Hoppa till huvudinnehållet

LaGuardia Airport (lga)

Letar du efter ett alternativ till den traditionella transfern eller taxin på LaGuardia Airport? Vare sig du ska från LaGuardia till Empire State Building eller från Central Park till LaGuardia kan du ta dig dit du ska med Uber-appen som du redan känner till. Beställ en resa till och från LGA med en knapptryckning.

Queens, NY 11371
+1 718-533-3400

Reservera en resa med Uber i förväg till LaGuardia Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till LaGuardia Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/05/17.

Funktionen ”Reservera” kanske inte är tillgänglig för denna upphämtningsplats

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp och få transport till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

1/7

Upphämtning kl. LaGuardia Airport (LGA)

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna Uber-appen för att beställa en resa till din destination. Välj det LGA-resealternativ som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

I terminal A går du ut från ankomsthallen eller bagageutlämningen. Det är här alla Uber-förare på LGA träffar resenärer för upphämtning.

För terminal B, följ de gröna ”Car Services”-skyltarna och fortsätt genom gångvägen till plan 2 i terminal B:s parkeringshus. Vänta på din förare vid det särskilda körfältet.

I terminalerna C och D går du ut i de angivna upphämtningsfälten. Vänta på din samåkningsförare vid det särskilda körfältet.

Bekräfta din plats

Gå till den upphämtningsplats på LGA som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Din förares namn, registreringsnummer och bilfärg visas i appen. Verifiera bilen innan du kliver in. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Karta över LaGuardia Airport

LGA är en av de tre flygplatser som betjänar New York. Den har 4 terminaler (A, B, C och D).

Vanliga frågor från passagerare

 • Ja. Tryck här för en lista över flygplatser världen över där du kan beställa en resa med Uber.

 • Kostnaden för en Uber-resa till (eller från) LGA beror på faktorer som till exempel vilket resealternativ du väljer, resans beräknade sträcka och varaktighet, vägtullar och aktuell efterfrågan på resor.

  Du kan se ett beräknat pris innan du beställer genom att ange din upphämtningspunkt och destination i Ubers prisberäknare ovan. När du sedan beställer en resa kommer du att se ditt faktiska pris i appen som baseras på verkliga omständigheter.

 • Upphämtningsplatser kan variera beroende på vilken typ av resa du beställt och hur stor flygplatsen är. Följ anvisningarna i appen om var du ska möta upp din förare. Du kan också titta efter skyltar som leder till flygplatsens särskilda samåkningszoner.

  Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på LaGuardia Airport

LaGuardia Airport är den tolfte mest trafikerade flygplatsen i USA och betjänar mer än 29 miljoner passagerare varje år. Den ligger i Queens, New York, omkring 15 kilometer från Midtown på Manhattan vilket motsvarar 18 minuter med bil i normala förhållanden.

Terminaler på LaGuardia Airport

LGA har 4 terminaler: A, B, C och D. LaGuardia hanterar inga utrikesflyg eftersom det inte finns någon tull på flygplatsen. Loungerna på LaGuardia Airport finns över hela flygplatsen. Du kan planera din resa med hjälp av informationen nedan.

LGA Terminal A

 • JetBlue

LGA Terminal B

 • Air Canada
 • American
 • American Shuttle
 • Southwest
 • United
 • Air Canada Maple Leaf Lounge
 • American Airlines Admirals Club
 • The Centurion Lounge
 • United Club

LGA Terminal C

 • Delta
 • Delta Shuttle
 • Frontier
 • Spirit
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club

LGA Terminal D

 • WestJet
 • Delta Sky Club

Mat på LaGuardia Airport

LaGuardia Airport har ett omfattande utbud av mat i alla terminaler. De fler än 70 matställena varierar från vanliga snabbmatskedjor till restauranger med bordsbetjäning. Två restaurangtorg finns på LaGuardia Airport i terminal B och mathallar finns i terminalerna C och D.

Ta dig runt på LaGuardia Airport

LaGuardia har en kostnadsfri buss som transporterar passagerare mellan terminalerna och till parkeringsplatser och biltjänstupphämtning. LaGuardia Airport-bussens hållplatser finns över hela flygplatsen och bussarna går var 8:e till 10:e minut när efterfrågan är som högst.

Saker att göra på LaGuardia Airport

På LaGuardia Airport finns butiker över hela flygplatsen som erbjuder allt ifrån mode till elektronik. Spaanläggningar finns i terminalerna B och C. .

Valutaväxling på LaGuardia Airport

Det finns inga växlingskontor på LGA. Uttagsautomater finns dock tillgängliga över hela flygplatsen.

Hotell i närheten av LaGuardia Airport

Om du väntar på anslutande flyg eller ditt plan har blivit försenat över natten, eller om du behöver någonstans att bo för ett ärende i närheten av LGA finns många hotell och andra boenden i närheten.

Intressanta platser i närheten av LaGuardia Airport

 • Broadway och teaterdistriktet
 • Central Park
 • Empire State Building
 • Frihetsgudinnan och Ellis Island

Du hittar mer information om LaGuardia Airport här.

Facebook
Instagram
Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.