Please enable Javascript
Ana içeriğe gidin

Chhatrapati Shivaji Uluslararası Havalimanı (BOM)

Geleneksel Mumbai Havalimanı servisi veya taksiye alternatif mi arıyorsunuz? İster Mumbai Havalimanı’ndan Gateway of India’ya ister Navi Mumbai’den Mumbai Havalimanı’na gidiyor olun, zaten bildiğiniz Uber uygulamasıyla dilediğiniz yere ulaşın. Tek bir dokunuşla BOM havalimanına gitmek ya da dönmek için araç çağırın.

Mumbai, Maharashtra

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Bir dokunuşla 700’ü aşkın büyük merkezde havalimanı ulaşımı hizmetlerinden yararlanın.

Kendi şehrinizdeymiş gibi gezin

Bırakın ayrıntılarla uygulamanız ve sürücü ortağı sizin yerinize ilgilensin, böylece tanımadığınız bir şehirde yol bulmaya çalışmak zorunda kalmayın.

Uber’le kendinizi evinizde hissedin

Yeni bir yerde olsanız bile gerçek zamanlı fiyatlandırma ve nakitsiz ödeme gibi en sevdiğiniz özellikleri bulabilirsiniz.

Ways to ride in the area

Pickup at Chhatrapati Shivaji Uluslararası Havalimanı (BOM)

Terminalden dışarıya çıkmaya hazır olduğunuzda araç çağırın

Ardından, grubunuzdaki kişi sayısına ve ihtiyacınız olan bagaj kapasitesine uygun bir yolculuk seçeneği belirleyin.

Daha fazla bilgi edinmek için lütfen uygulamayı kontrol edin

Araç çağırdığınızda, yönünüzü bulmak için uygulamadaki yol tarifini izleyin.

Sürücü iş ortağıyla buluşun

Sürücünüzle, Terminal 2 çıkışında P7 West’te, Terminal 1 çıkışında ise tüm araç alım noktalarında buluşabilirsiniz.

Mumbai Havalimanı Map

Chhatrapati Shivaji Uluslararası Havalimanı’nda 2 ana yolcu terminali bulunmaktadır. Terminal 1’de yalnızca iç hatlar, Terminal 2’de ise iç ve dış hatlar yer almaktadır.

Mumbai Havalimanı haritası

Top questions from riders

  • Evet. Tüm dünyada Uber ile araç çağırabileceğiniz havalimanlarının bulunduğu bu listeye gidin.

  • The cost of an Uber trip to (or from) BOM depends on factors that include the type of ride you request, the estimated length and duration of the trip, tolls, and current demand for rides.

    You can see an estimate of the price before you request by going here and entering your pickup spot and destination. Then when you request a ride you’ll see your actual price in the app based on real-time factors.

  • Alım konumları, çağırdığınız aracın türüne ve havalimanının büyüklüğüne göre değişir. Sürücü ortağıyla buluşacağınız konum için uygulamadaki talimatları takip edin. Havalimanında yolculuk paylaşımı için özel olarak belirlenmiş bölgeleri gösteren tabelaları da takip edebilirsiniz.

    Sürücü ortağını bulamıyorsanız kendisiyle uygulama üzerinden iletişime geçin.

More information

  • Uber’le araç mı sürüyorsunuz?

    Yolcuları alacağınız yerlerden bölgenin kural ve yönetmeliklerine kadar, havalimanı yolculuklarınızı nasıl kolaylaştırabileceğinize dair her şeyi öğrenin.

  • Başka bir havalimanına mı gidiyorsunuz?

    Dünya genelinde 700’ü aşkın havalimanına gidiş-geliş yolculuğu yapın.

1/2

Mumbai Havalimanı ziyaretçi bilgileri

Chhatrapati Shivaji Maharaj Uluslararası Havalimanı (BOM), yolcu sayısına göre Hindistan’ın en yoğun 2. havalimanıdır ve her yıl 47milyondan fazla yolcuya hizmet verir. BOM Havalimanı, Mumbai şehir merkezinden 24 kilometre (15 mil) uzaklıktadır, bu mesafe ideal yol ve trafik koşullarında arabayla yaklaşık olarak 30 dakika sürer.

