Hoppa till huvudinnehållet

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (mad)

Letar du efter ett alternativ till den traditionella transfern eller taxin på Madrids flygplats? Vare sig du ska från Madrids flygplats till centrum eller från Museo del Prado till Madrids flygplats kan du ta dig dit du ska med Uber-appen som du redan känner till. Beställ en resa till och från MAD med en knapptryckning.

Av de la Hispanidad, s/n, Madrid 28042 Spain
+34 913-21-10-00

Reservera en resa med Uber i förväg till Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/30.

Funktionen ”Reservera” kanske inte är tillgänglig för denna upphämtningsplats

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp och få transport till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • Green

  1-4

  100% electric rides at the same price as UberX

 • UberX Saver

  1-4

  A new trip option with lower fares with VTC and Taxi

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • Uber Pet

  1-3

  Prisvärda resor för dig och ditt husdjur

 • UberX

  1-4

  Affordable rides with VTC and Taxi

 • Black

  1-4

  Förstklassiga resor med erfarna chaufförer

 • Comfort

  1-4

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Minibuss

  1-6

  BILLIGA RESOR FÖR STORA GRUPPER

1/8

Upphämtning kl. Madrids flygplats (MAD)

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna Uber-appen för att beställa en resa till din destination. Välj det alternativ på MAD flygplats som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om upphämtningspunkter på Madrids flygplats direkt i appen. Upphämtningsplatserna kan variera beroende på terminal. Skyltar för upphämtning för samåkning kan också finnas på Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats på MAD som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Din förares namn, registreringsnummer och bilfärg visas i appen. Verifiera bilen innan du kliver in. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Tips för Madrids flygplats

Wifi på Madrids flygplats

Madrids flygplats erbjuder gratis wifi för alla passagerare. Så här loggar du in: – Titta efter nätverket AIRPORT FREE WIFI AENA. – Registrera dig via Facebook, LinkedIn, mejl eller Aena Club Cliente.

Bagageförvaring på Madrids flygplats

MAD har bagageförvaring där passagerare kan lämna bagage i upp till 14 dagar mot en avgift. Där finns även resetillbehör, cykellådor och skrivartjänster.

Parkering på Madrids flygplats

På MAD finns alternativ för kort- och långtidsparkering, expressavlämning och -upphämtning, VIP-parkering, förstaklassparkering och lågprisparkering. Det finns också separata parkeringar för motorcyklar och cyklar.

Vanliga frågor från passagerare

 • Uber finns tillgängligt på Madrids flygplats så att du smidigt och bekvämt kan ta dig vidare när du har landat.

 • Uber-upphämtningsplatser på flygplatser kan ändras, så kontrollera alltid Uber-appen efter att du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

 • Uber-priset på resor till och från Madrids flygplats påverkas av tiden på dygnet, trafik och andra faktorer. Öppna Uber-prisberäknaren i Uber-appen för uppskattade respriser.

 • När du beställer en resa visar appen en uppskattning av hur länge det kommer att dröja innan föraren når fram till upphämtningsplatsen.

Mer information

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på Madrids flygplats

De första kommersiella flygen avgick från Madrids flygplats år 1933. Sedan dess har det blivit en av de vanligaste utgångspunkterna för turister som kommer till Spanien. Varje år välkomnar MAD omkring 58 miljoner passagerare och hanterar fler än 400 000 flyg. Madrid-Barajas Airport ligger ungefär 15 kilometer nordost om Madrids centrum, en resa på omkring 20 minuter, vilket gör Uber till det perfekta transferalternativet.

Terminaler på Madrids flygplats

Madrids flygplats har fem terminaler: T1, T2, T3, T4 och T4S. Alla terminaler hanterar utrikes-, inrikes-, Schengen- och icke-Schengen-flyg. Det finns gratisbussar som transporterar passagerare mellan terminalerna.

Restauranger på Madrids flygplats

MAD är en stor flygplats och det finns många olika kulinariska valmöjligheter för passagerare, oavsett om du är ute efter en rejäl måltid, en stillsam drink eller ett snabbt mellanmål före eller efter dina flyg. Flygplatsen har ett urval av gourmetrestauranger med mat från olika delar av världen, bland annat japanskt, franskt och givetvis tapas och andra spanska delikatesser. Om du inte hinner sitta ned finns det gott om alternativ du kan äta i farten, till exempel smörgåsar, bakverk, sallader och annat gott, samt snabbmat som hamburgare och pommes frites. Det finns också flera barer som serverar öl, vin, sprit och cocktails.

Butiker på Madrids flygplats

Shoppingsugna lär bli imponerade av butikerna på Madrids flygplats, särskilt taxfreebutiken som är den största i Spanien och erbjuder produkter från en rad varumärken i världsklass till riktigt bra priser. På övriga flygplatsen hittar du butiker som säljer modeaccessoarer, kläder, smycken, klockor, elektronik, teknik, resetillbehör som behövs i sista minuten och souvenirer. Fotbollsfans kan också besöka sportbutikerna med officiella Real Madrid-produkter.

Loungeområden på Madrids flygplats

Om du har tid över innan flyget går har MAD flera lounger där passagerare kan arbeta eller koppla av en stund i lugn och ro. Alla terminaler har en lounge som är tillgänglig för alla passagerare mot en avgift, inklusive familjer med barn. Där finns bland annat varma och kalla maträtter och drycker, dagstidningar och tidskrifter, duschar, bekväma stolar och gratis wifi.

Tjänster på MAD

På Madrids flygplats har passagerare tillgång till gott om tjänster för en smidig och trevlig resa. Familjer som reser med småbarn hittar lekytor, en amningslounge, lånevagnar och företräde vid säkerhetskontroller. Assistans erbjuds för personer med funktionshinder, men måste beställas minst 48 timmar före din flygtid. Affärsresenärer kan använda sig av arbetsytor samt mötes- och presentationsrum.

Hotell vid Madrids flygplats

Det finns gott om boendealternativ i närheten av flygplatsen. Om du inte har ett tidigt flyg att passa finns det hundratals hotell i Madrid, en smidig Uber-resa från flygplatsen.

Intressanta platser i närheten av Madrids flygplats

Madrid är Spaniens huvudstad och besökare kan utforska stadens alla boulevarder, torg och parker. Staden är hemmaplan för en av världens populäraste fotbollsklubbar, och bjuder på massor av konst, arkitektur och restauranger. Några av områdets höjdpunkter:

 • Pradomuseet
 • Retiroparken
 • San Fernandos Kungliga Akademi
 • Operahuset Teatro Real

Läs mer om MAD här.

Facebook
Instagram
Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.

Länkar till externa webbplatser tillhandahålls endast för att underlätta för besökare. Du följer länkar till andra webbplatser på egen risk. Uber tar inget ansvar för länkade webbplatser och deras innehåll.