Hoppa till huvudinnehållet

Gatwick Airport (LGW)

Vare sig du ska från Gatwick Airport till London eller från London till Gatwick Airport, kan du lita på att Uber tar dig dit.

Horley, Gatwick RH6 0NP, United Kingdom
+44 844-892-0322

Reservera en resa med Uber i förväg till Gatwick Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Gatwick Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/09.

Ett smartare sätt att resa

Uber hela världen!

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • UberX

  1-3

  Prisvärda vardagsresor

 • Green

  1-3

  Hållbara resor i elfordon

 • Comfort

  1-3

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • EXEC

  1-3

  Försklassiga resor, vardagsresor

 • UberXL

  1-5

  Prisvärda resor för upp till 5 personer

 • Lux

  1-3

  Ultimat lyx & stil

1/6

Så ordnar du en resa med Uber från flygplatsen

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo att gå ut öppnar du din app för att beställa en resa. Välj det resealternativ som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om en upphämtningspunkt direkt i appen. Skyltar kan också finnas på flygplatsen.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Om du inte hittar din förare kan du kontakta hen via appen.

Tips för Gatwick Airport

Wifi på Gatwick Airport

Vid ankomst erbjuder Gatwick Airport 90 minuters wifi, men längre perioder och höghastighetsuppkopplingar finns också tillgängliga via Boingo eller de olika internetkiosker som finns utplacerade i båda terminaler.

Parkering på London Gatwick Airport

Det finns många parkeringsalternativ på Gatwick Airports norra och södra terminaler för både kort- och långtidsparkering, samt för upphämtningar och parkeringsservice.

Valutaväxling på Gatwick Airport

På London Gatwick Airport erbjuder Moneycorp valutaväxling på kontor och i uttagsautomater på smidigt belägna platser över hela flygplatsen med fördelaktiga kurser och förbeställningstjänster.

Vanliga frågor från passagerare

 • Uber finns tillgängligt på flygplatsen LGW, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

 • Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

 • Uber-resor till och från Gatwick Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Parkerings- och flygplatsavgifter kan också tillkomma ditt slutgiltiga respris.

 • Upphämtningstider kan påverkas av faktorer som tidpunkten och hur många förare som är på vägarna. När du beställt din resa ges en beräknad väntetid i appen.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.
Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.