Please enable Javascript
Ana içeriğe gidin

OR Tambo Uluslararası Havalimanı (JNB)

Geleneksel Johannesburg Havalimanı servisi veya taksiye alternatif mi arıyorsunuz? İster Johannesburg Havalimanı’ndan şehir merkezine ister şehir merkezinden Johannesburg Havalimanı’na gidiyor olun, zaten bildiğiniz Uber uygulamasıyla dilediğiniz yere ulaşın. Tek bir dokunuşla JNB havalimanına gitmek ya da dönmek için araç çağırın.

Johannesburg, 1632
+27 11-921-6262

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Bir dokunuşla 700’ü aşkın büyük merkezde havalimanı ulaşımı hizmetlerinden yararlanın.

Kendi şehrinizdeymiş gibi gezin

Bırakın ayrıntılarla uygulamanız ve sürücü ortağı sizin yerinize ilgilensin, böylece tanımadığınız bir şehirde yol bulmaya çalışmak zorunda kalmayın.

Uber’le kendinizi evinizde hissedin

Yeni bir yerde olsanız bile gerçek zamanlı fiyatlandırma ve nakitsiz ödeme gibi en sevdiğiniz özellikleri bulabilirsiniz.

Ways to ride in the area

Pickup at OR Tambo Uluslararası Havalimanı (JNB)

Yolculuk talebinde bulunmak için uygulamanızı açın

Hazır olduğunuzda, varış noktanıza araç çağırmak için Uber uygulamasını açın. Grubunuzdaki kişi sayısına ve ihtiyacınız olan bagaj kapasitesine uygun bir JNB havalimanı ulaşım seçeneği belirleyin.

Uygulamadaki talimatları izleyin

Johannesburg Havalimanı yolcu alım noktaları için yol tarifini doğrudan uygulamadan alabilirsiniz. Yolcu alım konumları terminale göre değişebilir. Yolculuk paylaşımı için yolcu alım noktası tabelaları, OR Tambo Uluslararası Havalimanı adresinde de olabilir.

Sürücü iş ortağıyla buluşun

Uygulamada gösterilen, belirlenmiş JNB yolcu alım konumunuza gidin. Lütfen bu konumun her zaman size en yakın çıkışta olmayabileceğini unutmayın. Sürücü iş ortağının adını, plaka numarasını ve aracın rengini uygulamadan görebilirsiniz. Binmeden önce aracı teyit edin. Sürücü iş ortağını bulamıyorsanız kendisiyle uygulama üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Top questions from riders

  • Uber, JNB Havalimanı’nda da hizmet veriyor, bu sayede istediğiniz yere konforlu ve rahat bir yolculuk yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Alım konumunuzu bulmak için, yolculuk çağrısı yaptıktan sonra Uber uygulamasını kontrol edin.

  • Yolculuk çok uzun olmasa da, OR Tambo Havalimanı’na gidiş gelişlerinizde yapacağınız Uber yolculuklarının ücreti, süreden, trafikten ve diğer unsurlardan etkilenebilir. Yaklaşık yolculuk ücreti almak için lütfen Uber tahmini ücret hesaplayıcısına göz atın.

  • Yolcu alımının süresi saate, yoldaki sürücü ortağı sayısına ve daha birçok unsura bağlı olarak değişebilir.

More information

  • Uber’le araç mı sürüyorsunuz?

    Yolcuları alacağınız yerlerden bölgenin kural ve yönetmeliklerine kadar, havalimanı yolculuklarınızı nasıl kolaylaştırabileceğinize dair her şeyi öğrenin.

  • Başka bir havalimanına mı gidiyorsunuz?

    Dünya genelinde 700’ü aşkın havalimanına gidiş-geliş yolculuğu yapın.

