Hoppa till huvudinnehållet

General Mitchell International Airport (mke)

Letar du efter ett alternativ till traditionell transfer eller taxi på Milwaukee Airport? Vare sig du ska från Milwaukees flygplats till konstmuseet eller djurparken kan du ta dig dit du ska med Uber-appen som du redan känner till. Beställ en resa till och från MKE med en knapptryckning.

5300 S. Howell Avenue, Milwaukee, WI 53207
+1 414-747-5300

Reservera en resa med Uber i förväg till General Mitchell International Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till General Mitchell International Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/10/25.

Funktionen ”Reservera” kanske inte är tillgänglig för denna upphämtningsplats

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Upp till 15 USD i rabatt

Få 5 USD i rabatt på var och en av dina första tre resor. Använd kampanjkoden NEWRIDER15. Slutar gälla 30 dagar efter att kampanjkoden lagts till ditt Uber-konto.

Olika sätt att resa i området

 • UberX

  Prisvärda vardagsresor

 • Comfort

  Nyare bilar med extra benutrymme

 • UberXL

  Prisvärda resor för upp till 5 personer

 • Uber Green

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  Prisvärda resor för dig och ditt husdjur

 • Connect

  Send packages to friends & family

1/6

Upphämtning kl. Milwaukee Airport (MKE)

Beställ när du är redo att gå ut

Välj ett resealternativ som passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Gå ut i bagageutlämningshallen

Gå till dörren märkt ”Uber” mellan bagageutlämningskarusell 1 och 2. Titta efter Uber-loggan på den särskilda upphämtningszonen för passagerare.

Möt din förare på den godkända upphämtningsplatsen

Om du inte får tag på din förare kan du testa att kontakta hen via Uber-appen.

Karta över Milwaukee Airport

Milwaukee Airport består av 3 hallar – C, D och E – som tillsammans inrymmer 38 gater. Många flyg har flyttats från hall E till hall C på grund av den planerade rivningen av hall E år 2020.

Vanliga frågor från passagerare

 • Ja. Tryck här för en lista över flygplatser världen över där du kan beställa en resa med Uber.

 • Kostnaden för en Uber-resa till (eller från) MKE beror på faktorer som till exempel vilket resealternativ du väljer, resans beräknade sträcka och varaktighet, vägtullar och aktuell efterfrågan på resor.

  Du kan se ett beräknat pris innan du beställer genom att ange din upphämtningspunkt och destination i Ubers prisberäknare ovan. När du sedan beställer en resa kommer du att se ditt faktiska pris i appen som baseras på verkliga omständigheter.

 • Upphämtningsplatser kan variera beroende på vilken typ av resa du beställt och hur stor flygplatsen är. Följ anvisningarna i appen om var du ska möta upp din förare. Du kan också titta efter skyltar som leder till flygplatsens särskilda samåkningszoner.

  Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på Milwaukee Airport

General Mitchell International Airport betjänar fler än 3 miljoner passagerare varje år. Flygplatsen ligger ungefär 13 kilometer från centrala Milwaukee vilket motsvarar en bilresa på 14 minuter om trafik- och vägförhållandena är perfekta.

Terminaler på Milwaukee Airport

MKE har en terminalbyggnad som är uppdelad i två hallar (C och D). Alla ankommande utrikesflyg (förutom flyg från Toronto) ankommer till ankomstterminalen för utrikesflyg som ligger norr om parkeringsanläggningen. Du kan planera din resa med hjälp av informationen nedan.

MKE Hall C

 • Air Canada
 • Southwest
 • United
 • Volaris

MKE Hall D

 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Apple Vacations/Funjet Vacations
 • Delta
 • Frontier

Utrikesterminal på MKE

MKE är huvudsakligen en inrikesflygplats men den betjänar 4 utrikesdestinationer i Mexiko och Karibien. Utrikesflyg avgår huvudsakligen från hall C. Alla utrikesflyg på MKE ankommer till terminalen för utrikesankomster.

Mat på Milwaukee Airport

MKE har 18 matställen i huvudterminalen och de båda hallarna. Har ingår exempelvis snabbmatställen, caféer och fristående barer och restauranger. Resenärer kan njuta av olika typer av mat som till exempel pizza, pasta hamburgare och baguetter.

Ta dig runt på Milwaukee Airport

Passagerare som ankommer från utlandet kan använda den kostnadsfria flygplatsbussen som tar dem från terminalen för utrikesankomster till huvudterminalen och flygplatsparkeringen. Bussarna hämtar upp passagerare utanför huvudentrén till terminalen för utrikesankomster.

Saker att göra på Milwaukee Airport

MKE inhyser ett museum med utställningar över sydöstra Wisconsins flyghistoria. Museet ligger på butiksvåningen, före säkerhetskontrollen i närheten av hall C. Lekområden för barn finns i hall C och mellan gaterna D30 och D34 i hall D.

Valutaväxling på Milwaukee Airport

Växlingskontor för passagerare på MKE finns i huvudatriet och på avgångshallens övre våning.

Hotell i närheten av Milwaukee Airport

Om du väntar på anslutande flyg eller ditt plan har blivit försenat över natten, eller om du behöver någonstans att bo för ett ärende i närheten av Milwaukee Airport finns ungefär 20 hotell och andra boenden i närheten.

Intressanta platser i närheten av Milwaukee Airport

 • East Brady Street
 • Milwaukees museer
 • Milwaukees zoo
 • South Shore Park

Du hittar mer information om MKE här.

Facebook Instagram Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.