Hoppa till huvudinnehållet

Dublin Airport (dub)

Letar du efter ett alternativ till traditionell transfer eller taxi på Dublin Airport? Vare sig du ska från Dublins flygplats till centrum eller från centrum till Dublins flygplats kan du ta dig dit du ska med Uber-appen som du redan känner till. Beställ en resa till och från DUB med en knapptryckning.

CQG2+H2 Collinstown, County Dublin, Ireland
+353 1-814-1111

Reservera en resa med Uber i förväg till Dublin Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Dublin Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/06.

Funktionen ”Reservera” kanske inte är tillgänglig för denna upphämtningsplats

Ett smartare sätt att resa

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp och få transport till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • Taxi

  1-4

  Cashless trip by the taximeter

 • Black

  1-4

  Diskret direktörskvalitet

1/2

Upphämtning kl. Dublin Airport (DUB)

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna Uber-appen för att beställa en resa till din destination. Välj det alternativ på DUB flygplats som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om upphämtningspunkter på Dublin Airport direkt i appen. Upphämtningsplatserna kan variera beroende på terminal. Skyltar för upphämtning för samåkning kan också finnas på Dublin Airport.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats på DUB som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Din förares namn, registreringsnummer och bilfärg visas i appen. Verifiera bilen innan du kliver in. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Tips och råd för Dublin Airport

Wifi på Dublin Airport

På Dublin Airport finns obegränsad kostnadsfri wifi. Allt du behöver göra att ansluta till nätverket, så kan du börja surfa. Du behöver inte registrera dig eller logga in.

Parkering på Dublin Airport

Dublin Airport erbjuder alternativ för både lång- och korttidsparkering. Korttidsparkeringen på Dublin Airport finns bara några minuter från avgångs- och ankomsthallarna, och det finns ungefär 18 600 parkeringsplatser för långtidsparkering.

Bagageförvaring på Dublin Airport

Du kan förvara ditt bagage vid bagagekontoret i ankomsthallen i terminal 1 om du vill se till att dina väskor är säkra och skyddade medan du väntar på anslutande plan. Här kan du också använda flygplatsens emballeringstjänster.

Vanliga frågor från passagerare

 • Uber finns tillgängligt på Dublin Airport, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

 • Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

 • Uber-resor till och från Dublin Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Parkerings- och flygplatsavgifter kan också tillkomma ditt slutgiltiga respris.

 • Upphämtningstider kan variera beroende på tidpunkten, hur många förare som finns på vägarna och andra faktorer. När du beställt din resa ges en beräknad väntetid i appen.

Mer information

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Terminaler på Dublin Airport

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från flygplatsen DUB. Dublin Airport är en internationell flygplats som betjänar fler än 20 miljoner passagerare varje år, vilket gör den till en av de mest trafikerade flygplatserna i Europa. Dublin Airport ligger ungefär 10 kilometer norr om centrala Dublin i närheten av motorvägarna M1 och M50, och kan enkelt nås via bil, buss, taxi, kollektivtrafik eller Uber.

Terminaler på Dublin Airport

Dublin Airport har två huvudterminaler: terminal 1 och terminal 2. Det kan nämnas att terminal 2 inhyser en tullstation och passkontroll för USA, vilket innebär att du kan genomföra dessa kontroller när du fortfarande är kvar i Dublin. På så vis sparar du tid och slipper stressa när du landar i USA eftersom ditt plan då inte omfattas av fler kontroller än ett inrikesplan.

Terminal 1

 • Air Canada
 • Cathay Pacific
 • KLM
 • Ryanair
 • Swiss

Terminal 2

 • Aer Lingus
 • American
 • Delta
 • Emirates

Restauranger på Dublin Airport

Dublin Airport har ett enormt utbud av restauranger att utforska, vare sig du söker en plats att slappna av på innan flyget eller behöver din dagliga kopp kaffe. På terminal 1 kan du äta exklusiv irländsk mat på Wrights of Howth, och Gourmet Burger Kitchen i terminal 2 är perfekt för en måltid innan flyget. Det finns också ett bra utbud av barer på Dublin Airport att välja bland.

Ta dig runt på flygplatsen DUB

Det är inga problem att promenera på Dublin Airport, och en kostnadsfri flygbuss tar dig mellan terminal 1 och 2.

Saker att göra på Dublin Airport

Med fler än 100 varumärken tillgängliga i butikerna på Dublin Airport har också den mest kvävande shopparen massor av valmöjligheter. The Loop i terminalerna 1 och 2 erbjuder ett enormt utbud av världskända butiker, från Jo Malone och Chanel till Dior och MAC. Och eftersom flygplatsen är skattebefriad kan shoppare räkna med stora rabatter, med upp till 40 procent lägre priser än utanför flygplatsen på vissa produkter.

Duschar på Dublin Airport

Duschar finns inte tillgängliga för de flesta passagerare, men en av flygplatsloungerna på Dublin Airport har dusch så att du kan fräscha upp dig själv innan flyget.

Hotell i närheten av Dublin Airport

Gäster hittar flera hotell i Dublin Airports omedelbara närhet, vilket är perfekt för dem som anländer till Irland tidigt på morgonen. För dem som har möjlighet att åka längre in i Dublin väntar ett brett utbud av både budget- och lyxalternativ.

Intressanta platser i närheten av Dublin Airport

Om du väntar på anslutande flyg på Dublin Airport finns massor att se i närheten, men resan varar mellan 40 minuter och en timme, så se till att ha gott om tid. I centrala Dublin finns flera historiska och kulturhistoriska sevärdheter, inklusive:

 • Dublin Castle
 • Guinness Storehouse
 • Irish Whiskey Museum
 • Kilmainham Gaol
 • Richmond Barracks

Du hittar mer information om Dublin International Airport här.

Facebook
Instagram
Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.