Hoppa till huvudinnehållet
Uber
Uber

Ontario International Airport (ONT)

Vare sig du ska från Ontario Airport till Planes of Fame-museet eller från Cucamonga-Guasti Regional Park till ONT, kan du lita på att Uber tar dig dit.

1923 East Avion Street, Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa runt jorden

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Uber-prisberäknare

Resprisexemplen är beräkningar och återspeglar inte variationer som kan uppstå till följd av rabatter, trafikförseningar och andra faktorer. Fasta priser och minimiavgifter kan tillämpas. Faktiska priser kan variera.

Olika sätt att resa

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Prisvärda resor för upp till 6 personer

Så ordnar du en resa från Ontario Airport

Beställ när du är redo att gå ut

Välj ett resealternativ som passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver. Välj din upphämtningsplats i appen.

Leta efter samåkningsskyltar

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Håll utkik efter din förare

Din förare möter dig vid trottoarkanten. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Karta över Ontario Airport

Ontario International Airport har två terminaler: Terminal 2 och terminal 4. Flygplatsen har totalt 19 passagerardestinationer.

Vanliga frågor från passagerare

Ja. Tryck här för en lista över flygplatser över hela jorden där du kan beställa en resa med Uber.

Kostnaden för en Uber-resa till (eller från) ONT beror på faktorer som till exempel vilket resealternativ du väljer, resans beräknade sträcka och varaktighet, vägtullar och aktuell efterfrågan på resor.

Ett uppskattat pris visas innan du anger din upphämtningspunkt och destination i Ubers prisberäknare ovan. När du sedan beställer en resa kommer du att se ditt faktiska pris i appen som baseras på verkliga omständigheter.

Upphämtningsplatser kan variera beroende på vilken typ av resa du beställt och hur stor flygplatsen är. Följ anvisningarna i appen om var du ska möta upp din förare. Du kan också titta efter skyltar som leder till flygplatsens särskilda samåkningszoner.

Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 500 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på Ontario Airport

Ontario International Airport (ONT) betjänar ungefär 4 miljoner passagerare varje år och ligger ungefär 6 kilometer från centrala Ontario, California, vilket motsvarar en bilresa på 8 minuter om trafik- och vägförhållandena är perfekta. Den ligger också 61 kilometer öster om centrala Los Angeles och 37 kilometer väster om centrala San Bernardino.

Terminaler på Ontario Airport

Flygplatsen ONT har 2 terminaler: Terminal 2 med 12 gater och terminal 4 med 14 gater. Det finns också en separat intilliggande ankomsthall. Du kan planera din resa med hjälp av informationen nedan.

ONT Terminal 2

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

ONT Terminal 4

 • American
 • Southwest

Utrikesterminal på ONT

Utrikesflyg på Ontario Airport avgår huvudsakligen från terminal 2. ONT erbjuder direktflyg till 2 utrikesdestinationer: Mexiko och Taiwan.

Mat på Ontario Airport

Flygplatsen ONT har 8 restauranger på de båda terminalerna. Resenärer kan välja bland caféer, barer och snabbmatsrestauranger. Bland mat- och dryckesalternativen finns kaffe, gourmetpizza och enkla snacks. I terminal 2 på Ontario Airport finns maten huvudsakligen mellan gaterna 204 och 209. I terminal 4 finns den huvudsakligen mellan gaterna 404 och 410.

Ta dig runt på Ontario Airport

Ontario International Airport erbjuder en kostnadsfri buss som transporterar besökare mellan passagerarterminalerna, parkeringsplats 5 och hyrbilscentret. Alla flygplatsbussar på Ontario Airport är rullstolsanpassade.

Saker att göra på Ontario Airport

För militärer erbjuder Ontario-USO-loungen TV-rum med ett bibliotek med filmer och TV-program, ett kostnadsfritt bibliotek med böcker och tidningar, datorer med internetåtkomst, ett spelrum, bagageförvaring och en lekyta med skötrum. En gratisbuss går mellan terminalerna 2 och 4.

Valutaväxling på Ontario Airport

Det finns inga växlingskontor för passagerare på Ontario International Airport.

Hotell i närheten av Ontario Airport

Om du väntar på anslutande flyg eller ditt plan har blivit försenat över natten, eller om du behöver någonstans att bo för ett ärende i närheten av ONT finns fler än 20 hotell och andra boenden i närheten.

Intressanta platser i närheten av Ontario Airport

 • Cucamonga-Guasti Regional Park
 • Ontario Town Square
 • Planes of Fame Air Museum, Chino
 • Pumpkin Rock, Norco

Du hittar mer information om Ontario Airport här.

Facebook
Instagram
Twitter