Hoppa till huvudinnehållet

Internationella flygplatsen i Istanbul (ist)

Letar du efter ett alternativ till traditionell transfer eller taxi på Istanbuls flygplats? Vare sig du ska från IST flygplats till Istanbul eller från Istanbul till IST flygplats kan du ta dig dit du ska med Uber-appen som du redan känner till. Beställ en resa till och från IST med en knapptryckning.

Tayakadın District Terminal Street No.1, 34283 Arnavutköy/Istanbul, Turkey
+90 4441442

Reservera en resa med Uber i förväg till Internationella flygplatsen i Istanbul

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Internationella flygplatsen i Istanbul. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/05/29.

Funktionen ”Reservera” kanske inte är tillgänglig för denna upphämtningsplats

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp och få transport till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • Taxi Yellow

  1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

1/2

Upphämtning kl. Istanbuls flygplats (IST)

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna Uber-appen för att beställa en resa till din destination. Välj det alternativ på IST flygplats som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om upphämtningspunkter på Istanbuls flygplats direkt i appen. Upphämtningsplatserna kan variera beroende på terminal. Skyltar för upphämtning för samåkning kan också finnas på Internationella flygplatsen i Istanbul.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats på IST som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Din förares namn, registreringsnummer och bilfärg visas i appen. Verifiera bilen innan du kliver in. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Tips för Istanbuls flygplats

Wifi på Atatürk

Två timmars kostnadsfritt wifi erbjuds runt omkring på IST flygplats. Du behöver en mobil som kan ta emot SMS i Turkiet för att kunna använda det, eller så kan du använda flygplatsens betalade wifi-service.

Parkering på Istanbuls flygplats

Istanbuls flygplats erbjuder flera parkeringsmöjligheter, både för snabba avlämningar och långtidsvistelser. Efter parkeringen tar du dig till IST med flygplatstransporten.

Bagageförvaring på IST

Det finns bagageförvaring på både utrikes- och inrikesterminalerna så att passagerare som måste vänta länge på anslutande flyg kan förvara sina väskor och ta sig in till Istanbul.

Vanliga frågor från passagerare

 • Uber finns tillgängligt på Istanbuls flygplats, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

 • Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

 • Uber-resor till och från Istanbuls flygplats kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Öppna Uber-prisberäknaren för uppskattade resepriser.

 • Upphämtningstider kan variera beroende på tidpunkten, hur många förare som finns på vägarna och andra faktorer.

Mer information

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på internationella flygplatsen i Istanbul.

Du hittar mer information om Istanbuls internationella flygplats här.

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.