, завдяки короткій відстані до центру Лондона вам доступний широкий вибір бюджетних і дорогих готелів. У багатьох із них є конференц-зали та бізнес-центри, тож вони чудово підійдуть для тих, хто подорожує в справах.

Цікаві місця біля аеропорту Лондон-Сіті

Аеропорт Лондон-Сіті розташований неподалік від Кенері-Ворф, головного фінансового кварталу Лондона, і від нього дуже легко дістатись інших районів міста, якщо у вас є час на екскурсію перед рейсом. Гринвіч розташований усього за кілька миль, тож у вас є можливість оглянути такі визначні пам’ятки, як:

  • Корабель "Катті Сарк"
  • Гринвіцький парк
  • Національний морський музей
  • Королівська обсерваторія

Дізнатися більше про аеропорт Лондон-Сіті можна тут.

Facebook
Instagram
Твіттер

На цій сторінці наведено інформацію зі сторонніх сайтів, які не контролюються Uber. Відомості можуть періодично змінюватися чи оновлюватися. Будь-яку інформацію на цій сторінці, яка не стосується безпосередньо компанії Uber або її діяльності, наведено лише для довідки. Цю інформацію в жодному разі не можна використовувати, трактувати або розглядати для надання будь-яких гарантій, прямих або непрямих. Деякі функції додатка й вимоги залежать від країни, регіону та міста.