Hoppa till huvudinnehållet

Istanbul Sabiha Gökçen International Airport (saw)

Letar du efter ett alternativ till traditionell transfer eller taxi på Sabiha Gökçen Airport? Vare sig du ska från SAW flygplats till Istanbul eller från Istanbul till SAW flygplats kan du ta dig dit du ska med Uber-appen som du redan känner till. Beställ en resa till och från SAW med en knapptryckning.

Sanayi Mh., 34906 Pendik/Istanbul, Turkey
+90 216-588-88-88

Reservera en resa med Uber i förväg till Istanbul Sabiha Gökçen International Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Istanbul Sabiha Gökçen International Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/10/04.

Funktionen ”Reservera” kanske inte är tillgänglig för denna upphämtningsplats

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp och få transport till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • Taxi Yellow

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

1/2

Upphämtning kl. Sabiha Gökçen Airport (SAW)

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna Uber-appen för att beställa en resa till din destination. Välj det alternativ på SAW flygplats som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om upphämtningspunkter på Sabiha Gökçen Airport direkt i appen. Upphämtningsplatserna kan variera beroende på terminal. Skyltar för upphämtning för samåkning kan också finnas på Istanbul Sabiha Gökçen International Airport.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats på SAW som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Din förares namn, registreringsnummer och bilfärg visas i appen. Verifiera bilen innan du kliver in. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Tips för Istanbuls flygplats

Wifi på Istanbul Airport

Sabiha Airport erbjuder inte gratis wifi, men besökare kan få tillgång till kostnadsfritt trådlöst internet mot en mindre fast kostnad. Det finns åtta internetkiosker runtom på flygplatsen Sabiha Gökçen.

Parkering på Sabiha Gökçen Airport

På Sabiha Gökçen International Airport finns ett parkeringshus på gångavstånd från terminalbyggnaden som erbjuder många olika parkeringsalternativ.

Bagageförvaring på Sabiha Gökçen

Bagagekontoret som finns i utrikeshallen är öppet dygnet runt och här kan du mot en mindre avgift förvara dina väskor. Sabiha Airport erbjuder och bärhjälp.

Vanliga frågor från passagerare

 • Uber finns tillgängligt på flygplatsen SAW, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

 • Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

 • Uber-resor till och från Sahiba Gökçen Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Öppna Uber-prisberäknaren för uppskattade respriser.

 • Upphämtningstider kan påverkas av faktorer som tidpunkten och hur många förare som är på vägarna.

Mer information

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Aktiviteter i Istanbul Airport-terminalen

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från flygplatsen SAW. Sabiha Gökçen Airport välkomnar fler än 25 miljoner passagerare varje år och är en av de mest trafikerade flygplatserna i Istanbul, perfekt placerad för resenärer på väg mot stadens östra delar. Sabiha Gökçen Airport finns i Istanbuls asiatiska sida, cirka 50 kilometer från centrum. För den som ska till stadens asiatiska sida eller staden Darica är flygplatsen ett perfekt alternativ, inte minst tack vare det moderna passagerarkomplexet som breder ut sig över 320 000 m².

Istanbul Airport-terminal

Sabiha Gökçen Airport har en terminalbyggnad som hanterar både utrikes- och inrikesflyg och innehåller 112 incheckningsdiskar. Inne på flygplatsen och dess omgivande byggnader finns också ett konferenscentrum, en VIP-byggnad samt parkeringar, hotell och restauranger. Bland annat flyger följande flygbolag från Sabiha Airport:

 • Emirates
 • flydubai
 • Qatar
 • SunExpress
 • Turkish Airlines

Ta dig runt på flygplatsen SAW

Eftersom flygplatsen SAW bara har en terminalbyggnad behöver du inte oroa dig över transporter mellan terminaler. Flera transportalternativ finns tillgängliga för personer som vill ta sig till och från flygplatsen, som till exempel taxi, bussar, tåg och Uber. Det finns också en direktlänk till en TEM-motorväg vilket ger smidig åtkomst till centrala Istanbul för den som hyr bil på Istanbul Sabiha Gökçen Airport. Parkeringen har fyra våningar och är perfekt för passagerare som kör ett eget fordon till flygplatsen.

Saker att göra på Sabiha Gökçen Airport

På flygplatsen SAW finns ett brett utbud av butiker som är öppna året runt, så vare sig du behöver bunkra om inför flygresan eller vill köpa souvenirer till nära och kära hittar du det du söker. De stora taxfreeytorna breder ut sig över 4 500 m² och har ett stort utbud.

Lounger på Sabiha Gökçen Airport

Flera lounger finns tillgängliga på SAW, både i inrikes- och utrikeshallarna, som är bra platser för att slappna av och slippa flygplatsstressen.

Hotell i närheten av Sabiha Gökçen Airport

Ett hotell finns inne på Sabiha Airport som är ett bra alternativ för någon som väntar på anslutande flyg eller anländer till Istanbul tidigt på morgonen. Detta hotell har tre våningar och 128 rum, går att nå från både flyg- och landsidan, och uppfyller mer än väl de krav en passagerare kan ha. Inom 30 minuter från flygplatsen kan resenärer också hitta flera budgetalternativ samt mer exklusiva hotell. Mötesrum finns också tillgängliga på många av dessa hotell, samt företagsfaciliteter vilket är perfekt för den som reser i tjänsten.

Intressanta platser i närheten av flygplatsen SAW

Om du måste vänta länge på anslutande flyg på Sabiha Airport finns många attraktioner och sevärdheter att utforska, särskilt om du har tid att göra en utflykt till Istanbuls historiska centrum, som till exempel:

 • Blå moskén
 • Galata Tower
 • Grand Bazaar
 • Hagia Sophia
 • Topkapipalatset

Du hittar mer information om flygplatsen SAW här.

Facebook
Instagram
Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.