Hoppa till huvudinnehållet

Berlin Tegel Airport (TXL)

Vare sig du ska från Berlin Airport till centrum eller från centrum till Berlin Airport, kan du lita på att Uber tar dig dit.

Zufahrt zum Flughafen Tegel, 13405 Berlin, Germany
+49 30-60-91-11-50

Reservera en resa med Uber i förväg till Berlin Tegel Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Berlin Tegel Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/09.

Ett smartare sätt att resa

Uber hela världen!

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • Comfort

  1-3

  Extra legroom and top rated drivers

 • UberX

  1-3

  Prisvärda vardagsresor

 • Premium

  1-3

  Förstklassiga resor med erfarna förare

 • UberXL

  1-5

  Fits 5 riders or 3 riders with luggage

 • Green

  1-3

  Emission-free, affordable, everyday rides

 • Taxi

  1-3

  En taxi du inte behöver vinka in

1/6

Så ordnar du en resa med Uber från flygplatsen

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo att gå ut öppnar du din app för att beställa en resa. Välj det resealternativ som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om en upphämtningspunkt direkt i appen. Skyltar kan också finnas på flygplatsen.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Om du inte hittar din förare kan du kontakta hen via appen.

Tips för TXL Airport

Wifi på Berlin Tegel Airport

Free wifi is available 24/7 at TXL Airport, so connecting from your laptop, tablet, or mobile device is easy. Just access the hotspot and accept the terms and conditions, and you’ll be online in no time.

Parkering på Berlin Tegel

Berlin Tegel Airport har fler än 2 500 parkeringsplatser. Utöver ett parkeringshus för långtidsparkering finns också korttidsalternativ för både avlämningar och upphämtningar.

Bagageförvaring på Berlin Tegel Airport

Berlin Airport har bagageförvaring som låter dig förvara dina väskor per timme eller dag, om du till exempel måste vänta på anslutande flyg eller vill utforska staden. Dessutom finns postkontor och bagageemballering på servicecentret i terminal A.

Vanliga frågor från passagerare

 • Uber finns tillgängligt på Berlin Tegel, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

 • Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

 • Uber-resor till och från Berlin Tegel Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Öppna Uber-prisberäknaren för uppskattade respriser.

 • Upphämtningstider kan påverkas av faktorer som tidpunkten och hur många förare som är på vägarna.

Mer information

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Aktiviteter i Berlin Tegel-terminalerna

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från Berlin Airport. Berlin Tegel är Tysklands fjärde mest trafikerade flygplats med mer än 20 miljoner passagerare varje år. TXL ligger ungefär 8 kilometer norr om centrala Berlin vilket gör den lätt att nå för passagerare som reser till eller från den tyska huvudstaden. Flygplatsen betjänar flera storstadsområden i Europa och också vissa interkontinentala linjer.

Terminaler på Berlin Tegel Airport

Berlin Tegel Airport har tre passagerarterminaler: Terminal A/B, terminal C och terminal D. Även om den nedre våningen i ankomsthallen på terminal D kallas terminal E, anses den inte vara en separat terminal. Det finns ett brett utbud av tjänster på Berlin Tegel-terminalerna som till exempel sovhytter, bagageförvaring och ett postkontor. Bland de många flygbolag som flyger från TXL finns följande:

 • Aer Lingus
 • Croatian Airlines
 • easyJet
 • Turkish Airlines

Restauranger på Tegel Airport

Det finns massor av restauranger att utforska på Berlin Tegel Airport, vare sig du behöver en snabb koffeindos innan morgonflyget eller vill ha ett sista prov på det autentiska tyska köket.

Ta dig runt på Tegel Airport

Det finns flera buss- och tåglinjer som snabbt och enkelt tar passagerare till och från Berlin Tegel Airport. Exempelvis finns 4 BVG-hållplatser precis utanför terminal A/B, medan bussen till Dresden stannar i närheten av terminal E. Dessutom finns flera biluthyrningsföretag på Berlin Tegel Airport. De finns i biluthyrningscentret på nedre våningen på TXL, i närheten av terminal E.

Saker att göra på flygplatsen TXL

Vad du än söker, från kläder till prylar eller böcker, har butikerna på Berlin Tegel Airport allt du behöver för en avslappnande shoppingtur innan flyget. Tegels taxfreebutiker är perfekta om du behöver köpa presenter till nära och kära, och många resebutiker erbjuder allt du behöver för en lång flygresa.

Lounger på Tegel Airport

Berlin Tegel Airport har flera lounger som passar perfekt för arbete och avslappning. Lufthansa-loungen är perfekt om du behöver ta paus från flygplatsstressen, medan C-Lounge erbjuder drycker, internationella tidningar och WiFi. Loungerna på Berlin Tegel Airport är perfekta för alla som vill få lite jobb gjort innan flyget.

Hotell i närheten av Berlin Airport

Vare sig du söker en korttidsvistelse eller siktar på att bo en längre period finns ett brett utbud av hotell nära Tegel Airport Berlin, med både budgetkedjor och mer exklusiva alternativ. På så vis kan du hitta en bekväm plats att vila upp dig på efter flyget, eller ta en kort resa in till centrala Berlin där många fler hotell finns.

Intressanta platser i närheten av Berlin Tegel Airport

Om du väntar på anslutande flyg på Berlin TXL finns många saker att se och göra i närheten. Centrala Berlin finns bara en kort Uber-resa bort, så en snabbtur genom staden kan vara ett alternativ, kanske med några av de världsberömda sevärdheterna:

 • Brandenburger Tor
 • Charlottenburgs slott
 • Checkpoint Charlie
 • Reichstag

Du hittar mer information om Berlin TXL Airport här.

Facebook
Instagram
Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.