Hoppa till huvudinnehållet

London Stansted Airport (stn)

Letar du efter ett alternativ till traditionell transfer eller taxi på Stansted Airport? Vare sig du ska från Stansted flygplats till London eller från London till Stansted flygplats kan du ta dig dit du ska med Uber-appen som du redan känner till. Beställ en resa till och från STN med en knapptryckning.

Bassingbourn Road, Stansted CM24 1QW, United Kingdom
+44 808-169-7031

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp och få transport till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • Uber Pet

  1-3

  Prisvärda resor för dig och ditt husdjur

 • EXEC

  1-4

  Försklassiga resor, vardagsresor

 • Lux

  1-4

  Ultimat lyx & stil

 • Green

  1-4

  Hållbara resor i elfordon

 • Comfort

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Prisvärda resor för upp till 6 personer

 • UberX

  1-4

  Prisvärda vardagsresor

1/7

Upphämtning kl. Stansted Airport (STN)

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna Uber-appen för att beställa en resa till din destination. Välj det alternativ på STN flygplats som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om upphämtningspunkter på Stansted Airport direkt i appen. Upphämtningsplatserna kan variera beroende på terminal. Skyltar för upphämtning för samåkning kan också finnas på London Stansted Airport.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats på STN som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Din förares namn, registreringsnummer och bilfärg visas i appen. Verifiera bilen innan du kliver in. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Tips för Stansted Airport

Wifi på Stansted Airport

Du får fyra timmars gratis wifi på Stansted Airport per dag och registrerad enhet. Du kan köpa ytterligare användning i 24-timmarspaket eller 6- och 12-månaderspaket för personer som reser ofta.

Parkering på Stansted Airport

Ett antal parkeringsalternativ finns tillgängliga på London Stansted Airport, inklusive för korta, medellånga och långa vistelser. Den närliggande JetParks-parkeringen erbjuder ett billigare alternativ.

Valutaväxling på Stansted Airport

Uttagsautomater finns tillgängliga både före och efter säkerhetskontrollen på London Stansted Airport och erbjuder GBP, EUR och USD. Det finns sju Moneycorp-växlingskontor på London Stansted Airport i avgångs- och ankomsthallar.

Vanliga frågor från passagerare

 • Uber finns tillgängligt på flygplatsen STN, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

 • Uber-resor till och från Stansted Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Parkerings- och flygplatsavgifter kan också tillkomma ditt slutgiltiga respris.

 • Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

 • Upphämtningstider kan påverkas av faktorer som tidpunkten och hur många förare som är på vägarna. När du beställt din resa ges en beräknad väntetid i appen.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.
Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.