Hoppa till huvudinnehållet

Tokyo Haneda International Airport (hnd)

Letar du efter ett alternativ till traditionell transfer eller taxi på Haneda Airport? Vare sig du ska från HND flygplats till Tokyo Station eller från Shinjuku till Haneda flygplats kan du ta dig dit du ska med Uber Taxi-appen som du redan känner till. Beställ en resa till och från HND med en knapptryckning.

4-3 Haneda-Kuko, 2-Chome, Ota-Ku, Tokyo 144, Japan
+81 3-5757-8111

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp och få transport till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • Taxi

  1-4

  Get matched with a taxi nearby. Booking fee will be charged separately (maximum JPY 420)

Upphämtning kl. Haneda Airport (HND)

Beställ när du är redo att gå ut

När du är redo kan du öppna Uber-appen för att beställa en resa till din destination. Välj det alternativ på HND flygplats som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Gå ut från ankomsthallen

Du får anvisningar om upphämtningspunkter för Haneda Airport direkt i appen. Upphämtningsplatserna kan variera beroende på terminal. Skyltar för upphämtning för samåkning kan också finnas på Tokyo Haneda International Airport.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats på HND som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Din förares namn, registreringsnummer och bilfärg visas i appen. Verifiera bilen innan du kliver in. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Karta över Haneda Airport

Haneda Airport är uppdelad i 3 terminaler: utrikesterminalen och inrikesterminalerna 1 och 2.

Håll dig uppkopplad när du är på väg

Så ansluter du till ett trådlöst nätverk på HND

Du kan ansluta till gratis wifi på Haneda Airport. Välj bara HANEDA-FREE-WIFI i listan över tillgängliga nätverk, starta din webbläsare och följ sedan anvisningarna.

Köp ett lokalt SIM-kort

Du kan köpa ett förbetalt SIM-kort i ankomsthallen på våning två i den internationella passagerarterminalen.

Förbetalda SIM-kort finns inte till försäljning i terminal 1 och 2 för inrikespassagerare.

De förbetalda SIM-kort som finns tillgängliga för utländska invånare i Japan får bara användas för datakommunikation. I enlighet med japansk lagstiftning får utländska invånare i Japan inte köpa SIM-kort som möjliggör telefonsamtal.

Mer information

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Information till besökare på Haneda Airport

Haneda Airport är en av de två största flygplatserna i Tokyo och den mest trafikerade i Japan med upptagningsområde över hela Tokyo-regionen. Haneda Airport är mer lättillgänglig än alternativet Narita Airport, och ligger bara 25 minuter med bil från centrala Tokyo.

Terminaler på Haneda Airport

Flygplatsen är uppdelad mellan utrikes- och inrikesterminaler. Alla utrikesflyg går till och från utrikesterminalen för passagerare, och inrikesflyg är uppdelade mellan terminal 1 och 2.

Terminal 1 på Haneda Airport

 • JAL
 • Japan Transocean Air
 • Skymark
 • Star Flyer (flyg till flygplatserna Kitakyushu och Fukuoka)

Terminal 2 på Haneda Airport

 • AIRDO
 • ANA
 • Solaseed
 • Star Flyer (flyg till flygplatserna Yamaguchi-Ube och Kansai)

Ta dig runt på Haneda Airport

Flygplatsen erbjuder en kostnadsfri buss mellan inrikesterminalerna och den mindre utrikesterminalen var fjärde minut.

Valutaväxling på Haneda Airport

I utrikesterminalens avgångshall finns valutaväxling tillgängligt dygnet runt på andra och tredje våningen. Ytterligare två växlingskontor finns tillgängliga i avgångsområdet för utrikesflyg.

Hotell i närheten av Haneda Airport

Om du väntar på anslutande flyg eller ditt plan har blivit försenat över natten, finns ett hotell på flygplatsen och fler än 30 andra hotell och andra boenden i närheten.

Du hittar mer information om Haneda Airport (HND) här.

Facebook

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.