Hoppa till huvudinnehållet
Uber
Uber

London City Airport (LCY)

Vare sig du ska från London City Airport till London eller från London till London City Airport, kan du lita på att Uber tar dig dit.

Hartmann Road, London E16 2PX, United Kingdom
+44 20-7646-0000

Beställ en resa runt jorden

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar också när du befinner dig på en ny plats.

Resprisexemplen är beräkningar och återspeglar inte variationer som kan uppstå till följd av rabatter, trafikförseningar och andra faktorer. Fasta priser och minimiavgifter kan tillämpas. Faktiska priser kan variera.

 • UberX1-4

  Prisvärda vardagsresor

 • EXEC1-4

  Försklassiga resor, vardagsresor

Öppna din app för att beställa en resa

När du är redo att gå ut öppnar du din app för att beställa en resa. Välj det resealternativ som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om en upphämtningspunkt direkt i appen. Skyltar kan också finnas på flygplatsen.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats som specificeras i appen. Observera att denna utgång inte alltid är vid din närmsta utgång. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Wifi på London City Airport

Flygplatsen LCY erbjuder gratis wifi till alla passagerare i terminalbyggnaden. Allt du behöver göra är att ansluta till det kostnadsfria LCY-nätverket och verifiera din e-postadress.

Parkering på London City Airport

Flygplatsen LCY har flera olika parkeringsalternativ, inklusive lång- och korttidsparkering och parkeringsservice. Parkeringen finns en kort sträcka från huvudterminalbyggnaden.

Bagageförvaring på London City Airport

Säker bagageförvaring finns tillgänglig för passagerare med debitering per dygn. För att använda tjänsten ska du först registrera dina föremål i receptionen innan du går till bagagerummet.

Uber finns tillgängligt på flygplatsen LCY, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

Uber-resor till och från London City Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Parkerings- och flygplatsavgifter kan också tillkomma ditt slutgiltiga respris.

Upphämtningstider kan variera beroende på tidpunkten, hur många förare som finns på vägarna och andra faktorer. När du beställt din resa ges en beräknad väntetid i appen.

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 500 flygplatser över hela världen.

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från London City Airport (LCY). Flygplatsen LCY hanterar runt 5 miljoner passagerare om året, med betoning på resor till Europa och New York.

LCY-terminalen

London City Airport är en relativt liten flygplats i jämförelse med de mer välkända flygplatserna i London som Heathrow, Gatwick och Stansted. Den har bara en passagerarterminal som är uppdelad i två våningar. Markplan innehåller incheckningsdiskar och flera servicefaciliteter, medan den övre våningen har butiker, vänteområden, lounger och de flesta restaurangerna. Följande flygbolag flyger från LCY:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways i samarbete med SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Restauranger på LCY

Det finns ett brett utbud av restauranger, caféer och barer på London City Airport både före och efter säkerhetskontrollerna. Så vare sig du söker en nylagad måltid eller den vanliga snabbmaten är det lätt att hitta en bra restaurang innan flyget.

Så tar du dig till LCY

Flygplatsen LCY finns 10 kilometer öster om centrala London men bara 5 kilometer från Canary Wharf vilket gör den till en av stadens mest lättillgängliga flygplatser. Det finns flera transportalternativ för personer som reser till och från LCY, med centrala London bara 30 minuter bort. Docklands Light Railway (DLR) är det främsta kollektivtrafikalternativet, men flera bussar betjänar också flygplatsen. För dem som reser till London LCY med bil finns parkeringsalternativ tillgängliga, och Uber är också ett jättebra alternativ. Om du planerar att parkera din bil på flygplatsen rekommenderar vi dig att förboka.

Butiker på LCY

LCY har ett brett utbud, från saker till flygresan till lyxiga souvenirer. Dessutom är taxfreebutikerna i avgångshallen efter säkerhetskontrollen på London City Airport perfekta om du vill unna dig lite shopping efter en lång flygtur, vare sig du är ute efter en lyxklocka eller exklusiv kosmetika.

Valutaväxling på LCY

Det finns kontor för valutaväxling på LCY, och du kan förbeställa pengar eller förbetalda valutakort på så kort tid som 4 timmar före upphämtning.

Hotell på LCY

Fler än 10 hotell finns i omedelbar närhet till LCY, vilket ger stora valmöjligheter för personer som vill bo på hotell i närheten. Med centrala London så nära finns också många lyx- och budgethotell att välja bland, vilket är perfekt för personer som reser i tjänsten eftersom många hotell erbjuder mötesrum och företagsfaciliteter.

Intressanta platser i närheten av flygplatsen LCY

LCY ligger i närheten av Canary Wharf, Londons viktigaste finansdistrikt, och är också nära och tillgängligt från resten av London om du har tid för sightseeing innan ditt flyg. Greenwich ligger bara några kilometer bort och några av områdets bästa attraktioner är:

 • Cutty Sark
 • Greenwich Park
 • National Maritime Museum
 • Royal Observatory

Du hittar mer information om flygplatsen LCY här.

Facebook
Instagram
Twitter