Mumbai Havalimanı terminalleri

Chhatrapati Shivaji Havalimanı 2 yolcu terminalinden oluşur: Terminal 1 ve Terminal 2. Terminal 1 Mumbai havalimanı iç hat uçuşları için kullanılır, Terminal 2 ise Mumbai Havalimanı’nın hem dış hatlar hem de iç hatlar uçuşları için kullanılır. Mumbai Havalimanı’nda birçok yerde lounge alanları bulunur. Yolculuğunuzu planlarken aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz.

BOM Terminal 1

  • GoAir
  • IndiGo
  • SpiceJet
  • CIP Lounge
  • Loyalty Lounge
  • Pranaam GVK Lounge

BOM Terminal 2

BOM Terminal 2, 4 kattan oluşur ve British Airways, Emirates ve United gibi birçok uluslararası havayolu şirketi için bir üs görevi görür. Yolcular BOM Havalimanı’ndan 43’ten fazla uluslararası varış noktasına aktarmasız uçuşla gidebilir.

Mumbai Havalimanı’nda yemek

BOM Havalimanı’ndaki yolcular tanınan uluslararası yemek yerlerinin yanı sıra geleneksel Hint yemekleri de bulabilir. Dış hatlar terminali (Terminal 2) giden yolcu lounge alanında, güvenlikten sonra bir yemek alanı yer alır.

Mumbai Havalimanı içinde ulaşım

Terminal 1 ve Terminal 2, uçak pistleriyle ayrılmıştır ve aralarındaki mesafe 3 mildir. Bu 2 terminal arasında yolculuk yapmanız gerekirse, geçerli uçak bileti olan yolcular için ücretsiz sunulan Mumbai Havalimanı shuttle otobüsünü kullanabilirsiniz. Bunun için yeniden güvenlik kontrolünden geçmeniz gerekir, bu yüzden terminal değiştirecekseniz aktarmalı uçuşlarınız arasında yeterince zaman olduğundan emin olun. Terminal 2, 4 katlıdır, 48 yürüyen merdiveni ve 75 asansörü vardır. Terminalde ayrıca 42 yürüyen bant vardır.

Mumbai Havalimanı’nda neler yapabilirsiniz?

Chhatrapati Shivaji Maharaj Havalimanı’nda yılın farklı zamanlarında düzenlenen çeşitli şovlar ve sergiler dahil birçok etkinlik vardır. Çocuklar Terminal 2’nin 3. ve 4. katlarında yer alan Oyun Alanı’nın tadını çıkarabilir. Mumbai Havalimanı’nda alışveriş yapmak isterseniz geleneksel Hint kıyafet mağazalarından uluslararası olarak tanınan markalara kadar çeşitli mağazalar bulabilirsiniz.

BOM Havalimanı’nda döviz bürosu

BOM Havalimanı’nda birçok yerde döviz büroları bulunur: Terminal 1’de gidiş ve geliş kısımlarında, ve Gidiş Katı 4 Check in alanında, Geliş Katı 1, Geliş Katı 2, Kay 2 (İç Hatlar Aktarma), Kat 4 SHA ve Terminal 2’deki Geliş Katı 2’de döviz büroları bulabilirsiniz.

BOM Havalimanı yakınlarındaki oteller

Aktarmalı uçuşlar arasında bekleme yaptığınızda ya da uçuşunuzda gece boyu sürecek bir rötar olduğunda veya BOM yakınlarındaki bir ziyaretinizde kalacak bir yere ihtiyacınız olursa, yakınlarda birçok otel ve konaklama seçeneği bulabilirsiniz. Bunlara havalimanından yalnızca 3 mil uzaklıktaki Mumbai şehir merkezindeki veya Hiranandani Bahçeleri’ndeki birçok seçenek dahildir.

BOM Havalimanı yakınlarında gezilecek yerler

  • Hindistan Kapısı
  • ISKCON Tapınağı Mumbai
  • Juhu Sahili
  • Mani Bhavan (Mahatma Gandhi’nin evi)

Buradan BOM Havalimanı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Facebook
Instagram
Twitter

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.