1/2

Johannesburg Havalimanı ziyaretçi bilgileri

Uber, JNB Havalimanı kalkışlı veya varışlı uçuşlarınızda tercih edebileceğiniz ideal bir seçenektir. OR Tambo Uluslararası Havalimanı, Johannesburg, Pretoria ve daha fazla yeri ziyaret eden kişiler için ana dış hatlar gidiş havalimanı olduğu için Afrika kıtasındaki en yoğun ve büyük havalimanıdır. OR Tambo Uluslararası Havalimanı Kempton Park, Gauteng’te yer alır. Johannesburg CBD Havalimanı’ndan arabayla yaklaşık 30 dakika (27 kilometre; 17 mil) dakika uzaklıkta, Pretoris’in ise 80 kilometre (50 mil) güneyindedir.

OR Tambo terminalleri

OR Tambo Uluslararası Havalimanı, terminaller olarak değil katlar olarak ayrılmıştır. Kat 0’da bagaj alımının yanı sıra tüm dış hatlar ve iç hatlar gelişleri gerçekleşir. Yolcular Kat 1 (uluslararası gidiş) ve Kat 2’den (iç hatlar gidiş) kapılara erişim sağlayabilir.

Kat 1

  • British Airways
  • Emirates
  • Shongololo Premium Lounge

Kat 2

  • Mango Airlines
  • South African Airways

Kat 3

  • Bidvest Premier Lounge
  • Mashonzha Premium Lounge
  • Diğer premium lounge’lar

OR Tambo restoranları

OR Tambo Uluslararası Havalimanı'ndaki her katta, kara ve hava tarafında ve güvenlikten önce ve sonra, gurme restoranlar, fast food restoranları, barlar ve kafeler gibi birçok yemek ve içecek seçeneği bulunur.

OR Tambo Havalimanı içinde ulaşım

Havalimanı terminallerden değil katlardan oluştuğu için havalimanının her bölümüne yürüyerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca terminal dışındaki taksi hizmetlerinin yanı sıra OR Tambo Uluslararası Havalimanı’ndan doğrudan Johannesburg ve Pretoria merkezine giden Gautrain demiryolu bağlantısı da mevcuttur. ACSA logolu resmi taksileri kullanmaya dikkat etmeniz yeterli. Gautrain hizmetlerine Kat 0 gidiş bölgesinden kolayca erişebilirsiniz.

OR Tambo’da neler yapabilirsiniz?

Lüks moda ürünleri, son teknoloji ürünler, oyuncaklar, kozmetik, premium duty free ve daha fazla hediyelik eşya ve alışveriş seçeneği sunan 30’dan fazla mağaza vardır. Ana premium lounge bölgesi de OR Tambo’yu, uçuş öncesi biraz kestirmek veya e-postalarınızı kontrol etmek için en iyi yerlerden biri haline getirir. Aktarmalı uçuşlar arasında kalan zamanınızda Joburg’u ziyaret edip eğlenmek isterseniz, Gautrain ile çok kısa bir sürede şehir merkezine gidebilirsiniz.

OR Tambo Uluslararası Havalimanı’nın yakınlarındaki oteller

Havalimanı bölgesinde ve dışında birçok konaklama seçeneği vardır. OR Tambo Uluslararası Havalimanı’ndan 3 kilometrelik (2 mil) mesafede 10’dan fazla otelin yanı sıra daha ileride de birçok otel bulunur. Bunlara, aktarmalı uçuşlar arasında beklerken tercih edebileceğiniz uygun fiyatlı otellerden, rahatlamanız için çeşitli restoran ve barların yanı sıra toplantı salonu imkanı ve iş merkezi sunan 5 yıldızlı lüks otellere kadar birçok seçenek dahildir. Bu otellerin çoğunun ayrıca shuttle servis hizmeti vardır, bu sayede havalimanına gidip gelmek oldukça kolaydır.

OR Tambo yakınlarında gezilecek yerler

  • Constitution Hill, Johannesburg
  • Emperors Palace, Kempton Park
  • Hector Pieterson Memorial, Johannesburg
  • Kliptown Open Air Museum, Johannesburg
  • Maboneng, Johannesburg

OR Tambo Havalimanı hakkında buradan daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Facebook

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.