Hoppa till huvudinnehållet

Vermont: Ordna skjuts. Res. Utforska.

Vermont: välj en resa

  • UberX

    1-3

  • UberXL

    1-5

1/2

Upphämtningar på Burlington International Airport

Samma app, var du än är

Läs mer

Så samarbetar vi med städer

Uber Movement

Vägsäkerhet

Vi hjälper städerna

Uber tolererar ingen användning av alkohol eller droger bland förare som använder Uber-appen. Om du misstänker att din förare är påverkad av droger eller alkohol ska du be föraren att avsluta resan omedelbart.

Kommersiella fordon kan omfattas av ytterligare statliga skatter som kan tillkomma utöver vägtullen.

Rapportera eventuell feedback när föraren har avslutat resan, antingen när du ger resan omdöme i Uber-appen, eller genom att mejla customercomplaints@uber.com, besöka help.uber.com eller ringa 800-664-1378.

För resor som börjar och slutar inom staden Burlington tillkommer en avgift på 0,25 USD. För resor som börjar vid BTV-flygplatsen och slutar inom staden Burlington tillkommer en avgift på 2,25 USD. För resor som slutar vid BTV-flygplatsen och börjar inom staden Burlington tillkommer en avgift på 2,25 USD. För resor som börjar eller slutar vid BTV-flygplatsen och som varken börjar eller slutar inom staden Burlington tillkommer en avgift på 2 USD. Om du vill kontakta Taxi Administration Office med positiv feedback eller klagomål kan du mejla cdunbar@burlingtonvt.gov eller ringa 802 865 7020.

Burlingtons regler för passagerarnas rättigheter: (1) Förarna för uthyrningsfordonen ska vid varje tillfälle uppföra sig på ett vänligt och professionellt sätt, (2) Priset ska vara överenskommet före färden och anges i fordonen, på webbplatser, på appar eller på ett utskrivet eller elektroniskt kvitto, eller ska beräknas med taxameter i enlighet med de priser som har beslutats av styrelsen. En nätverksoperatör som förser förare med de gällande priserna samt valet att få ett uppskattat pris innan passageraren stiger in i fordonet som är anslutet till nätverksoperatören efterlever dessa regler. (3) Förarens förnamn, bild, registreringsnummer och fordonstyp och fordonsmodell måste uppvisas tydligt i fordonet, på webbplatser, på appar eller på ett utskrivet eller elektroniskt kvitto. (4) Rökning är inte tillåtet i något fordon vid något tillfälle. (5) Ingen person utom föraren har tillåtelse att stanna kvar i fordonet vid något tillfälle utan uttrycklig tillåtelse från samtliga passagerare. (6) Fordonet ska ha ett sätesområde och baklucka fritt från föremål. (7) Föraren måste känna till och följa samtliga trafikregler och ta den snabbaste eller mest effektiva vägen till destinationen. (8) Du har tillåtelse att föreslå körväg. (9) Varje fordon ska ha tillräcklig värme och luftkonditionering. (10) Licenspolicyn rörande tak på dynamisk prissättning vid nödlägen ska följas.