Hoppa till huvudinnehållet

Heathrow Airport (LHR)

Vare sig du ska från Heathrow Airport till London eller från London till Heathrow Airport, kan du lita på att Uber tar dig dit.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

Reservera en resa med Uber i förväg till Heathrow Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Heathrow Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/09.

Ett smartare sätt att resa

Uber hela världen!

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • UberX

  1-3

  Prisvärda vardagsresor

 • Green

  1-3

  Hållbara resor i elfordon

 • Comfort

  1-3

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • EXEC

  1-3

  Försklassiga resor, vardagsresor

 • UberXL

  1-5

  Prisvärda resor för upp till 5 personer

 • Lux

  1-3

  Ultimat lyx & stil

1/6

Så ordnar du en resa med Uber från flygplatsen

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo att gå ut öppnar du din app för att beställa en resa. Välj det resealternativ som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om en upphämtningspunkt direkt i appen. Skyltar kan också finnas på flygplatsen.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Om du inte hittar din förare kan du kontakta hen via appen.

Tips för Heathrow Airport

Wifi på Heathrow Airport

Kostnadsfritt wifi finns tillgängligt över hela Heathrow Airports terminalanläggningar – du behöver bara välja Heathrow-nätverket och följa anvisningarna på skärmen. Snabbare anslutningar finns också tillgängliga som debiteras efter användning.

Parkering på Heathrow Airport

Heathrow har många parkeringsalternativ för korta och långa vistelser, företagsparkering och Pod Parking samt parkering för upphämtningar och parkeringsservice.

Bagageförvaring på Heathrow Airport

Bagageförvaring finns tillgänglig på vardera Heathrow Airport-terminal. Priserna beror på hur länge du vill ha ditt bagage förvarat. Du kan förvara dina föremål i upp till 90 dagar.

Vanliga frågor från passagerare

 • Uber finns tillgängligt på Heathrow Airport, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

 • Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

 • Uber-resor till och från Heathrow Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Parkerings- och flygplatsavgifter kan också tillkomma ditt slutgiltiga respris.

 • Upphämtningstider kan påverkas av faktorer som tidpunkten och hur många förare som är på vägarna. När du beställt din resa ges en beräknad väntetid i appen.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

London Heathrow-terminaler: besöksinformation

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från London Heathrow. London Heathrow är den näst mest trafikerade flygplatsen i världen och betjänar hela London-området och stora delar av södra England. Heathrow Airport ligger ungefär 25 kilometer väster om centrala London vilket gör flygplatsen enkel att nå med bil, kollektivtrafik eller Uber. Det tar ungefär en timme att resa från Heathrow till centrala London, så om någon reser till eller från Englands huvudstad är denna flygplats ett bra val.

Terminaler på Heathrow Airport

London Heathrow har fyra aktiva terminaler: Terminalerna 2, 3, 4 och 5. Terminalerna 2 och 3 finns på östra sidan av Heathrow Airport, terminal 4 på södra sidan och terminal 5 på västra sidan. Bland de flygbolag som betjänar flygplatsen kan följande nämnas:

Terminal 2

 • Aer Lingus
 • Singapore
 • United

Terminal 3

 • British Airways
 • Delta
 • Emirates

Terminal 4

 • Malaysia
 • Qatar

Terminal 5

 • British Airways

Mat på Heathrow

Heathrow erbjuder ett brett utbud av fler än 30 restauranger, caféer och barer, så om du vill få något i magen efter ankomst eller före avresa har du massor av restauranger att välja bland på Heathrow.

Ta dig runt på flygplatsen LHR

Det är lätt att röra sig mellan terminalerna på London Heathrow Airport. Terminalerna 2 och 3 är på gångavstånd från varandra och regelbundna flygbussar kopplar samman terminalerna 4 och 5. Heathrow Express finns också tillgänglig som går från terminal 5 till terminalerna 2 och 3, och sedan vidare till centrala London.

Saker att göra på flygplatsen LHR

Vare sig du söker designerkläder eller lyxklockor finns butiker du kan utforska på Heathrow Airport. Om du vill köpa souvenirer till nära och kära finns många taxfreebutiker att utforska på Heathrow Airport. Med flygplatsens resebutiker kan du vara säker på att vara helt förberedd för en lång flygning. Ett antal lyx- och premiumlounger finns också tillgängliga på flygplatsen, inklusive No1 Lounge och Club Aspire Lounge, båda i terminal 3.

Duschar på Heathrow Airport

Heathrow Airport-loungerna har flera duschmöjligheter – bland dem Plaza Premium Lounge, No1 Lounge och Club Aspire Lounge and Spa. Dessutom kan duschar finnas tillgängliga på flygbolagens egna lounger.

Hotell i närheten av Heathrow Airport

Det finns ungefär 20 hotell med omedelbar närhet till Heathrow Airport som är perfekta val om du måste vänta en längre period på anslutande flyg eller kommer till staden tidigt på morgonen. Med centrala London bara en kort resa bort finns massor av olika budget- och lyxalternativ att utforska.

Intressanta platser i närheten av Heathrow Airport

Om du har en längre väntetid för anslutande flyg kan du ge dig ut på upptäcktsfärd i centrala London. Det finns också mycket att se och göra i omedelbar närhet till LHR, till exempel:

 • Ham House
 • Legoland Windsor Resort
 • London Motor Museum
 • Royal Botanic Gardens, Kew
 • Windsor Castle

Du hittar mer information om flygplatsen LHR här.

Facebook
Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.