Please enable Javascript
Ana içeriğe gidin

Phoenix-Mesa Gateway Havalimanı (AZA)

Mesa Havalimanı havalimanına gidiş-geliş için Uber’le yolculuk yapın. AZA servisi veya taksi beklemek yerine doğrudan uygulamadan araç çağırabilir ve yola koyulabilirsiniz.

Mesa, AZ 85212
+1 480-988-7600

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Bir dokunuşla 700’ü aşkın büyük merkezde havalimanı ulaşımı hizmetlerinden yararlanın.

Kendi şehrinizdeymiş gibi gezin

Bırakın ayrıntılarla uygulamanız ve sürücü ortağı sizin yerinize ilgilensin, böylece tanımadığınız bir şehirde yol bulmaya çalışmak zorunda kalmayın.

Uber’le kendinizi evinizde hissedin

Yeni bir yerde olsanız bile gerçek zamanlı fiyatlandırma ve nakitsiz ödeme gibi en sevdiğiniz özellikleri bulabilirsiniz.

Ways to ride in the area

Pickup at Phoenix-Mesa Gateway Havalimanı (AZA)

Bir araç çağırın

Grubunuzdaki kişi sayısına ve ihtiyacınız olan bagaj kapasitesine uygun bir araç seçeneği belirleyin.

Daha fazla bilgi edinmek için lütfen uygulamayı kontrol edin

Alım konumları, çağrılan aracın türüne göre değişebilir. Sürücünüzle kaldırım kenarında veya belirlenen bir alım noktasında buluşmak için uygulamadaki talimatları uygulayın.

Konumunuzu onaylayın

Uygulamanızda belirtilen size ayrılmış alım noktasına gidin (lütfen bu konumun her zaman size en yakın çıkışta olmayabileceğini unutmayın). Sürücünüzü bulamıyorsanız, kendisiyle uygulama üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Top questions from riders

    More information

    • Uber’le araç mı sürüyorsunuz?

      Yolcuları alacağınız yerlerden bölgenin kural ve yönetmeliklerine kadar, havalimanı yolculuklarınızı nasıl kolaylaştırabileceğinize dair her şeyi öğrenin.

    • Başka bir havalimanına mı gidiyorsunuz?

      Dünya genelinde 700’ü aşkın havalimanına gidiş-geliş yolculuğu yapın.

    1/2

    Mesa Havalimanı ziyaretçi bilgileri

    Mesa, Arizona’da yer alan Phoenix-Mesa Gateway Havalimanı, yılda 1,3 milyondan fazla yolcuya hizmet verir. AZA Havalimanı, Mesa şehir merkezinden 20 mil (32 kilometre) uzaklıktadır, bu mesafe ideal yol ve trafik koşullarında arabayla yaklaşık olarak 25 dakika sürer. AZA Havalimanı, Phoenix şehir merkezinden 38 mil (61 kilometre) uzaklıktadır, bu mesafe arabayla yaklaşık 40 dakika sürer.

    Mesa Havalimanı terminali

    Charles L. Williams Terminali, Mesa Havalimanı’nın ana yolcu terminalidir ve havalimanın alışveriş ve yemek yerlerinin yanı sıra kapıları da burada yer alır. AZA Havalimanı’ndan üç havayolu şirketi hizmet verir: Allegiant, Swoop ve WestJet. Bazı uçuşlar dönemsel olduğundan ve değişiklik yaşanabileceğinden uygun güncel uçuş rezervasyonlarını görmek için havayolu şirketinin web sitesine göz atın.

    Mesa Havalimanı’nda Yemek

    Mesa Havalimanı’nda yolcular yemek almak için birçok seçenek arasından birini tercih edebilir. Yemek seçenekleri arasında Amerikan mutfağından yemekler sunan bir restoran; kahve ve içeceklerin yanı sıra çeşitli yemek ve fırın ürünleri sunan bir kafe; atıştırmalık ve soğuk içecekler satan bir hediyelik eşya dükkanı bulunur.

    Mesa Havalimanı’nda neler yapabilirsiniz?

    Alışveriş yapmak isteyen yolcular Phoenix-Mesa Gateway Havalimanı’nda yer alan ve çeşitli ürünler, dergiler, kitaplar, anı eşyaları, hediyelik eşyalar ve atıştırmalıklar satan iki mağazaya uğrayabilir.

    Mesa Havalimanı yakınlarındaki oteller

    Aktarmalı uçuşlar arasında bekleme yaptığınızda ya da uçuşunuzda gece boyu sürecek bir rötar olduğunda veya Phoenix-Mesa Gateway yakınlarındaki bir ziyaretinizde kalacak bir yere ihtiyacınız olursa, Chandler, Mesa, Phoenix yakınlarında birçok otel ve konaklama seçeneği bulabilirsiniz.

    Mesa Havalimanı yakınlarında gezilecek yerler

    • Papago Parkı, Phoenix
    • Gül bahçeleri, Mesa
    • Usery Mountain Regional Park, Mesa

    Buradan AZA Havalimanı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

    Facebook
    Twitter

    This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.