Hoppa till huvudinnehållet

London City Airport (LCY)

Vare sig du ska från London City Airport till London eller från London till London City Airport, kan du lita på att Uber tar dig dit.

Hartmann Road, London E16 2PX, United Kingdom
+44 20-7646-0000

Reservera en resa med Uber i förväg till London City Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till London City Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/09.

Ett smartare sätt att resa

Uber hela världen!

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • UberX

  1-3

  Prisvärda vardagsresor

 • Green

  1-3

  Hållbara resor i elfordon

 • Comfort

  1-3

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • EXEC

  1-3

  Försklassiga resor, vardagsresor

 • UberXL

  1-5

  Prisvärda resor för upp till 5 personer

 • Lux

  1-3

  Ultimat lyx & stil

1/6

Så ordnar du en resa med Uber från flygplatsen

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo att gå ut öppnar du din app för att beställa en resa. Välj det resealternativ som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om en upphämtningspunkt direkt i appen. Skyltar kan också finnas på flygplatsen.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Om du inte hittar din förare kan du kontakta hen via appen.

Tips för London City Airport

Wifi på London City Airport

Flygplatsen LCY erbjuder gratis wifi till alla passagerare i terminalbyggnaden. Allt du behöver göra är att ansluta till det kostnadsfria LCY-nätverket och verifiera din e-postadress.

Parkering på London City Airport

Flygplatsen LCY har flera olika parkeringsalternativ, inklusive lång- och korttidsparkering och parkeringsservice. Parkeringen finns en kort sträcka från huvudterminalbyggnaden.

Bagageförvaring på London City Airport

Säker bagageförvaring finns tillgänglig för passagerare med debitering per dygn. För att använda tjänsten ska du först registrera dina föremål i receptionen innan du går till bagagerummet.

Vanliga frågor från passagerare

 • Uber finns tillgängligt på flygplatsen LCY, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

 • Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

 • Uber-resor till och från London City Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Parkerings- och flygplatsavgifter kan också tillkomma ditt slutgiltiga respris.

 • Upphämtningstider kan variera beroende på tidpunkten, hur många förare som finns på vägarna och andra faktorer. När du beställt din resa ges en beräknad väntetid i appen.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

London City Airport-terminaler: besöksinformation

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från London City Airport (LCY). Flygplatsen LCY hanterar runt 5 miljoner passagerare om året, med betoning på resor till Europa och New York.

LCY-terminalen

London City Airport är en relativt liten flygplats i jämförelse med de mer välkända flygplatserna i London som Heathrow, Gatwick och Stansted. Den har bara en passagerarterminal som är uppdelad i två våningar. Markplan innehåller incheckningsdiskar och flera servicefaciliteter, medan den övre våningen har butiker, vänteområden, lounger och de flesta restaurangerna. Följande flygbolag flyger från LCY:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways i samarbete med SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Restauranger på LCY

Det finns ett brett utbud av restauranger, caféer och barer på London City Airport både före och efter säkerhetskontrollerna. Så vare sig du söker en nylagad måltid eller den vanliga snabbmaten är det lätt att hitta en bra restaurang innan flyget.

Så tar du dig till LCY

Flygplatsen LCY finns 10 kilometer öster om centrala London men bara 5 kilometer från Canary Wharf vilket gör den till en av stadens mest lättillgängliga flygplatser. Det finns flera transportalternativ för personer som reser till och från LCY, med centrala London bara 30 minuter bort. Docklands Light Railway (DLR) är det främsta kollektivtrafikalternativet, men flera bussar betjänar också flygplatsen. För dem som reser till London LCY med bil finns parkeringsalternativ tillgängliga, och Uber är också ett jättebra alternativ. Om du planerar att parkera din bil på flygplatsen rekommenderar vi dig att förboka.

Butiker på LCY

LCY har ett brett utbud, från saker till flygresan till lyxiga souvenirer. Dessutom är taxfreebutikerna i avgångshallen efter säkerhetskontrollen på London City Airport perfekta om du vill unna dig lite shopping efter en lång flygtur, vare sig du är ute efter en lyxklocka eller exklusiv kosmetika.

Valutaväxling på LCY

Det finns kontor för valutaväxling på LCY, och du kan förbeställa pengar eller förbetalda valutakort på så kort tid som 4 timmar före upphämtning.

Hotell på LCY

Fler än 10 hotell finns i omedelbar närhet till LCY, vilket ger stora valmöjligheter för personer som vill bo på hotell i närheten. Med centrala London så nära finns också många lyx- och budgethotell att välja bland, vilket är perfekt för personer som reser i tjänsten eftersom många hotell erbjuder mötesrum och företagsfaciliteter.

Intressanta platser i närheten av flygplatsen LCY

LCY ligger i närheten av Canary Wharf, Londons viktigaste finansdistrikt, och är också nära och tillgängligt från resten av London om du har tid för sightseeing innan ditt flyg. Greenwich ligger bara några kilometer bort och några av områdets bästa attraktioner är:

 • Cutty Sark
 • Greenwich Park
 • National Maritime Museum
 • Royal Observatory

Du hittar mer information om flygplatsen LCY här.

Facebook
Instagram
Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.