Hoppa till huvudinnehållet
Uber
Uber

Istanbul Sabiha Gökçen International Airport (SAW)

Vare sig du ska från flygplatsen SAW till Istanbul eller från Istanbul till flygplatsen SAW, kan du lita på att Uber tar dig dit.

Sanayi Mh., 34906 Pendik/Istanbul, Turkey
+90 216-588-88-88

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa runt jorden

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Uber-prisberäknare

Resprisexemplen är beräkningar och återspeglar inte variationer som kan uppstå till följd av rabatter, trafikförseningar och andra faktorer. Fasta priser och minimiavgifter kan tillämpas. Faktiska priser kan variera.

Olika sätt att resa

 • Taxi Yellow1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

Så ordnar du en resa med Uber från flygplatsen

Tips för Istanbul Airport

Wifi på Istanbul Airport

Sabiha Airport erbjuder inte gratis wifi, men besökare kan få tillgång till kostnadsfritt trådlöst internet mot en mindre fast kostnad. Det finns åtta internetkiosker runtom på flygplatsen Sabiha Gökçen.

Parkering på Sabiha Gökçen Airport

På Sabiha Gökçen International Airport finns ett parkeringshus på gångavstånd från terminalbyggnaden som erbjuder många olika parkeringsalternativ.

Bagageförvaring på Sabiha Gökçen

Bagagekontoret som finns i utrikeshallen är öppet dygnet runt och här kan du mot en mindre avgift förvara dina väskor. Sabiha Airport erbjuder och bärhjälp.

Vanliga frågor från passagerare

Uber finns tillgängligt på flygplatsen SAW, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

Even if a trip is not very long, Uber rates to and from Sahiba Gökçen Airport may still be affected by time, traffic, and other factors. Check the Uber price estimator for approximate trip prices.

Upphämtningstider kan påverkas av faktorer som tidpunkten och hur många förare som är på vägarna.

Mer information

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 500 flygplatser över hela världen.
Hitta en flygplats

Aktiviteter i Istanbul Airport-terminalen

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från flygplatsen SAW. Sabiha Gökçen Airport välkomnar fler än 25 miljoner passagerare varje år och är en av de mest trafikerade flygplatserna i Istanbul, perfekt placerad för resenärer på väg mot stadens östra delar. Sabiha Gökçen Airport finns i Istanbuls asiatiska sida, cirka 50 kilometer från centrum. För den som ska till stadens asiatiska sida eller staden Darica är flygplatsen ett perfekt alternativ, inte minst tack vare det moderna passagerarkomplexet som breder ut sig över 320 000 m².

Istanbul Airport-terminal

Sabiha Gökçen Airport har en terminalbyggnad som hanterar både utrikes- och inrikesflyg och innehåller 112 incheckningsdiskar. Inne på flygplatsen och dess omgivande byggnader finns också ett konferenscentrum, en VIP-byggnad samt parkeringar, hotell och restauranger. Bland annat flyger följande flygbolag från Sabiha Airport:

 • Emirates
 • flydubai
 • Qatar
 • SunExpress
 • Turkish Airlines

Ta dig runt på flygplatsen SAW

Eftersom flygplatsen SAW bara har en terminalbyggnad behöver du inte oroa dig över transporter mellan terminaler. Flera transportalternativ finns tillgängliga för personer som vill ta sig till och från flygplatsen, som till exempel taxi, bussar, tåg och Uber. Det finns också en direktlänk till en TEM-motorväg vilket ger smidig åtkomst till centrala Istanbul för den som hyr bil på Istanbul Sabiha Gökçen Airport. Parkeringen har fyra våningar och är perfekt för passagerare som kör ett eget fordon till flygplatsen.

Saker att göra på Sabiha Gökçen Airport

På flygplatsen SAW finns ett brett utbud av butiker som är öppna året runt, så vare sig du behöver bunkra om inför flygresan eller vill köpa souvenirer till nära och kära hittar du det du söker. De stora taxfreeytorna breder ut sig över 4 500 m² och har ett stort utbud.

Lounger på Sabiha Gökçen Airport

Flera lounger finns tillgängliga på SAW, både i inrikes- och utrikeshallarna, som är bra platser för att slappna av och slippa flygplatsstressen.

Hotell i närheten av Sabiha Gökçen Airport

Ett hotell finns inne på Sabiha Airport som är ett bra alternativ för någon som väntar på anslutande flyg eller anländer till Istanbul tidigt på morgonen. Detta hotell har tre våningar och 128 rum, går att nå från både flyg- och landsidan, och uppfyller mer än väl de krav en passagerare kan ha. Inom 30 minuter från flygplatsen kan resenärer också hitta flera budgetalternativ samt mer exklusiva hotell. Mötesrum finns också tillgängliga på många av dessa hotell, samt företagsfaciliteter vilket är perfekt för den som reser i tjänsten.

Intressanta platser i närheten av flygplatsen SAW

Om du måste vänta länge på anslutande flyg på Sabiha Airport finns många attraktioner och sevärdheter att utforska, särskilt om du har tid att göra en utflykt till Istanbuls historiska centrum, som till exempel:

 • Blå moskén
 • Galata Tower
 • Grand Bazaar
 • Hagia Sophia
 • Topkapipalatset

Du hittar mer information om flygplatsen SAW här.

Facebook
Instagram
Twitter