Please enable Javascript
Перейти до основного вмісту

Аеропорт Амстердам Схіпгол (AMS)

Шукаєте альтернативу традиційному шатлу Аеропорт Амстердама чи таксі? Куди би ви не прямували – з аеропорту "Схіпгол" в центр Амстердама чи з центру Амстердама в аеропорт "Схіпгол", – ви завжди можете розраховувати на добре знайомий вам додаток Uber. Замовте поїздку до або з аеропорту AMS одним натисненням кнопки.

Схіпгол, 1118 CP
+31 20-794-0800

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Замовляйте поїздки до більш ніж 700 основних аеропортів кількома дотиками до екрана.

Почувайтеся наче місцевий житель

Довіртеся додатку та водію, і вам не доведеться самостійно пересуватися в незнайомому місті.

Почувайтеся як удома з Uber

Улюблені функції, зокрема оновлення цін у реальному часі та безготівкова оплата, доступні, навіть якщо ви в незнайомому місті.

Ways to ride in the area

Pickup at Аеропорт Амстердам Схіпгол (AMS)

Щоб замовити поїздку, відкрийте додаток

Коли будете готові, відкрийте додаток Uber і замовте поїздку до місця призначення. Виберіть варіант поїздки для аеропорту AMS відповідно до кількості пасажирів і розміру багажу.

Виконайте вказівки в додатку

Ви отримаєте вказівки щодо місць посадки в аеропорту Аеропорт Амстердама безпосередньо в додатку. Місця посадки можуть різнитися залежно від термінала. Крім того, в аеропорту Аеропорт Амстердам Схіпгол можуть бути наявні ознакування місць посадки для спільних поїздок.

Чекайте на водія

Прямуйте до зазначеного в додатку місця посадки в аеропорту AMS. Зверніть увагу: місце посадки не завжди розташоване поруч із найближчим виходом. У додатку буде вказано ім’я водія, номерний знак і колір автомобіля. Перевірте відомості про поїздку, перш ніж сісти в автомобіль. Якщо ви не можете знайти водія, зв’яжіться з ним через додаток.

Top questions from riders

  • Сервіс Uber доступний в аеропорту Амстердам, тож ви можете замовити комфортну та зручну поїздку куди завгодно.

  • Дізнайтеся відомості про місце посадки в додатку Uber після замовлення поїздки.

  • Навіть якщо поїздка недовга, тарифи Uber в аеропорт Схіпгол і звідти залежать від тривалості поїздки, дорожніх умов та інших чинників. Щоб дізнатися приблизну вартість поїздки з Uber, перегляньте розрахунок вартості.

  • Посадка залежить від часу доби, кількості водіїв на лінії тощо.

More information

  • Співпрацюєте з Uber?

    Дізнайтеся, як покращити поїздки в аеропорт і звідти: де забирати клієнтів, як дотримуватися місцевих правил і норм тощо.

  • Їдете в інший аеропорт?

    Поїздки в більш ніж 700 аеропортів і звідти по всьому світу.

1/2

Термінали аеропорту Схіпгол: основні відомості

Uber – ідеальний варіант для поїздок до аеропорту Амстердам Схіпгол (AMS) або звідти. Аеропорт Схіпгол розташовано близько в 20 хвилинах їзди від центру міста. До нього можна легко дістатися з Амстердама, а завдяки чудовому транспортному сполученню (залізниця, автобуси, таксі тощо) аеропорт має дуже зручне розташування для подорожніх з інших регіонів Нідерландів. Ви також можете замовити поїздку з Uber, щоб із легкістю дістатися потрібного місця призначення.

Термінали аеропорту Схіпгол

Схіпгол має один основний термінал, розділений на 3 поверхи. На першому поверсі термінала розташовано зону прибуття, різноманітні ресторани, кафе та супермаркети, а також місця надання різних послуг, як-от камери схову та перукарню. На другому поверсі розміщено зони реєстрації та відправлення, а на третьому – VIP-зали. Серед авіаліній, що здійснюють рейси з аеропорту Схіпгол:

  • Croatia
  • Delta
  • HOP!
  • Jet2.com
  • United

Ресторани в аеропорту Схіпгол

В аеропорту Схіпгол на вас чекає широкий вибір фаст-фудів, кафе, ресторанів і барів, де ви зможете втамувати голод і спрагу. У меню цих закладів є страви з кожного континенту: від свіжої середземноморської їжі до класичної нідерландської кухні, тож ви обов’язково знайдете щось, що прийдеться вам до смаку.

Пересування в аеропорту Схіпгол

Оскільки Схіпгол має тільки один пасажирський термінал, ви без проблем зможете пересуватися в ньому пішки.

Розваги та послуги в аеропорту Схіпгол

У магазинах аеропорту Схіпгол можна знайти будь-що: від іграшок і техніки до сиру та солодощів, тож ви неодмінно отримуватиме безліч задоволення під час кожного відвідання. Чом би й не побалувати себе розкішним подарунком перед рейсом? Якщо вас цікавить косметика, тут ви знайдете всі улюблені бренди. Крім того, аеропорт Схіпгол – ідеальне місце, щоб знайти унікальний сувенір для друзів і родичів, адже тут є безліч магазинів безмитної торгівлі.

Обмін валют в аеропорту Схіпгол

Пункт обміну ABN AMRO в аеропорту Схіпгол працює із 60 валютами й чудово підійде, якщо ви хочете мати із собою трохи готівки перед відвідуванням Амстердама. Суми вартістю від 200 євро обмінюються без комісії. За менші суми стягується невеликий збір, тож якщо ви плануєте залишитися в Амстердамі певний час, краще одразу взяти більше готівки.

Готелі біля аеропорту Схіпгол

Неподалік від аеропорту Схіпгол розташовано багато готелів, до яких можна швидко доїхати, замовивши поїздку з Uber. Є також удосталь готелів, до яких можна дійти пішки. Отже, ви без проблем зможете виспатися та відпочити, прибувши рано-вранці або пізно ввечері. Крім того, у багатьох готелях є бізнес-центри, які чудово підійдуть тим, хто подорожує в справах.

Цікаві місця біля аеропорту Схіпгол

Якщо у вас є трохи часу перед пересадкою в аеропорту Схіпгол, ви точно не нудьгуватимете, особливо якщо ви не проти здійснити невелику екскурсію до центру Амстердама:

  • Будинок Анни Франк
  • Площа Дам
  • Державний музей
  • Королівський палац

Дізнатися більше про аеропорт Схіпгол можна тут.

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.