Hoppa till huvudinnehållet
Uber
Uber

Heathrow Airport (LHR)

Vare sig du ska från Heathrow Airport till London eller från London till Heathrow Airport, kan du lita på att Uber tar dig dit.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

Beställ en resa runt jorden

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar också när du befinner dig på en ny plats.

Resprisexemplen är beräkningar och återspeglar inte variationer som kan uppstå till följd av rabatter, trafikförseningar och andra faktorer. Fasta priser och minimiavgifter kan tillämpas. Faktiska priser kan variera.

 • UberX1-4

  Prisvärda vardagsresor

 • EXEC1-4

  Försklassiga resor, vardagsresor

Öppna din app för att beställa en resa

När du är redo att gå ut öppnar du din app för att beställa en resa. Välj det resealternativ som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om en upphämtningspunkt direkt i appen. Skyltar kan också finnas på flygplatsen.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats som specificeras i appen. Observera att denna utgång inte alltid är vid din närmsta utgång. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Wifi på Heathrow Airport

Kostnadsfritt wifi finns tillgängligt över hela Heathrow Airports terminalanläggningar – du behöver bara välja Heathrow-nätverket och följa anvisningarna på skärmen. Snabbare anslutningar finns också tillgängliga som debiteras efter användning.

Parkering på Heathrow Airport

Heathrow har många parkeringsalternativ för korta och långa vistelser, företagsparkering och Pod Parking samt parkering för upphämtningar och parkeringsservice.

Bagageförvaring på Heathrow Airport

Bagageförvaring finns tillgänglig på vardera Heathrow Airport-terminal. Priserna beror på hur länge du vill ha ditt bagage förvarat. Du kan förvara dina föremål i upp till 90 dagar.

Uber finns tillgängligt på Heathrow Airport, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

Uber-resor till och från Heathrow Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Parkerings- och flygplatsavgifter kan också tillkomma ditt slutgiltiga respris.

Upphämtningstider kan påverkas av faktorer som tidpunkten och hur många förare som är på vägarna. När du beställt din resa ges en beräknad väntetid i appen.

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 500 flygplatser över hela världen.

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från London Heathrow. London Heathrow är den näst mest trafikerade flygplatsen i världen och betjänar hela London-området och stora delar av södra England. Heathrow Airport ligger ungefär 25 kilometer väster om centrala London vilket gör flygplatsen enkel att nå med bil, kollektivtrafik eller Uber. Det tar ungefär en timme att resa från Heathrow till centrala London, så om någon reser till eller från Englands huvudstad är denna flygplats ett bra val.

Terminaler på Heathrow Airport

London Heathrow har fyra aktiva terminaler: Terminalerna 2, 3, 4 och 5. Terminalerna 2 och 3 finns på östra sidan av Heathrow Airport, terminal 4 på södra sidan och terminal 5 på västra sidan. Bland de flygbolag som betjänar flygplatsen kan följande nämnas:

Terminal 2

 • Aer Lingus
 • Singapore
 • United

Terminal 3

 • British Airways
 • Delta
 • Emirates

Terminal 4

 • Malaysia
 • Qatar

Terminal 5

 • British Airways

Mat på Heathrow

Heathrow erbjuder ett brett utbud av fler än 30 restauranger, caféer och barer, så om du vill få något i magen efter ankomst eller före avresa har du massor av restauranger att välja bland på Heathrow.

Ta dig runt på flygplatsen LHR

Det är lätt att röra sig mellan terminalerna på London Heathrow Airport. Terminalerna 2 och 3 är på gångavstånd från varandra och regelbundna flygbussar kopplar samman terminalerna 4 och 5. Heathrow Express finns också tillgänglig som går från terminal 5 till terminalerna 2 och 3, och sedan vidare till centrala London.

Saker att göra på flygplatsen LHR

Vare sig du söker designerkläder eller lyxklockor finns butiker du kan utforska på Heathrow Airport. Om du vill köpa souvenirer till nära och kära finns många taxfreebutiker att utforska på Heathrow Airport. Med flygplatsens resebutiker kan du vara säker på att vara helt förberedd för en lång flygning. Ett antal lyx- och premiumlounger finns också tillgängliga på flygplatsen, inklusive No1 Lounge och Club Aspire Lounge, båda i terminal 3.

Duschar på Heathrow Airport

Heathrow Airport-loungerna har flera duschmöjligheter – bland dem Plaza Premium Lounge, No1 Lounge och Club Aspire Lounge and Spa. Dessutom kan duschar finnas tillgängliga på flygbolagens egna lounger.

Hotell i närheten av Heathrow Airport

Det finns ungefär 20 hotell med omedelbar närhet till Heathrow Airport som är perfekta val om du måste vänta en längre period på anslutande flyg eller kommer till staden tidigt på morgonen. Med centrala London bara en kort resa bort finns massor av olika budget- och lyxalternativ att utforska.

Intressanta platser i närheten av Heathrow Airport

Om du har en längre väntetid för anslutande flyg kan du ge dig ut på upptäcktsfärd i centrala London. Det finns också mycket att se och göra i omedelbar närhet till LHR, till exempel:

 • Ham House
 • Legoland Windsor Resort
 • London Motor Museum
 • Royal Botanic Gardens, Kew
 • Windsor Castle

Du hittar mer information om flygplatsen LHR här.

Facebook
Twitter